- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Ma megvettem a vga-t. Egy Gigabyte HD 4670 1GB lett. Mielőtt megköveztek, azért lett ez a típus, mert Zalman hűtés van rajta (és nem az 1GB miatt
és a Sapphire sokkal drágább lett volna. Eddig elég halknak tűnik, bár még csak neteztem vele.
üdv.
-
lsc
nagyúr
Van olcsóbban sapphire, nem a hűtési teljesítményével van a gond hanem azzal hogy zajos /mármint a giga/ .
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Én egy hasonló cserén vagyok túl. Egy 86gt helyett már egy Asus 4670-et használok. Igaz, ez nem passzív hűtésű, de a ventijét 5V-ra kötve halk és még megfelelően hűt.
Teljesítményben egyedül a Street Fighter 4-el tudtam összehasonlítani, ugyanazzal a géppel, Vista alatt 4670-el lényegesen jobban fut, szaggatás nélkül, jobb beállításokkal. Számszerű adatokkal sajna nem tudok szolgálni, de szemre tényleg jobban megy és szebb is.
Nekem az is nagyon tetszik, hogy 2D-ben visszaveszi a driver a kártya mag ill. memó órajelét egyáltalán. Ez gondolom a melegedésre ill. fogyasztásra is jó hatással van.
A 4650-et nem ismerem, de részemről egy szavazat a 4670-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest