- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Nem, egyszerűen csak indításnál előjön a buborék hogy új hardver meg az ablak hogy keressen-e cd-n, neten illesztő programokat. Ha a mégse gombra megyek jön a kövi buborék hogy valszeg nem működik majd rendesen. Ahhoz képest pár órát gond nélkül játszottam a GTA 4-el meg még más gammákkal is.
-
Ryder62
őstag
Sziasztok.
Most lett meg az új vidi kártya. Telepítettem egyből a legfrissebb drivert. Már két játékkal is leteszteltem, szembetűnő a változás. A probléma az hogy minden rendszer indításnál ki jön egy buborék hogy új hardver és keresi az illesztő programokat meg egy ablak hogy keresessem meg. A kérdés tehát az lenne hogy hogy lehetne ezt megszüntetni? Mert ez így idegesítő lesz.
-
Ryder62
őstag
válasz
arcszesz #9829 üzenetére
Inkább néztem másikat ami aktív hűtéssel rendelkezik. Találtam is egyet és szerintem az lesz a nyerő de a kártya PCI-Express 2.0-ás. Ahogy nagyon sok másik is. De az alaplapom csak a PCI-Express 16X támogatja. Halottam hogy elvileg működne vele. És gyakorlatilag? És ha nem működik vissza lehet vinni garanciával? Vagy az már az így jártál kategória?
-
Ryder62
őstag
Na, találtam egy ilyet:
[link]Erről mi a véleményetek?
És szerintetek egy Sirtec 430W-os táp elbírná? Kicsit kételkedek benne...
Tápot meg nem szeretnék cserélni. -
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Videókarit akarok cserélni és ezt néztem ki:
[link]Az lenne a kérdésem hogy ez mennyire jó kari? Játékra jó ez? Persze nem Crysist játszanék rajta max grafikán hanem olyanokat mint pl: Fallout 3, Mass Effect 1-2, TDU stb. Tehát a kisebb gépigényűeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest