- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fagy53
nagyúr
Szép az a 891, nem mondom, de a 3650 970MHz-e még szebb, kár, hogy nem 1GB.
Nem biztos még az egy topik, mert sok függ a tesztektől. Neked nincs vesztenivalód, a 2600XT-nél sokkal jobb, az én esetem már nem ilyen egyértelmű. Célom, hogy visszaszerezzem azt az elveszített 30%-os sebességet amit a monitorváltás okozott. -
tzsolesz
nagyúr
-
JJános
addikt
Raknák fel még képeket, ha valakit érdekel. Érdekes, hogy dupla eleje van, és két csavarral rögzül.
Tettem fel egy Tombraid Underwold, ha jól tudom.
Felcsavart grafikán, akadásmentesen, nagyon szépen ment a játék.
Nagyon elégedett vagyok a kártyával. Megrögzött nvidiás létemre váltottam át atira, mert amikor megláttam a kártyát, beleszerettem.És még annyit, hogy légyszi szóljatok hozzám, írjatok. Please!
-
JJános
addikt
Hát igazándiból nem is tudom milyen xp van most fenn. Barátomtól kaptam, most próbáltam ki elősször, bár a régi xp-vel sem akart menni a 3dm06.
Sajnos a vantage-t nem ismerem, így viszonyítani sem tudok.
Everest4.0-ám van. Leszedtem 4.6-ot, de az sem irta ki a hőfokot. Nem tuningoltam.Innen egyszer leszedtem egy vidi izzasztót, az szépen fut.(rthdribl?)
Úgy emlékszem, hogy a 76gt-hez képest mintegy háromszoros fps-ek vannak.Furmarkról nem is hallottam. Légyszi, ha nem gond valamit róla, vagy egy linket plíz.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Túl sok a "L"-er, és kevés a "S"-er, így lelassult a "beszerzés".
-
zodo
nagyúr
Nem is dicsekedtem, kezdő linuxosként sikerült felvarázsolnom az Ubuntu-m alá is a 9.2 drivert, catalyst-al. Csak ezen írást kellet követnem.
-
Reac^
őstag
Na újra összefutok aggregátorral? Még a 7300gt-is időszakból ismerjük egymást
Jó lenne minnél hamarabb megtalálni őt, ugyanis nem mindegyik kártyához szokott lenni vmod.
Van gddr4-es is? Bővebben? A nagyker ahova járok, ott ezek vannak amiket felsoroltam, meg ugyanezek 1Gb-os verziója
-
törölt tag
-
Chaser
legenda
Amit Speed(R) mondott az egyik része, a másik az, hiába áll meg mondjuk a 4830 fogyasztása pl 110W-on, feltételezve, hogy egy nem agyonfeszelt c2d van mellette még a lap is elég áramot tudna adni, de!
, mi van az 1.0-s pcie-vel ami 75W-t tud? Sztem túlnyomó többségben ilyen lapok vannak, és nyilván nem csinálnak külön tápcsati nélküli és tápcsatis verziót pcie1 vs 2-höz.
szerk: #5195 Cayman"GDDRnél más a tokozás és nyílván a feszültségek/késleltetések is. Utóbbit meg lehet nézni, sőt, állítani is lehet, utoljára az X800amnál csináltam, akkor még AtiToolal." by Speed(R)...úh sztem őt faggasd most mivel érdemes
-
Speed®
titán
150
Azért kell a tápcsati, mert a lapra dugott ATX csati vezetékein nem biztos, hogy elfér annyi kakaó, amit egy-két 48x0 és mondjuk egy Quad proci kér. Tehát a külön csatival optimálisabb a táp egyes ágainak terheltsége.
FélOFF: Olybá tűnik mégsem lesz 4830am..elfogyott ahonnan lett volna és csak Ánusz van, 34ért..vicc, inkább nézek apróknál 4850et ennyiért. Bár most találtam egy 3850Ultimate-et jó áron, ha meg tudom csípni, nyertem 5 rugót a 4670+VNF100 kombóhoz képest, és még gyorsabb is itt-ott ugye. A +30W fogyasztás meg elbírja a vas..aztán lehet tényleg 4750 lesz ha értelmes ár/teljesítménnyel érkezik.
-
zodo
nagyúr
Nem figyeltél, olvass vissza.
Várj ,frissítem az emléked.
Tehát , roland17_199 szeretne kicsit "fejleszteni" a mostani rendszerén, hogy a
Cod-2 játékban több FPS-t tudjon elérni. Vásárolna egy jó videókarit csak nem tudja, hogy a rendszeréhez, melyik lenne a legjobb választás. Ebben kér igazából segítséget. Köszöni.
Konfigja: ,amit tudunk 2 nap alatt.
Microsoft Windows XP Professional 2002-es verzió Szervizcsomag 2
AMD Sempron(tm) 2600+ 1.83 Ghz
512 Mb ram
Radeon 9600 Series a videókártyaMár csak az alaplap típusát kellene kicsikarni.
-
-
eztet nem értem. ha a 4850 lemegy 30%-kal, akkor kb. annyi lesz, mint most a 4830. tudom, hogy most nem vagy kapkodásban, de legalábbis teoretikusan kérdem - mennyit érdemes várni egy 15%-kal gyorsabb kártyára?
Aggregátor: igen, igazából lehet, hogy csak nekem voltak túl magasak az elvárásaim
-
az a 4850, szerintem a 4830-as cca. 20W-tal kevesebbet ehet - de persze, kell rá tápcsatlakozó. az rv740-nel az a nagy kérdés, hogy mennyire bírják a szivárgást visszafogni - de ezzel a felépítéssel meglepne, ha ki tudnák hozni extra csatlakozó nélül, gyakorlatilag egységek tekintetében az rv730 duplája a chip.
Aggregátor: én valahol a kettő között, egy okosan belőtt chipet relatíve kevés unittal, magas órajellel. mondjuk 480/24/8 felállásban, @750/1000.
-
törölt tag
Várd csak meg, én is megvárom már. Ha pl én sem vettem volna idáig vga-t akkor most ott a link alatti 4830-at megvenném, de így már minek... Ha kijön az RV740 vagy lenyomja a 4830 árát, és megveszed azt 3 hónap múlva, vagy megveszed 6 hónap múlva a 4750-et, és addig mi lesz? A legnagyobb gáz az lehet, hogy valamivel kevesebb a villanyszámlád, a másik meg az hogy nem négyikszaa verihájban játszol még pár hónapot hanem csak kétikszaa hájban
ui. személy szerint én is arra számítottam hogy az RV740 egy RV730 fogyasztású 480sp-s chip lesz ami teljesítményben a 4830 alatt lesz. Éppen csak egy fél kategóriával prognosztizáltam odébb
-
hát, én nem most mondtam először a 4830-at
az igazi nagy előnye amúgy az rv740-nek a kisebb fogyasztás és az egyszerűbb vagy halkabb hűtés lett volna - ez most a 6-pines csatlakozóval veszni látszik. emellett, mindenki egy kicsi és kreatív chipet várt, ehelyett kapunk egy brute force megoldást a 4830 elemeivel és magasabb órajellel - egyedül a 128-bit + gDDR5 az érdekes benne...
-
Speed®
titán
Ha akkor léptél volna, azóta 4670et használtál volna..annak az áringadozásával az XTd értéke is változott. Nem mindegy tehát, hogy mikor fizeted ki a különbözetet? Így eddig nyűglődtél, és ha tovább vársz még, eztán is fogsz, gondolod, hogy rögtön a 25ks sávba kerül az RV740..?
Keresni kell egy jó árú 4830ast ha több kell mint a 4670 és meg kell venni.
Ráérsz majd a megjelenés (és tesztek!) után azon agyalni, hogy megéri-e -20Wért a felezett sávszél (128bit..egy 640SPs karihoz..) és az esetleges csere. -
tzsolesz
nagyúr
Azt ugye tudod, hogy ezt a karit (RV740) meg nem kapod 30K alatt.
Mihelyst 30K alá csökken az ára, azonnal kicsapta a helyéből a legjobban fogyó 4850-est, és a 4830-ast. ATI is teljesítmény szerint kalkulál árat, azért nem kell mindent elhinni, hogy majd odaadja ezt 20K-ért meg ilyenek.
a legolcsóbb 4830 28K, ettől egyértelmű, hogy többért kell hogy adja, mert a több ezer 4830-ast mindenképpen el kell adni. Azért Ők sem hülyék gondolom.
-
kecz
aktív tag
Mondjuk egy ilyen konfig:
asrock k10n78 ~17k
atlon64 x2 7750 am2 box blackbox edition ~21k
fsp crg 400 350W-os táp ~7k
sapphire hd 4670 512mb ddr3 ~21k
összvisz:66.300hufez milyen lenne egynek?
intelre:
gigabyte GA-EP35-DS3 ~24.5k vagy msi P35 NEO-FI ~21k
intel dual core e5200 box ~20k
összvissz: gigabyte megoldás: 72.377 huf vagy msi megoldás: 69.200 huf -
kecz
aktív tag
Nem 0-ról. jelenlegi gépemből maradna a 2db 1gb-os memória meg a perifériák
Igazából videókártyát akarok újítani, de akkor már legyen hozzá egy olyan rendszerem, ami azt ki is használja.
Ajánlották nekem hozzá az inteltől az e5200-at, amd-től pedig én kérdeztem, hogy milyen lenne hozzá a atlon 64 x2 5000+, de azt mondták, hogy lehet nem lenne hozzá elég(vagy legalábbis megfelelő. -
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest