Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nekem híbátlanul megy egy Gigabyte GA-MA78GM-S2H-al, január óta.
Próbáltam xp , vista , ubuntu 8.04 ill. mostanság win7 alatt is ,de állja a sarat. -
TA68
őstag
Nekem is csinált ilyeneket, mielőtt beadta a kulcsot.
(GIGABYTE GA-MA770-UD3 az alaplapom) Most a ddr3-mal semmi gondom nincs, én úgy veszem észre, hogy sokkal stabilabb kártya!
Már egy hónapja van a szervizben a Sapphire 4670 DDR4 videokártyám, és még semmi hír felőle.
Ez természetes, hogy ennyi ideig tart a gariztatás?
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Hasonló gondom volt a #7505-ös hsz-ben említett géppel, de nem a kari volt a hibás, nem kompatibilitási hiba, és nem is a táppal volt a gond, hanem a hálózati feszültség ingadozott, és szerencsére a táp nem engedte elindulni a gépet. Nem próbáltad még kimérni a hálózatot, hogy a 230V-os feszültség a konnektornál/elosztónál nem ingadozik-e?
Üdv. -
Szten Márs
nagyúr
Az a gond, hogy mindenféle VGA driver nélkül nem kéne, hogy különbség legyen a régi és az új kártya között. Hisz mindkettő egy azonosítatlan kártya a windowsnak. Mégis, az egyikkel még a win sem hajlandó betöltődni, a másikkal meg simán megy. Így félő, hoyg nem feltétlen fogja a win reinstall megoldani. A kártya viszont nálam tökéletesen üzemel, kicsit még Oblivionoztam is vele, hogy megbizonyosodjam róla, így végképp nem tudom mi lehet a gondja...
-
zodo
nagyúr
Rossi,Symbio Első és egyben utolsó kártyám ídáig egy Asus EN6600GT/TD/TOP 128mb -hoz is adtak egy DVI-I - VGA átalakítót, driver cd-t, user guide-t, PowerDirector 3DE-t, Medi@Show SE 2.0, ASUS DVD player cd-t, és egy kommandos játékot asszem Joint Operations volt a neve. Ehhez ill. ehhez a Sapphire csomagoláshoz képest nem értem miért spórolnak egy-egy kártyánál a körítéssel.
A matricának persze örülök és megelégszem azzal is ,hogy jó kis kártyám lesz. -
tzsolesz
nagyúr
Én a PCX-el jártam úgy, hogy rendeltem egy vinyót (WD320 AAKS) 14K-ért. Amikor megrendeltem rá egy órával 16.800 Ft lett.
Azonnal felhívtam őket, hogy csak akkor kell a vinyó, ha 14K-ért ki tudják hozni, másképp számítsanak arra, hogy hozzávágom a futárhoz.
Természetesen 14K-ba került a vinyó. -
kennystyle
aktív tag
a hűtője miatt kéne Asus, mivel valamiféle Arctic megoldás van rajta valószínű hogy jól leszabályozva 2d-ben még az én zajra igen érzékeny füleimnek is megfelelne és akkor megspórolnék 4-5 ezret az Arctic S1/2 nélkül. Ehez az kéne persze, hogy ha már 18k a Sapphire akkor max 20k legyen az Asus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest