- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Jogos, úgy értettem akkor 4830, nagyobb, többet eszik, de kraftos jószág, és végülis nem sokkal drágább egy zafír4830 mint a 4670-ek, és azért csak 640SP van benne és 256 bit, azt hiszem raszterizáó és textúrázó is több van benne, az egyikből biztosan.
Gainwardot mindenki dícséri, a passzív zafírt meg ha nagyon melegedne, kisegítő ventivel lehűtöd, nyilván ilyen vga-t jól szellőző házba tesz az ember. Nekem könnyű dolgom volt anno, nem volt miből válogatni -
zodo
nagyúr
Szia!
Vegyél zafir ddr4-t és azt kapod, amit szerettél volna.
Keveset fogyaszt, hűtő "nagyon" halk és szabályozható gányolás nélkül, egy pci slotott foglal el. Nekem is 2,5-ös procim van csak amd és pl. Grid 1440x900 / Ultra high beállításon is átlag 40 fps-t hoz. Mindezt teszi 50 fok alatt -
Chaser
legenda
Ha ez a max felbontás ás no tuning, bár 3G-be nem halna bele a procid és még te se
, fogyasztás/méret nem számít akkor 4670, kis proci tuninggal és 4830-cal viszont ellennél egy darabig ekkora felbontáson, de jó hogy nem nekem kell dönteni
Én 1ébként maradnék 4670-nél, jön úgyis lassan a következő generáció. 4670-ből zafír GDDR4, ultimate/passzív, de nem 1000-en megy a ram, hanem 860 körül, mint a ddr3-asok/, HIS IceQ, vagy Gainward amik fentebb említett gányolás nélkül is biztos halkak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest