- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snow27
csendes tag
Agp-s a kártya, tehát az agp fix verzió van fenn. 9.11 és 9.12-vel is próbáltam, ugyanaz volt. A monitor is fel van telepítve. Egyébként hiába agp fix verziót töltöttem le, nekem kellett manuálisan feltenni a drivert, a telepítő nem rakja fel.:S
Akkor sem lehet 75hz-en használni, ok nem is kell végülis, de a monitor tudja, és idegesít, hogy miért nem engedi beállítani:S
Kezd a tököm kilenni az ATIval és a drivermegoldásaival:S -
Snow27
csendes tag
Egy problémám lenne, HD4650-es Atim van Gigabyte mellé egy Samsung 943NW és a kártyához tartozó drivert ha felteszem akkor a monitoron be tudom állítani az 1440*900on a 75Hz-t. De ha egy 9.xx drivert rakok fel akkor 59 (?) és 60Hz-et engedélyez csak.
Erre mi a megoldás? A monitor tény, hogy tudja a 75-öt is.
Egy másik dolog, netezek és görgetem a képernyőt és akadozva viszi a képet, pl powerpointban is akadozva mennek az átmosódó effektek, a régi 9200SE kártyámnál ilyen bajom sose volt. -
Snow27
csendes tag
Egy gyors kérdés!
Egy hd4650es kártyám van, ma vettem. Feltettem a driver cd-n lévő dolgait, de fel akartam tenni az új drivert, a 9.12-t, és látszólag feltelepül és minden ok, újraindítást kér, és mégis a régi marad fenn. Ha meg leszedem a régit, és úgy tenném fel az újat, akkor is végigfut, és mégse teszi fel az újat, tehát semmit:S
Ez miért van?:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest