- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rókakoma
csendes tag
azoknál pipa volt, vagyis a minimumot túllépte. a videókártyánál volt csak nagy piros x.
a redalertnél ennyi a min.: Minimum: DirectX 9.0c compatible video card. NVIDIA GeForce 6800 or better, ATI Radeon X800 or Better
a nwn2-nél: 128 MB DirectX 9.0c compatible Video card with Pixel Shader 2.0 (ATI 9700 Pro+ or NVIDIA 6600+ or better)
-
MMIX
addikt
Valóban félreérthetőre sikerült. Természetesen úgy akartam írni ahogy te is írtad.(el tudok én is a két kezemen számolni tíz-ig még ha valaki kapásból az ellenkezőjét tételezi is fel rólam és betámad) Ha valaki olyan stílusban javít ki mint Te, azt szívesen veszem máskor is. Úgyhogy neked tényleg köszönöm szépen a kijavítást.
-
goro1000
aktív tag
Ez a legszebb és legjobb autos játék szerintem. és tényleg nagyon jol van optimalizálva.
nekem csal AMD cucc van gépben
5600+ 2.9Ghz
hd4670
GA-MA69H-S3H alaplap
ÉN minden játékot 1680x1050es felbontáson játszok.
Nem szeretem vissza venni a felbontást mert az egyből meg látszik akkár hol.
amit bír a monitor azt a felbontást kell használni -
tzsolesz
nagyúr
Az a pár fps előnykit érdekel. Ami a 3870-en játszható, ott a 4670-en is játszható. Egy két helyen valóban van 10 fps is(60 vs 70 fps
) De fraps nélkül létezhetlen hogy észrevedd melyik kari van gépedben. éppen ilyen kártyára vágytam én 18k-ért, és meg is kaptam. Köszönöm szépen ATI.
A fogysztásban egyébként kárpótol az a pár fps.
Jah, és ezek szerint 850/1180-as tuninggal még be is hozom.
-
brownus
veterán
akkor neked nem a 25 fps-el van gondod... hanem a szaggatás okát kéne megtalálni, nálam dx10 alatt volt ez a bajom. 1280*valahány, tökmindegy milyen beállításokkal játszottam, szagattot az fc2. pedig az fps 50 körül volt! dx9 alatt megszűnt.
sztem ez függhet, hogy milyen kodekek vannak a gépen, hány apró program fut a háttérben, oprendszer, driver, stb......
vagy a program fals értékeket mutat, és az nem is 25 fps hanem kevesebb?!?
nem vagyok egy szaki, de elsőre ez gyengének tűnik:
Gigabyte GA-EP31-DS3L (rev1.0) | E2220@2.88GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHzmekkora fsb-vel van ez a 2.88GHz?
-
diegho
nagyúr
Igen csak a teljes nem fér ki 3 sorba: Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend.
-
TTomax
félisten
hát speciel 28 az.... nézd csak...
De ettől független marhaság... ebben a játékban én biztos vagyok,hogy mindent ráadhatsz,mégsem 28fps-ed lesz... még minimum se...én ezt a játékot sokat toltam mert tetszett.
A clear sky meg egy újabb szeméthalmaz (elnézést ha valakit megsértek vele) mert egy GTX280-on is vista alatt DX10 1680X kb 12fps... rosszabb mint a crysis,és még csúnyább is... szoval az megint nem egy mérvadó...én úgy látom a 4670 közel azonos erejű,mint a HD3850.... -
tzsolesz
nagyúr
Én a frontlines-ról beszélek, ott 28 fps van, nálam 42+, a maxok 50-51fps.
A Clear Sky-t nem tudom megnézni, mert nekem nincs meg. De ott 1280x1024-ben minden fel van tolva és minden szűrő ráadva, akkor 38 fps nem is olyan rossz. Vagy tévedek?
Ja ja a 2900XT is gyorsabb nála.... Nem olyan sokkal jobbak az adatai annak a 2900Xt-nek sem. Ha jobb is nem sokkal, de szerintem egyforma erősek lehetnek. Ha azt vesszük hogy a 3870 a 2900XT-től 15-20%-al erősebb, bár az sem mindenhol....
Diegho: Semmilyen tesztnek nem hiszek, de akkor a saját méréseimben se bízzak? Talán csal a frapsom?
-
tzsolesz
nagyúr
Crysis-el nem játszok. A clear Sky-t viszi mint az atom. A frontlines meg fullon megy 1280x1024-ben. Minden csumára tolva. A Crysi is tökéletesen játszható 1280x1024-ben medium beállítások mellett. Ha fentebb veszed meg még a 8800GT-ket is kiakasztja.
Így nincsmiről beszélni.
Amúgy sem kell minden tesztnek hinni. Ezt írta fentebb a kollega is.
Az NV-nek még mindíg túl sok pénze van. Messzire nyúlik a keze....
Ez a sorrend is érdekes már megint, mintha a computerbase-n is ez lenne a sorrend.
A 9600GT, és a 3870-el van pariban, sőtt itt is jobb a 4670 a 3870-től.Nem értem én ezt
Az a 25%, nemmindenhol 25%, most már kezd gyanús lenni, a 4670 COD4-beni előnye. A 9600GT is csak 1 fps-el jobb. De minden tesztben ennyire elbaszták??
-
persze, hogy irritáló, ezért érdemes eltökölni a beállításokkal, amíg nem fog akadni.
az a gondom a 20e FT körüli VGA-kkal, hogy mindegyikben van valami olyan kompromisszum, ami a jövőben csúful vissza tud ütni. ha ezt szeretné elkerülni az ember, akkor 9800GT-nél vagy 4830-nál lejjebb nem próbálkozik. ha viszont rá van kényszerítve anyagilag a kompromisszumra, akkor biztosan csábító az a 4e FT is, amit egy 256M-s 3850-nek meg tud spórolni. -
ha az ember hajlandó közepes kompromisszumokra, akkor el lehet vegetálni a 256M-val is. a textúra-minőséget szép sorban minden új játékban le kell majd venni, és az AA-t is el kell majd hagyni - de azt a kártya kapacitása miatt amúgy is hamarosan el kell...
én anno játszottam a FEAR-rel olyan kártyán, ami 128M-s volt és ráadásul AGP-s
-
barnam_
nagyúr
ja én arra gondoltam, amikor megvan a kellő fps (50 felett), néha-néha megakad a játék, és megy tovább. de közben nem esik le az fps.
amit te írsz, az szerintem is a vram hiánya miatt van. most éppen nincs fenn a Crysis, de kétlem hogy ilyen gondja lenne.gbors: mitől gyenge a 3850/70-ben a ROP blokkok? Az nem számít hogy kétszer annyi van benne, mint a 4670-ben?
-
sajnos nincs most igazán jó döntés, ebben a kategóriában mindegyik chipnek van valami jövőállósági gondja (a 4670-nek a 128-bit RAM, a 9600GT-nek a kevés shader, az 512-es 3850/3870-nek meg a gyenge ROP blokkok) - igazán jó szívvel egyiket sem merném ajánlani. 1.5 hónapja a 9600GT 21e-ért jó vétel volt - most ugyanaz 26e-ért már nem az. ráadásul a referencia hűtés mindegyik kártyán kicsit silány, és a 4670-en kívül nem is nagyon láttam jó custom hűtéseket szaladgálni mondjuk a refhűtős változatok árának 10-15%-os környezetében.
én a helyedben várnék, a 256-os 3850 még sok helyre elég, legfeljebb leveszed a textúra detailt very high-ról high-ra
-
barnam_
nagyúr
Én az MSI HD4670-t tudom ajánlani a 4670-ek közül, dupla slot-os hűtése van, ami fixen 100%-on forog (majd talán egy későbbi RBE-vel be lehet állítani) - így kicsit zavaró, főleg éjjel; de 5V-ra kötve semmi hangja sincs, és még mindig csak 55°C-on van játékban. Most az ipon.hu-n 22k, és 2 hete még 20k-ért vettem. Úgy gondolom jól jártam vele, mert jó áron jutottam hozzá, és amellett hogy halk, nem 80-90°C-os, hanem csak 50°C körül játékokban.
Van Asus 24k-ért, az is jó lehet, annyi előnye van, hogy van rajta DVI-n kívül D-sub és HDMI kimenet.szerk.: a berángatás ATi "feature"
, HD4670-el is előjön FC2-ben. De arra van megoldás:
a konzolba bekell írni: gfx showFps 30(#1403) Potter77: tesztet én se láttam, csak a newegg.com-on olvastam véleményeket, ott azt írták hogy jó, csak hangos mert annak is 100%-on pörög a ventilátora.
(#1431) sysrq: hát ezek az értékek nem túl meggyőzőek, az enyém is tartja ezeket a hőmérsékleteket gyári hűtővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest