- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe_g
tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS 4670 512 HDMI.
Húztam a gépet kicsit, de a PCIE fixálással kezdtem, mielőtt még valaki arra fogná!!
Namost a tünetek a következők:
Újraindításnál semmi hiba. Megy. De mikor reggel indítok akkor elindul, de 2-3 mp után le is áll. Vagy elindul és monitort nem kapcsolja be. Vagy töltés közben kékhalál. Ma csinált olyat is win7 futása alatt hogy bevágott egy fekete képernyőt, a tetején színes csíkok kavalkádja. Ezután újraindult, és kékhalál.
Na??? Ez mi???? Mert én nem tudom...
Van nekem a Furmark nevű programom amit ajánlottak, de nem tudom mit kellene rajt állítani, és futtatni...(20percig ment a Stability test, de nem volt semmi,GPU max 62 °C) -
pepe_g
tag
válasz
tzsolesz #8946 üzenetére
Háááát őőő, nem nagyon akarok 800-as FSB- procit,
mivel 1024Mhz-es ramjaim vannak, és ugyancsak nem tudnám kihasználi őket! Most is csak 900-on mennek. Direkt azért állítottam így össze a lapot!
----> [link] Ja, és igen, a régiből van még, ez vár cserére.
Na most jó szét off-oltuk a topikot! -
pepe_g
tag
Sziasztok!
Jó az 5885pont 3DMark06 eredmény a én "gyenge" konfigomtól??? -
pepe_g
tag
válasz
tzsolesz #8930 üzenetére
Ááááááá, csak 541-es!
3.2-es ez is, csak 1M-ás! De 3.6-on hajtom! Alapfeszen, ennyire megy stabilan, nem akarom agyonfeszelni, mert szeret melegedni!
De nem toltam még soha 3D-t. Nincs is. DE lehet töltök le... Most kezd érdekelni a dolog. Melyiket érdemes letölteni?? Tipp? -
pepe_g
tag
50-53 fok körül ketyeg!
Call of Juarez-el nyomtam! De majd letesztelem vmi VGA gyilkos game-el!
-
pepe_g
tag
Elkattant az ér az agyamban! Forrasztó, bicska, szigszalag, és nekiestem egy y tápelosztónak!
Bekötöttem, de 7V-ra! Ugyanis megnéztem hogy mennyire melegszik játék közben a kari. És arra jutottam, h kevés lesz a hűtés 5V-on.
(De persze ez a z én véleményem) Később majd megcsinálom normálisan!(Váltókapcsolósra!)
Köszi a tippet Aggregátor
A hangja: Éppen hogy hallatszik Tehát átment a vizsgán! A teljesítménye még megfelelő a hang is pont jó! Persze majd még letesztelem mennyire melegszik!Ja, és mindenkinek köszi a segítéget!
-
pepe_g
tag
Szia!
Nem, nem melegszik, hála isten! Alapjáraton 30-38fok körül ketyeg, szobahőmérséklettől függ.
Szoftveresen nem tudom szabályozni, már próbáltam! Hardveresen meg nem tudom, lehet-e? Gondoltam arra is, hogy veszek ventiszabályzó előlapi panelt. [link]Csak nem vagyok vmi villamossági zseni! Nem tom tudja -e szabályozni a 2pin-es ventit! Tudja? Csakmert akkor nem barkácsolok szét mindent! -
pepe_g
tag
sziasztok!
Ha ajánlhatok, akkor ASUS 4670 !! Most vettem, nem is hallani a hangját olyan halk! Hőmérsékleteket néztem, állandó 36-38 fok! (Ekkora ventivel, meg hűtővel nem csodálom!)
Persze ez alapjáraton! Természetesen meghajtva van hangja, de az se durva! Sztem Ez jó vétel volt!
Ajánlom mindenkinek! -
pepe_g
tag
Sziasztok!
Sokáig nem tudtam eldönteni h 2900 pro vagy 4670! 4670-et ajánlották.
Kérdésem az lenne, h tudom használni a PCI-E x16-os bővítőmbe?(4670=PCI-E 2.0)
Ha igen, nem lesz lassabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest