- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tanker21
tag
válasz
vviktor1 #7209 üzenetére
Tegnap este produkált egy olyat hogy indításnál még működött aztán nem vettem észre, hogy leállt. Elindítottam egy játékot és 2 perc utána lekapcsolt mert túlmelegedett. Én nem tom mivan ezzel, de már nem viszem vissza gariztatni mert hülyének néznének. Inkább bemegyek és megmondom, hogy tegyék rá nekem az Accelero S1-et. Sztem jobban járok vele.
-
Gyuri27
félisten
válasz
vviktor1 #6818 üzenetére
Igen ez a magyar mentalitás. A jobb hűtés sokszor az alapmodelhez képest fele annyi mint a külön hűtés. Azt meg szerelni sem kell. De majd pistike megmutatja. Ha nem jön össze majd legarizzuk. Ettől kész vagyok.
A zafir gddr4-ben teljesen egyet értünk.
Amúgy amit tanker koma művelt nem csak izléstelen és nem ide való, de ha jobban megpiszkáljuk még törvénysértő is. Annak meg semmi keresnivalója itt a ph-n. -
Chaser
legenda
válasz
vviktor1 #6771 üzenetére
Mondtam én, hogy legariztatom bárkiét?
Ha valaki nem ért valamihez ne erőltesse, vagy legalább gyakoroljon előtte tét nélküli cuccon. Jó tápja van, komolyabb kellemetlenségektől megóvta az alkatrészeket, vga-t meg legariztatja ahol vette és ennyi. Biztos viccből árulják a gyártók a külünböző vga hűtéseket, én kezemben még nem murdelt meg vga -se-, arról nem tehetek ha valaki gyakorlatlan, bár a gyakorlottság se elég mindig. Jó sok éve az egykor fényvilágát élő mistralba úgy 2000 tájékán jelentkeztem eladónak, a szervízes srác előttem sarkazott le egy akkor 30-35k-s procit, nem volt kezdő, előtte is boltban dolgozott, a mai napig is.
-
Tanker21
tag
válasz
vviktor1 #6714 üzenetére
Hátul van egy 8 centis venti ami kifelé fúj, de az a baj sztem, hogy elég zárt helyen van a gép és nehezen szellőzik. Jelen pillanatban a szobámban 28 fok van, de ahogy mondtad lesz itt még 33-35 is nyáron ami nem sok jót jelent a gép számára. lehet marad a hűtőcsere vagy valami izmosabb házhűtés beszerzése.
-
Tanker21
tag
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
vviktor1 #6288 üzenetére
Ezzel a megállapítással nem is vitatkoznék, épp ezt mondtam, az ár nem feltétlen tükrözi a teljesítményt..pl ez a 4650-es zafír, ahol én szoktam vásárolni a ddr2-es és gddr3-as forintra ugyanannyiba kerül
és gyakorlatilag az összes 3650 van velük 1 áron, vagy drágábban..az a furmark milyen játék, nem ismerem?
-
törölt tag
válasz
vviktor1 #6215 üzenetére
Most egy pár napja mentek le megint ennyire az árak, múlt héten mikor kijött a 4770 31-ért akkor még jobb vétel volt ennyi pénzekért a 4670 is, bár várható volt, hogy leesik nagyon a 4770 ára napokon belül, aztán ezzel értékteleníti az alatta levő kategóriákat. Ebben a kategóriában a 4770 a legjobb vétel most (még a kis hibái ellenére is, pl GDDR5 órajelkapuzás), annak az ára irányítja a piacot. Szerencsére nekem már van fasza vevőm a 4670-re, aki még a jövő fizetéskor is ad érte egy 20-ast, egy 2400XT-ről vált a gyerekének
-
Speed®
titán
válasz
vviktor1 #6212 üzenetére
Szerintem te sem érted hogy jön ez ide..olvass kicsit vissza.
Irreleváns, hogy mennyibe kerül újonnan, huszonezer drága..
Nézd meg mennyiért vannak 3850/256ok, ahhoz lehet leginkább mérni ugye. Ha a 4830 mindenhol 30 felett lenne, akkor lehetne elfogadhatónak titulálni a 20kt. Egyébként fél éve vettem 19ért újan, akkor megérte, persze. Ma már nem. -
JJános
addikt
válasz
vviktor1 #6212 üzenetére
Így van. Én speciel az ár érték-arányt néztem elősször, ami a ph szerint ez a kártya az összehasonlítottak között a legjobb.
Azután a fogyasztását néztem, hogy nem egy "kajás" zsuga.
Aztán kezdtem gyártót keresni, majd miután felfedeztem a nagy ventis gddr4-es memóriával, rögtön lecsaptam.
Azt mondtam az elején, ha a 3DMark06 eredmény olyan 8000 petty körül van, akkor megfelel ez a kártya.Mondhatom, hogy minden számításom megtaláltam!
-
vviktor1
aktív tag
válasz
vviktor1 #6167 üzenetére
Már megint ott vagyunk hogy ha a cpu score-t nem nézzük bő 10% de közel 15 a gddr4 javára, nem 3-5. Ha cpu score-t is nézzük akkor 8%, az E4600 vs E5200 közti difi valamelyest kiegyenlít.
Furmarkban viszont megmaradt az 17xx - 22xx arány 1240x1024 felbontásban, ahol közelített a ddr4-eshez 1440x900, (a ddr4-es továbbra is 1240x1024) itt már csak 100 pont körüli volt a lemaradás. Ezt sajna nem dokumentáltam, de pótlom. -
kisza25
félisten
válasz
vviktor1 #6159 üzenetére
igen ez egy Phenom II 710 X3-mas alap órajel 2600Mhz,csak éppen aktiválva van a 4. mag is
a hőfokokat nem néztem,mert nem gyári egyiken sem a hűtő VGA-ról lepatintottam a ventit és csavaroztam rá egy ArticCooling 8cm-es PWM-es ventit ami a prociventire van kötve tehát akkor pörögcsak felha a proci venti is hőfok 55proci terhelve maxban(gyári venti)
VGA nem megy 40 fölé -
Chaser
legenda
válasz
vviktor1 #6101 üzenetére
5V-on már nem fog kitűnni egy átlag gép zajából...de ha mögé pattint az ember egy 12-es ventit, a gyári szutykot meg kikapcsolja, akkor már extra halkat is lehet belőle faragni. garvesztés nélkül, az enyémen pl simán lehetett volna ventit cserélni, a hűtő közelében se volt matrica. Nekem nagyobb problémát okozott, hogy nem megfelelően működött a HDMI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Óra topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest