Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leyo76
senior tag
-
törölt tag
Én olyannal is találkoztam, hogy egy gyártó oldalán a VGA-k között nem volt mindegyik típus feltüntetve. Elképzelhető, hogy a felhasználók tulajdonában elég szép számmal vannak olyan videokártya típusok, amelyek a gyártók weboldalán nincsenek kitéve. Nekem is volt ilyen Galaxy kártyám.
-
MMIX
addikt
Én úgy látom, hogy használt HD 3650 AGP kerülnek az aprón 15 ezerbe és HD AGP 2600-ak 12 ezerbe. Új HD AGP 3450 12 ezer. Ezekhez képest az új 15 ezres 4650 jó árnak tűnik. A kártya ránézésre OK. A HDMI-n nem biztos hogy van 7.1-es hang(AGP), ha esetleg számítaná rá. A tápcserére senki sem fogja neked itt azt mondani hogy rossz ötlet. Már csak az nem mindegy, hogy milyen CPU-val használnád a 4650-et.
-
D.Orion
veterán
És azt gondoltátok volna, hogy ez a kártya már több, mint 20 napja megvásárolható
egyes tőlünk(talán Európától) is messzi óperencián túli helyeket? Plusz sajna akadt már némi hiba is egy tulajnál.
Mindenesetre ha ideér hazánkba, akkor én egy ilyennel csatlakozok hozzátok, hacsak ki nem adnak valami hasonló jót más gyártók.
-
barnam_
nagyúr
Jól hangzik
Vajon mindkét oldalt van memória, vagy ráfér a gpu felőli oldalra?
Mondjuk nem tudom minek, ha márciusban jön az RV740stewe2: itt a legújabb ATT. Tuningolni nem lehet vele, de a CCC-t jól helyettesíti.
Rivatuner-el lehet szabályozni a ventit, de csak Sapphire és Gainward kártyán. -
barnam_
nagyúr
Ez 15-16 °C-s szobahőmérséklet mellett jött össze
Ha már úgyis a hűtésről van szó:
Szerintem az MSI hűtője a rézlap miatt olyan jó, így nagyobb felületen tudja átadni a lamelláknak a hőt. Ebben a tesztben van MSI és Palit (aminek nagyon hasonló a hűtése a GW-hoz), és az MSI 10°C-t vert a Palit-ra. -
szacsee
nagyúr
A sapphire hűtőt már fogdoztam és a 8600GTS (Gainward) VGA-n is ilyen hűtő van..hát nem említeném egy lapon a kettőt..
A Sapphire borda a hőt azon a 10-12db 10mm magas és kb 5 cm hosszú bordán (későbbiekben alulemez) adja le a levegőt, aminek felülete kb a 10%-a a Gainward borda felületének...így könnyen előfordulhat ez. C2D rézbetétes hűtővel mit muzsikálna a kártya?
-
törölt tag
Ennek addig jó a hűtése, míg le nem vesszük a díszes rácsot, mert alatta egy pici borda és venti kombó van. Bár sosem lehet tudni.
CHIPman: A HIS hűtése azért is nagyon jó, mert (AC VGA Silencer van rajta) az a házon kívűlre fújja a meleget, mint a nagyobb videókártyák 2 slotos ref.hűtése. Az Asuson is AC (L1) hűtő van.
-
Moric
aktív tag
Ugyan már! Akkor a 30 fok is sok, miért nem inkább 10?
Véleményem szerint előbb lesz ez a kártya újrahasznosítva, mint, hogy melegedés miatt tönkre menne.
A másik gépemben egy nvidia kártya gyári hűtésével és beállításaival 2d-ben 50 fokos.Kizártnak tartom, hogy a g92 chip más anyagból lenne, mint az rv730.
Szóval, ha nem fog elmenni 300 évet csak 298-at, nem igazán érdekel.Küld át a modolt biost, ránézek.
-
Moric
aktív tag
Igen, jól működik. Ram feszültséget bios-ból nem tudok állítani.
-
bandiie
aktív tag
-
diegho
nagyúr
miért tenné tönkre a vga-t? semmi köze hozzá, szimplán instabil lenne tőle. Amúgy 101-re kell rakni és mindenféle pci-e gyorsító marhaságot ki kell kapcsolni, hátha úgy jó 100 azért nem jó, mert sok lap bugos és 100-on nem megy rendesen. Amúgy pont a te lapoddal szokott szívás lenni AMD kártyák tuningolásakor. Régebben is volt már több ember akinek egyszerűen nem ment a tuning, ha nem nvidia volt benne. Bios frissítés talán megoldja a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest