- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
profi
aktív tag
válasz
barnam_ #7370 üzenetére
Köszi, sikerült kinyitnom a lakatot
Létezik, hogy manuálisan sem lehet lejjebb venni a memory clock-ot?
Itt egy kép a CCC-ről:
Még egy kérdés: hány százalékra érdemen állítani a venti szabályozását?
Létezik, hogy jelenleg nem is pörög? Sajna nem tudom megnézni, mert legalul van (alatta a hangkártya) és nem akarok belenyúlni. -
-
profi
aktív tag
válasz
barnam_ #7364 üzenetére
Hát ezt nem tudom. Épp akartam is kérdezni, hogy hogyan tudom megnézni, mennyin megy a vga? Korábban írta valaki, hogy 2D-ben automatikusan visszaveszi az órajelet a kártya.
Van egy Gamer HUD Lite nevű program hozzá, de nem nagyon tudom kezelni. Szerintem ez való arra, hogy állítani lehessen a teljesítményt, bár nem látok különbséget az enabled és disabled állás között (ugyanazon órajelet jelzi ki).
Itt egy kép: -
profi
aktív tag
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Ma megvettem a vga-t. Egy Gigabyte HD 4670 1GB lett. Mielőtt megköveztek, azért lett ez a típus, mert Zalman hűtés van rajta (és nem az 1GB miatt
és a Sapphire sokkal drágább lett volna. Eddig elég halknak tűnik, bár még csak neteztem vele.
üdv.
-
profi
aktív tag
"a ventijét 5V-ra kötve halk és még megfelelően hűt"? ezt esetleg privátban kifejtenéd bővebben? Sajnos nem értek hozzá. Előre is köszi
Csak autós játékokkal játszom (azt is csak ritkán), így az általad írt játékok nem mérvadók számomra. Abban viszont biztos vagyok, hogy sokkal gyorsabb a 8600GT-nél.Kisza25: A 4650-nel csak az a bajom, hogy DDR2-es
Akkor inkább legyen aktív a hűtése. A Sapphire 4670-ez viszont már én is kinéztem
Már csak az árával kellene megbarátkoznom + meg kell győznöm magam, hogy erre van szükségem.
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült elpasszolnom a 8600GT-t, így jöhet a z új vga keresése. Még mindig vacillálok a HD 4650 és a HD 4670 között. Tudtok ajánlani olyat mindkettőből, ami passzív hűtéssel rendelkezik? Esetleg olyan boltot, ahol olcsón lehet ilyet kapni?
Előre is köszi.üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest