- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Csak egy jelzés. A 4670-es Sapphire-om még mindig tökéletesen működik. A ventije is gyönyörűen dolgozik. Örülök is. Köszi!
-
JJános
addikt
Nekem valahogy a 8600gt első ránézésre nem volt szimpatikus.
A 76gt-be én is zalmant vettem VF700. A mérete miatt, és a nyákja miatt nehezen tettem be, vettem ki. És a gyári pasztát hamar leszedtem, és boltban vettem ezüst színűt, és azt raktam rá.A 4670 mint a cövek úgy áll, bár az enyém dupla slotos is, és ezért két csavarral rögzül.
-
JJános
addikt
válasz
Gyuri27 #7413 üzenetére
Az átlagos sapphire kávédarálóra gondolsz? Hát az kerreg, de nem hűt.
A 76gt-ről akartam 86 gt-re váltani. Boltos odaadta, megfogtam, megnéztem, és azt mondtam. Köszi, de inkább várok még, és majd jobbat veszek. Bár szerettem az inno-t. Anno
Gf4200Ti-m volt inno.
Időnként szédszedtem, és olajat, vagy WD-t küldtem bele, és megjavult. -
JJános
addikt
Üdv! Egy kérésem lenne.
A monitoromon a színek időnként cserélődnek. Olyan mintha váltakozna a szin minősége.
Ez a vga-tól lehet, vagy monitor gond? -
JJános
addikt
Hát igen. Mindent sajnos nem lehet écérré.
Alacsony fogyasztás, jó venti, de hát ennek a jó kis kártyának is meg lehet találni a falait. De teszem is hozzá mindjárt, hogy nekem a legjobb választás volt.
Barátommal már hetekkel, hónapokkal előtte stíröltük a zsugákat. Az árfekvés adott volt, és a legjobb ár/érték arányt ez a kártya kínálta. Amikor meg ezt a Sapphire kártyát találtuk, felordítottunk. Ez lesz az! -
JJános
addikt
Mondjuk én ezzel vitatkoznák. Persze, csak ha mindkettő alapon van.
Barátom egy gépet rakott össze ismerősnek, és mindkét kártyát bele próbálva, ugyanabban a gépben tesztelte a kártyákat, ugyanazzal a tesztprogrammal. Az eredmény sokkal nagyobb különbséget mutatott, mint 15%. -
JJános
addikt
A GRID miatt érdeklődnék. Anno belinkelted, hogy van egy program, vagy file, amivel ez a progi a dx10-es lesz. Linkeltél képeket, nagyon szép lett. Érdekelne bővebben, hogy mit kell tennem, és érdekelne a tapasztalat. Esetleg képek, és minden ami ezzel kapcsolatos.
Most, hogy végre ilyen jó kis kártyám van, ami a dx10-et is tudja, legalább is tudtommal, jó lenne, ha a kedvenc játékom is szebb lenne. Please!
-
JJános
addikt
válasz
kisza25 #6844 üzenetére
Hát én már így működök.
Gyuri27: Erről van szó. Ne futkozzunk össze-vissza, meg hofy hol olcsóbb. Ha valahova odaszoktunk, és van egy viszonylag megbízható kereskedő, akkor ott bótoljunk. Segít választani, és segít szerelni. És bótolni is lehet kacatokat, mert törzsvevő leszel.
-
-
JJános
addikt
Ha más kártyát ajánlanak valakinek, mint 4670, azt még elviselem. De amikor ott a jó, a gddr4-es sapphire, akkor valaki megveszi a gyengébbet. Aztán rákölt, és még tönkre is megy, Hát az má nálam kiveri a biztit.
Barkácsoltam én is, de csak, ha szükség rávitt, és akkor jól előkészítettem.
vviktor1: Lali bánál vettétek? Inkább kötöttem volna kompromisszumot, de vga-t jobbat vettem volna. Nem tudtatok volna valahol spórolni? Jó azért a 76gt-t elveri!
-
JJános
addikt
Persze!
Csak bátorkodtam megjegyezni a tanácsadás gazdáját.
Én nem téged hibáztatlak. Csak amikor megvan a baj, akkor keresik a gazdáját. Gyurinak igaza van, teljes mértékben. Én is raktam zalmant a 76gt-re. Csak vigyáztam, és jó lett. Az ember hamar letöri a gpu sarkát, vagy ezer más bajt, zárlatot csinál, és kész. -
JJános
addikt
Ezt nem értem. Ha leveszem a gyári hűtőt, és ráteszek egy jobbat, akkor, ha gond van, visszarakom a gyárit, és viszem garanciális javításba?
Mondjuk a kereskedő ismer, és tudja, hogy vigyázok a cuccaimra. Jó hűtők, szellőző ház, és figyelek a gépre. Időnként ellenőrzöm. Ezért nem lenne nehéz garit érvényesíteni.
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
Nah, nem leszólni a Gf4 Ti 4200-t! Nekem is volt. Egy elza gladiák Gf2-t váltott a gépben. Aztán egy 66 gt, és egy 76 gt. De ezek már pci-e-k voltak.
A ti 4200-nek gyönyörű színei voltak, és sokáig birta. Az igaz a venti behalt, de kötöztünk rá forrasztó ónnal egy ventit, ami aztán birta sokáig.
-
JJános
addikt
Nem igazám értem mi a bajotok a Sapphire 4670 512Mb gddr4-es kártyával. Én, és akinek ilyen van ezt ajánljuk mindenkinek. Itt pedig mindenkit lebeszélnek róla.
Tudjuk, hogy a mi kártyánkon egy AC venti található, és a ramja is gyorsabb, ezért kerül többe. Itt mégis mindenki az olcsóbb 4670-es ddr3-al szerelt ramos zsugát ajánlja, aminek a ventije, amit én ismerek zajos is, gyenge is, és barkácsolásra késztet, és olyan 5-10%-al gyengébb teljesítményt ad. Nem értem.
-
-
-
JJános
addikt
Üdv! Erre had én válaszoljak.
A Furmark(Futurmark?) az egy olyan teszt, ami csak a gpu-t teszteli. Ellentétben a 3dmark sorozattal.
Gyakorlatilag egy szőrős fánk forgásáról, (?sütéséről szól, miközben némi ponttal jutalmazza a kártyákat.?)
A pontszámokat persze, és a 3dmark teszt eredményeket is meg lehet találni a topicban. -
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
tzsolesz #6250 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem sok féle játék az amit játszok a gépemmel.
A legkomolyabb a tombraid u. volt, amit szépen vitt.Amire nekem kell, arra a legjobb választás ez a zsuga volt. És még jó is.
Nem a legjobbat akartam, fontos volt a fogyasztás, az ár-érték arány, és a csendes, de jó hűtő.
A 76gt is elég sokat kibírt nálam. Ehhez képest ez egy nagy lépés. És alaplap, proci csere is volt. A manival is spórolni kellett. Szvsz. jól választottam. -
JJános
addikt
válasz
Dark KillerX #6244 üzenetére
Ez itt a ph tesztje. Mintha kicsit másképp festene. De én nem vagyok szakember, csak amatőr. Lelkes amatőr.
-
JJános
addikt
válasz
vviktor1 #6212 üzenetére
Így van. Én speciel az ár érték-arányt néztem elősször, ami a ph szerint ez a kártya az összehasonlítottak között a legjobb.
Azután a fogyasztását néztem, hogy nem egy "kajás" zsuga.
Aztán kezdtem gyártót keresni, majd miután felfedeztem a nagy ventis gddr4-es memóriával, rögtön lecsaptam.
Azt mondtam az elején, ha a 3DMark06 eredmény olyan 8000 petty körül van, akkor megfelel ez a kártya.Mondhatom, hogy minden számításom megtaláltam!
-
JJános
addikt
válasz
birozoli7800 #6192 üzenetére
Nagyon jó! Majdnem 8000!
-
JJános
addikt
Egy darab szőrös fánk izzasztási, stabilitási teszt. Nem akartam az egész oldalt. Jól látszik, hogy 60 celzius felett megáll a melegedés, és beáll a hőfok. A venti 43%-ra kapcsol, és továbbra is csendben dolgozik tovább.
[kép] -
JJános
addikt
válasz
#31757056 #6151 üzenetére
Az a baj, ebben nem vagyok biztos. De barátom, és rokonom vviktor1-et megkérem, hogy teszteljen. Mert most van nála mindkét kártyából, és lehetősége van rá.
Elősször 10%-ot gondoltam, és mondtam, a különbséget nézve. Annyi biztos van.
Egyébként mindegyik Sapphire, és a dobozuk is ugyanaz. -
JJános
addikt
-
JJános
addikt
A mi kártyánk igazából 26.500.- Huf volt. A Gf. 76 gt beszámítása után 18 rugót kellett kifizetnünk, de szerintem így is jól jártunk. Nem kellett eladnunk a régit, csak kicsavaroztunk, és be.
Lehet máshol olcsóbb lett volna.VViktor1: Egy jól szellőző házban ilyen nem fordulhat elő!
-
JJános
addikt
Van egy ötletem. Kellene indítani Furmark topicot. (Futurmark)
[link] 2532 petty
-
-
JJános
addikt
Az igazság az, hogy többen mondtak többfélét. Én azt mondom, hogy 10%-al gyorsabb, mint a gddr3-assal szerelt. Ami még fontos, az a ventije. Nagyon szép, és csendes. A legtöbb amivel ment 43%, és általában 34%-on megy.
Nekem sokkal jobban tetszik, mint a másik, igaz ez pár ezerrel drágább.
Van aki azt mondja a különbség csak 3%. -
JJános
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest