- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
elfelejtette #7517 üzenetére
Megpróbálom, de ha ez a gond akkor mi a megoldás?
-
Rossi
addikt
Üdv!
Valakinek volt kompatibilitási problémája ezzel a kártyával (egész pontosan 4670 GDDR4) és Gigabyte EP35C-DS3R alaplappal, vagy hasonlóval?
A jelenség az, hogy akár hetekig gond nélkül üzemel a gép, majd egyszer csak a bekapcsoló gomb benyomása után kigyulladnak a ledek, felpörög a HDD, viszont az alaplap nem "pittyen", se BIOS, se boot. Sokadjára elindul, akkor viszont kikapcsolásig gond nélkül üzemel.
Valami ötlet?
-
Rossi
addikt
válasz
Szten Márs #4834 üzenetére
Én már csak arra tudok gondolni, hogy ha úgy települ a Windows, hogy az új kártya van a gépben, akkor talán utána nem lesz gondja vele.
-
Rossi
addikt
válasz
Szten Márs #4824 üzenetére
Gyanítom mindkettőnknek egy Win reinstall fogja megoldani a problémát, ugyanis nekemis új a VGA-m. Végigtolom még a Fallout-ot, aztán szerintem teszem is fel a jó öreg Xp helyett a Visat x86-ot.
-
Rossi
addikt
Okozhatott fagyásokat a windowsban rendszerindításkor az, hogy CCC-ben a színmélység 16 bitre volt állítva (pontosabban nem volt átállítva 32 bitre)?
Induláskor néha sakktábla mintázatban, vagy függőleges sávokban pixeles lett a kép, majd a win lefagyott és csak resetre indult újra. Utána pedig "a Windows súlyos hiba után állt helyre" üzenettel fogadott.
Játékok közben sosem fagyott, órákig játszhattam gond nélkül...
-
Rossi
addikt
Ha valakit érdekel, Tiberium Wars 1280x1024-ben minden fullon röhögve fut akadásmentesen. Ion cannon elsütésénél kicsit leakad, de nem vészes.
-
Rossi
addikt
Catalyst 9.1 a 8.12-höz képest nálam 3DMark 05-ben -120 pont...
De lehet, hogy csak nálam.
-
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
Üdv!
Kártya be, driver fel, eszközkezelő: Ismeretlen eszköz, parallel device...
Mi ez?
-
Rossi
addikt
Úgy tudtam... Tegnap este megrendeltem a VGA-t, aminek amióta figyelem az árát azóta nem változott... Erre ma reggelre természetesen 1000 Ft-al olcsóbb lett.
Na nem azért az 1k-ért, de így legyen 5-ösöm a lottón.
-
Rossi
addikt
Még egy kérdés: Ha csak a VGA-t cserélem a gépben, akkor érdemes egy Win reinstallt nyomni, vagy nem fontos?
-
Rossi
addikt
Üdv!
Ilyen VGA vásárlását tervezem, bár legszívesebben megvárnám, míg lehet kapni GDDR4-es változatot. Valaki meg tudná mondani, hogy egy 3650-hez képest mennyivel erősebb?
-
Rossi
addikt
válasz
kennystyle #468 üzenetére
Személyes véleményem, illetve tapasztalatom, hogy zöldből ASUS, vörösből Sapphire...
-
Rossi
addikt
Üdv!
Várható mostanában Toxic vagy OC verzió a Sapphire-től? Illetve szerintetek elég mellé egy E8200 alapon, vagy ehhez már húzni kellene?
-
Rossi
addikt
Én személy szerint nagyon megörültem ennek a kártyának. Ha kijön belőle Sapphire-tól az OC verzió, asszem erre cserélem a 3650 OC-met.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest