- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
válasz
MmDorian #4447 üzenetére
Szia,
köszi a választ!Érdekes, most már azt csinálta , hogy vga error-t pittyegett és piros led világított..
Sokadik reset-re rendesen felállt...
Teljesen tanácstalan vagyok....
A tápra azért gyanakszom, mert páran írták , hogy a rendszeremhez kevés...
Van esetleg ötleted, ötletetek?
Nem értem , miért van az, hogy hol, jó, hol pedig nem bootol be...
Azt sem, miért vette vissza alapra a CPU órajelét...Köszönöm a válaszokat:
-
zolisx4
őstag
válasz
MmDorian #3628 üzenetére
az a gond hogy nem tudsz kilyelenteni semmit mert ha most veszel egy referencia coccot lehet az sem jó de lehet hogy évekig semmi gond nem lessz vele
garanci a van ugy e a szokásos duma , de megveszel valamit 50 k ért nem jó garancia +2 hét általában nem azért veszel valamit hogy a garancia utánn szaladgáljon ez ember hanem használni de a véleményem az hogy ez az olcsó kinai szutyok munka végett ven mert már minden kinai és a minősége is pont olyon szar
ha szerencséd van akkor jól jártál ha nem akkor jön a szivásja meg kitudja hogy akik nem is fórumoznak és ez a tipus van?? hát nem tudom
-
zolisx4
őstag
válasz
MmDorian #3623 üzenetére
ja lehet
de azt hozzá kell tenni hogy minden tipusban van ami akaratlanul hibás termék ez mindenhol előfordul hogy kifogsz egy rosszat vagy egy gyengébb szériát ezért nem lehet általánositani holott ezt én már egyszere megtettem
a fórumon kb 5 embernek van baja a vga val nem rossz ez az arány ahhoz képest mennyit eladnak
ja és sokan vannak akinek hibátlanul megy a vga cf ben is
-
BullZeye
veterán
válasz
MmDorian #3499 üzenetére
használj Driver Sweeper-t
Mert ha "újrarakod" a drivert, az nem sokat ér. Windows 7 64 biten nálam tökéletesen müxik, igaz CCC-t nem raktam fel, Ati Tray Tools-t használok helyette!
Zack: azért nem használnak 7600 RTM-et, mert az illegális
RC ami béta, és amit letölthetsz Microfos oldaláról.
-
tdd587
őstag
válasz
MmDorian #3391 üzenetére
Vapor-x 56e-től indul kb., a Toxic meg 60e-től a boltokban (persze raktáron sehol).
A 43 ezres giga jó ajánlat a referencia kártyáért szerintem, mivel máshol 50e. A vapor-x felé húz a szívem erősen, több okból is az tetszik. Na majd kialakul a héten, hogy mi lesz belőle...
CF tapasztalatot továbbra is várnék: mit csináltok, amikor nem kell az erőmű, mert pl. az asszonypajtás csetel a gépen?
-
tdd587
őstag
válasz
MmDorian #3376 üzenetére
Én is rájuk várok, de meg nem rendeltem. Ha lesz, akkor beugrom hozzájuk. Mondjuk a Vapor-X mindig elbizonytalanít, mivel az sokkal halkabb, mint a gyári hűtő, cserébe gondolom befűti az egész házat. Mondjuk 12e forint felárat már nem biztos, hogy megér (55e körül van), főleg hogy 1 év múlva mindkettő 30 ezret sem fog érni, azon nagyobb is a bukta.
-
tdd587
őstag
válasz
MmDorian #3370 üzenetére
És honnan/kitől? Jöhet priviben, ha titkos...
Szerk:
460W-os táppal akkor felejtsem el a CF-et? Most ha minden csúcsra jár, akkor sem érem el a 300W-ot a konektor felől sem, monitorral, mindennel együtt. Mi történik ha berakom és nem bírja? Csak lekapcsol/el sem indul, vagy füstjelet is adhat...?
Ja Zalman táp, FSP belsővel.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MmDorian #3296 üzenetére
Én spec nem igazán akartam lecserélni a gyárit, de ez a szett nagyon impozánsnak tűnik. A megjelenés pillanatában jelentkező ár és személyes anyagi helyzetem arányátől függően elgondolkozom egy ilyen "kis" szett beszerzésén...nagyon impozáns, és végre megoldja a VRM kérdést. Ja, és még Thermalright is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest