- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imperator999
aktív tag
SZiasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a 3DMARK06 inditásakor kifagy,
friss xp sp2, friss ati driver, catalist+ microsoft net 2.0 stb...Mi lehet a probléma?
Már régebben találkoztam ezzel a problémával amit meg is oldottam de most hirtelem fingom nincs hozzá.Segítsetek!!!
Szóval a 3dmark06 logó bejön de onnantól semmi, és 20-25%-on dolgozik elvileg a progi de nem tölt be.
-
törölt tag
-
TomBoy1986
veterán
Házhűtő nélkül semmi jót. De miért nincs házhűtés, hiszen az minden alkatrésznek használna?
Akkor viszont a GDDR4-es Sapphire a nyerő.A maximálisan elviselhetőt nem tudom, de nekem az 50-es a 65-70°C-ot el szokta érni játék közben (750/1750-en). Amúgy az a vicc, hogy a légkavaró meg hiába gyorsul be... semmit sem ér, mert olyan kicsi a légszállítása.
-
TomBoy1986
veterán
-
lsc
nagyúr
Azt senki nem mondta hogy rivával nem lehet ventit szabályozni, de ezt a kártyát nem lehet, legalábbis aki ilyet vett annak nem sikerült . Már linkeltem a sapphire-t ami ugyanolyan árban van, az jó, lehet szabályozni is . De ha nem hiszed vegyél gigát, ennyi . Kereső : [link] , [link] , [link] , [link] , [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest