- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
szacsee #2063 üzenetére
Köszi. Tegnap eljutottam idáig (vagyis kész a boot a pen), de nem tudtam mit kell választaniz USB-s bootok közül. Gondoltam nem FDD...nem HDD...akkor a ZIP, arra meg nem bootolt...
Biosban elsődleges boot a hdd és a HDD boot prioritásnál kiválasztod az USB-t.
A dőlt részt nem igzaából értem.
USB Storage Detect-et meg megkeresem, bekapcsolom.
Vistaboy: nem tűnt el, tegnap megint előjött a villódzás. Én ma este BIOS-t flashelek, nem érek rá vele tökölni. Holnap új rendszer, aztán kész vagyunk.
-
kozi71
senior tag
válasz
szacsee #1600 üzenetére
Jelentem sikerült!
Átdugtam a másik DVI kimenetre a kártyán, és rögtön lehetett 60HZ-ben is csuszkával kitolni a képet fullra. Eddig csak kicsinyíteni engedte. Köszönöm a segítséget úrakok!A Catalyst driveren kívül kell még valamit telepíteni hozzá?
Avivo converter, illetve HidraVision-ra célzok most.Más is Tomb Raider Underworld dobozban kapta a karit? Furcsállom, mert belül meg az a szörnyes matrica -féle van a kártyán. Csomagolásnál, egy ide - egy oda alapon működnek a dolgok?
-
kozi71
senior tag
válasz
szacsee #1600 üzenetére
Szió szacsee!
Igen, azt állítgattam korábban. Ott ugrik kicsire a kép 60-nál. De még megpróbálom a másik kimenetét is a karinak akkor. A hangot eddig sem ott vittem át. A TV-nek nem húztam ki a HDMI kábelét. Maradt ott ahol a GTX-nél is volt. Hazafelé veszek még egy HDMI-HDMI kábelt. Hátha azzal jó lesz mint régen. Mondjuk így 24HZ-el sem rossz. Csak zavar, hogy miért lett ilyen. -
kozi71
senior tag
válasz
szacsee #1598 üzenetére
Szevasz szacsee sporttárs!
Egy Sony 40W3000 LCD TV. Már két éve használom. Ugyan az a DVI-HDMI kábel ami eddig is volt. Ezért is nem írtam korábban. Szóval csak a kártya lett kicserélve. De a régi Asus 7900GTX-en volt natív üzemmód a beállításoknál. Itt ha van is, én nem találom.
Az előző kari rögtön felismerte, és arra lőtte be a frekit.(60HZ)
A Radeon alaplaphoz közelebb csatijába van bedugva a kábel. Ha ezt kérdezted. -
HSM
félisten
Én nem vennék 4770CF-et...
Nyers erőben biztos sokkal jobb, de nagyon ciki lesz, ha pont ott fogy ki az 512 memória, vagy a sávszélesség, ahol lenne értelme a dupla számítási kapacitásnak...
A CF nyűgjeiről nem is beszélve....
Vagy 1db 4770, vagy egy 1db 4890 szvsz.... Később akár a 4890-ből is lehet CF-et gyártani, vagy lecserélni esetleg valami RV870-re....
A belassulást én nem nagyon tapasztaltam, az 512-es kariknak néhány játékban pici a minimum-FPS-ük, pl crysis WH. A sebesség meg ugye jelenetfüggő, nyilván ha többminden van a képen, csökken az FPS, de ez NV is így van....
-
HSM
félisten
Ati topic, itt nyugodtan elmondhatom: jövőtállóság DX10.1 és a durvább eljárásokat jobban toleráló architektúra miatt, ATi szimpátia, jobb gyártástechnológia, jobb driver, stabilabb működés, stb stb.
Nem mondom full jól ment a GTX260, tuningolva gyorsabb is volt, mint a 4890, de nem jött be....
Ilyet ment: [link]
No mind1, sokkal nyugodtabb a lelkem a 4890-el, jobbnak tartom a drivert is, szebbnek találom a kari képét is, bár ezek szibjektív dolgok, elvileg a kép NV-n is állítható, hogy ugyanilyen legyen, de nem vacakoltam vele.
Igazából a 4850-t mikor eladtam, az tartott csak vissza a 4870-től, hogy irreálisan drága volt itthon a refi 1GB-os 4870, és az is visszatartott, hogy nagyon-nagyon forró volt a VRM-je, és magas volt az üres fogyi. De még így is elgondolkoztam, vegyek-e, de picit keserű szájjal beújítottam 53K-ért egy Asus GTX260-t. Aztán egy héttel később, mikor megjelent a 4890, a refi, gigás 4870-hez képest olcsóbban, a 4870 hibáit javítva na akkor eldőlt a GTX sorsa.
Ráadásul akkor még sikerült 60K-ért beszereznem a 4890-t.
-
HSM
félisten
A referenciakarik ciripelnek.. (Bár itt is mondták, a tápot ciripelteti, mert nincs benne tekercs, nemtudom, nem is érdekel már) Üresben csendes, nincs ciripelés, viszont minimálisan "zörög" vagy motorhang, vagy nem is tudom, a venti kis fordulaton, halk gépben ha nagyon fülelsz, hallani, bár engem nem zavar. Terhelve indul a tücsök-móka, de szerintem ez se zavaró, feszcsökkentésre halkul...
Sajnos terhelésre nem a halk fajta, bőven csinál szélzajt, de legalább nem a hűzba melegít, ilyen téren nagyon jó a hűtő. De sajnos mindig is ez volt ezeknek a kifújósoknak az előnye/hátránya. (Viszonylag hangos terhelve, de nem fűt be.) Mivel nekem nem volt 8800GTS így nem tudok nyilatkozni az összehasonlításról. A GTX260-nál hangosabb, a 4850 GWW GS-nél szintén, bár üresben mind halk volt, de mindnek hallottam a motorhangját....
(Bár ezeken jelentős csökkentésre/kézivezérlésre el lehetett tüntetni, sajnos a 4890-en a gyárihűtő bármely alacsony is, megmarad pici zörgése....)
Én számítottam ezekre a dolgokra, ezeket elfogadom, a kártyával amúgy teljesen elégedett vagyok, mind a GTX260, mind a 4850-ek után.Remélem tudtam segíteni.
(A GTX260-nál csak icipicit gyorsabb, de nem is azért váltottam...)
-
zuchy
őstag
Nekem a 8800 GT-m ciripel, de csak olyan 3000FPS-nél, amikor a Crysis intrói mennek.
Máshol nem.
(#793) Rexcor: A proci mindegy mi van alatta, a warhead VGA limites játék, mindegy, hogy egy E6300, vagy egy I7 van alatta, természetesen minden maxon-ra értem.
Lowon már vegyeslimites lesz a warhead.Csak a VGA-tól függ jelen esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest