- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
chegauvara #5811 üzenetére
"magas fps érték melett"
Vsync off?
Lehet,h akkor is off volt mikor még a 6000+-al nyomtad,de az nem nyomott annyi fps-t ki magából így inkább a 60Hz(felételezem annyi)/60fps körül volt jaték,így nem csinált ilyet...Vsync ON -
Petya2900XT
aktív tag
-
-
Petya2900XT
aktív tag
Nem....pont olyan volt ,mint a te eseted...volt olyan,h 5-ből 1-szer indult a gép valamikor 2-ra ment...random..
Volt egy bizonyos topik asszem az AMD hivatalos oldalán lévő fórumban ahol leírták ezt a hibát a felhasználók és onnan derült ki,h a vga a ludas...aztán egyik napról a másikra törölték..biztos nem vetett túl jó fényt az AMD-re...vagyis csak a Vapor szériával találkozni ilyen problémával... -
Petya2900XT
aktív tag
Wolf77,A_Papa:
Volt egy hibás Vapor-x széria amivel az volt a probléma,hogy nem akart bebootolni a gép a vga-hibája miatt..(asszem bios error volt)..ilyenkor a vga ventije 100%-on pörgött és no signal...volt már itt pár ilyen emberke...visszaküldték garba a karit.... Azt tudom javasolni nektek,h próbáljátok ki egy másik gépbe a vga-t és ha nem megy ott se elsőre akkor gari...
A cpu-t meg valszeg a sok restart miatt vette vissza a lap...több resi után visszaállítja alapra a bios-t,h be tudjon biztosan bootolni a gép...ilyen van amikor túlhúzod a procit és nem ad képet..P45-ös lapoknál 2 autoresi után visszaállítja alapra a BIOS-t... -
Petya2900XT
aktív tag
Jójóó....tény,hogy ilyet nem néztem a dátumot,de amit látok az egyértelmű....csaknem limites mindenhol 1280-ba egy 9800GX2 szűrések nélkül...jó legyen 8800gts 512 ha nincs Sli
Valahol láttam egy tesztet pedig computerbase-en ahol kifejezetten cry-t teszteltek egy i7-el és csak egy mag ment 100%-on a többi 5% körül,de sehol nem találom
kriszbon
Ne keverd a szezont a fazonnal.....nem mondtam olyat,h egy prescott mag felér mondjuk egy Conroe maggal....nem csak az órajel számít,az architektúra és a cache mérete is nagyban befolyásolja a játékok alatti teljesítményt szerény tudásom szerint.... -
Petya2900XT
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Josef-K #3782 üzenetére
Remélem,nem vagy te is Vérpistike aki bement a bótba,h csókolom szeretnék gépet venni Crysis 1280*1024 fullra.....
Meg sem néztél egy épkézláb tesztet sem...mert ha néztél vna akkor tudnád,hogy lehetne 4magos procid is akkor is csak egyet magot használna a Crysis......itt ahogy mások is mondták az órajel a lényeges..(az nem lehet OC-nak nevezni,ha húztál a procidon 20MHz-et)
Laudának teljesen igaza van 2* AA-n kívül nem is lehet számottevő minőségjavulásra számítani....
Sztem magadba szállhatnál és mélyen elgondolkodtatnál,h mit tudsz a gépedről....mielőtt kiakadnál,h ilyet mondok elgondolkozhatnál,h a 4890-et nem igazán szűrök nélküli 1024-re használt programok futtatására találtak ki ami főleg egy Trémárk elnevezést kapta....11000pont pfijdesz@r
Azt is megnézném,h a Crysis 4890-el,hogy fut játszható sebességgel FullHD-be 8AA melett VH-ba....
Ha meg 4850-en a Cry ment 1280-ba 8AA VH-ba élvezhető sebességgel akkor ,mért nem azt vettél....csak azt felejtetted el fogadjunk,h egy Core i7 975EE mellett 5GHz-en
Utálom az ilyet arcoskodást......Sry mindenkitől,de ezt le kellett írnom -
Petya2900XT
aktív tag
Én azóta vhogy nem érzem a 280 erejét mióta egy koma gtx 280SLI-vel Left 4 Dead Multiba 1280*1024-be 16AA-val meg AF-el a nagy kórájszevönnel 3.6-ig rángatva hozott neki 140fps igaz mentségére szóljon Win7 RTM alatt...(tudom tudom ez még nem is teljes meg nincs driver).....de akkor is mindez nekem 1440*900-on 4*AA-val meg AF-el a jóöreg kórtudúmmal kapok 90fps-t
Az enyém ér 40K-t összvisz az meg őőő 65+2*85=235K van különbség
OFF vége,mert kikapok -
Petya2900XT
aktív tag
Hümm hát ez sem rossz kis példány....először azt hittem egy full sima stock nyák az egész
..de egy 280 mellett?
...rossz a megfogalmazás kolléga....a helyes:a 4890 melett van egy gtx 280-am
A topic megköveteli,h ki melyik oldalra álljon
Jó lenne ha lenne egy ilyen karim a 2közül,de reálisan gondolkodva minek...Minden megy Highba még némi AA-val megspékelve is....csak Cry. Warsba veszem vissza mediumra a beállításokat h legyen fps....
-
Petya2900XT
aktív tag
Toxicot akarsz és te mondod,h ne maradjon a házba egy deka meleg a vga-ról...ezt nem értem
....a Toxic-nak vannak kis nyílásai amin keresztül a házba is hagy meleget..akkor már nem egy OC-s ref kéne neked?
....egy pár MHz-ért cserébe a házadba nem marad meleg..sztem ez meggondolandó és még így úgy is gyorsabb,mint a 295 Sztem.....
-
Petya2900XT
aktív tag
Ezért írtam úgy,hogy "a bannolt Beowulf_78 kolléga"
..ott az e-mail címe azért gondoltam.
Különben grat a szépségekhez....nekem is fülig érne a szám,ha ilyennel kéne napi 10-en órákat Warsozzak,mint te(2900XT-m is elég fps-t ad Warsba
)
Am azért ugrott be Beowulf kolléga,mert ő igen sok játékot tesztelt amit meg is osztott velünk így sok játékról van tapasztalata...de ha itt és létom te is tudsz eleget akkor jó helpet Imi kollágának -
Petya2900XT
aktív tag
Független szemlélőként a bannolt Beowulf_78 kolléga tudna a teljesítményről a legtöbbet mondani
...neki volt 295-e majd 4890 cf-je...dicsérte,h szebb a képi megjelenítés..nem tudom ..A profilja...remélem tudtam segíteni
-
Petya2900XT
aktív tag
Ha tleg Wars-ról beszél akkor,mért ne lehetne....vannak olyan modolt meg eredeti pályák is amelyek nagyon kicsik...és még kevés slotos is...a részleteket nem ártana tudni,mert ha egy modolt 8 slotos szerón volt ami 3*3méter és csak darálni kell akkor előfordulhat,hogy nem hazudik...viszont,ha egy 40 slotos szerón rohangál ami egy nagyobb map van akkor tleg kizárt...
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Sheltem77 #3156 üzenetére
2007 nyara óta "boldog"(
) tulaja vagyok egy gigás 2900XT--nek aminek módosított a ventivezérlése...játékok alatt 85-90fok..tökéletesen megy...mit kell ennyit parázni...van rá 2-3év gari ha addig nem adja meg magát valószínű utána se...sztem....mintha sokkal jobbak lennének a gtx darabok...ott is alapventibeállításokkal simán nyaldossa a 90fokot...
Sőt én még a 40nm-nek se hiszem,mert mikor a gtx260 55nm-re átállt akkor se volt számottevő különbség a 65-höz képest....akkor,mért várunk akkor megváltást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest