Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Hi srácok!
A tanácsotokra vettem egy Sapphire 4670 DDR4-et 512MB memóval.
Nem próbáltam túl sok játékkal, de amikkel igen, azzal nagyon szépen ment. Übercsendes a venti, van HDMI kimenete, csak ajánlani tudom.
Egyedül a Mirror's Edge-ben full felbontásnál (1440×900), mindent bekapcsolva, sokszoros AA-val akadt, amikor menekültem, de valami PhysX nevű nVidias feature is rajta volt, szóval nem csodálkoznék, ha azt nem szeretné az Ati kártyám.
Summa summarum: Megéri! -
Veron
addikt
szia!
köszi a választ, de visszakérdeznék.
-"fogyasztás/méret nem számít akkor 4670" -> ezt miért is írtad? a 4670 nagyon keveset eszik
-passzív sapphire és gainward is okés hűtés terén? valaki írta errefelé, hogy a passzív kártyák nem feltétlenül jók ám. a gainward hűtéséről meg nem tudok sokat. -
Veron
addikt
Hi!
Kösz, hogy más sokadszorra segítesz. Már eldöntöttem, hogy Ati vonalon mozgok, ezért célirányosan átnyargaltam ebbe a fórumba, de úgy látszik itt is összefutunk.
Asus 4670 esetleg? eredetileg azt néztem ki, mert a ventije nagyobbak közül való --> halkabbnak gondolom
(egyébként a 4830-as Asus meg itt)most látom csak, hogy a ddr4-es sapphire-nek is elég nagy a ventillátora
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Szerintetek egy Intel DC E5200 mellé (Gigabyte P31-es lap, 2 GB RAM) melyik kártya való: 4670 vagy 4830? Nem tudom, hogy utóbbi teljesítményének kihasználásához elegendő-e az alapjáraton (2,5 GHz) üzemelő E5200. Nem szeretném tuningolni, az árkülönbözet pedig kb. 7000 Ft. Szerintetek megéri a jobbat venni? Nem igazán játszom sokat, ha mégis, akkor 1440×900-as felbontásban.
Kösz!
Veron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest