- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Hi.LCD Tv-re kötöttem a gépemet HDMI-n keresztül.Majd feltettem a 10-1 x32-64 hdmiaudio programot az Ati oldaláról.Kép van de hang nincs
.Le kell szedni elötte a régi audio drivert vagy mennie kellene azzal együtt is?Ja és Gigabyte 4650-em van.
-
szilchi
őstag
válasz
kisza25 #7276 üzenetére
Jaja...bemenet
.A kártyán asszem Dvi/hdmi kimenet van Radeon HD 4650 .Gondolom hdmi kábel se Tv-hez se videókártyához nem jár grátisz
-
szilchi
őstag
Akkor jól van
.A laptop X1400-as kártyáján is ment,igaz csak minimumon.Remélem ezen kicsivel jobb lesz.
Ja és ha csak LCD tv-t használok,akkor hogy kössem össze a géppel?HDMI-n vagy DVI-n keresztül átalakítóval?A Tv-n csak HDMI kimenet van,Dvi nincs.Van még egy régi Crt monitorom,de azt inkább kihagynám.
-
szilchi
őstag
A tv Hd ready,szal a lényeg,hogy rajta menjen jól a WoW.Elötte X1400-as laptop volt,azelött meg 7300Gt.A 7300-on jól ment,de a Tv felbontása elég nagy.De majd hétfőn/kedden kiderül,hogy megy.Elöbb nem lesz se gép se monitor.
-
szilchi
őstag
válasz
kisza25 #7262 üzenetére
Játékból egyenlőre csak WoW lesz,meg HD/divx/dvd filmek.Azért is érdekelne,mennyivel lassabb a ddr2-es kártya.Összehasonlító tesztet nagyon nem találtam,csak egy olyant,amiben egy 512/ddr2-es asus volt.Bár gondolom az azért mérvadó lehet.Kiváncsi volnék,hogy tudok e megfelelő részletességgel játszani az LCD tv felbontásán.
-
szilchi
őstag
Most talán jó topikban vagyom,nem mint az elöbb
Egy ddr2-es 4650 mennyivel lassabb egy ddr3-as kártyánál?Majd egy 26-os LCD-t akarok vele meghajtani.Játékból egyenlőre csak a WoW fog menni.Egy Gigabyte-ot rendeltem,1Gb rammal.Bár az gondolom itt még úgyse számít.Vagy azért a LCD felbontásához már jobb az 1 Gb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest