- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
Petya2900XT #5813 üzenetére
A 6000+ kevés a 4890-esnek?
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Petya2900XT #4458 üzenetére
SZia. Petya2900XT
Rángatott proci??? Mármint felhúzott?
. Nem szoktam mindent alap órajelen használok.
Nem szokott újra indulni ismerem a jelenséget 6-7 éve egy codegen 300w os táppal már jártam így. Azóta nem veszek gagyi vagy épp a cucchóz kicsi tápot. És GTA 4 el szoktam multizni vagy Crysis wars(mert ugye nem a 2d flipperhez kellet a VGA) , de ha 3-4 órát izzasztom akkor sincs gond.
De már próbáltam a vinyóktól és a házban lévő 7 ventítől kímélni(lehuzkodtam) a tápot , de sajna ugyan az. Mondhatjuk szinte mindent végig vettem...
És mint már írtam igen próbáltam másik gépbe ,és ott elsőre indult.Azért ty megint
W™
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Petya2900XT #4456 üzenetére
Szia
Még itt vagyok, a táp az egy 400w -os vmi 3 betűből állt sry de nem emlékszem de nem noname.
Az alaplap az 3 éves már még socket 939 es azt is passzolom de talán gigabyte.
A biost frissítettem , nekem is eszembe jutott.egyéb ... azért köszi a gyors reagálást
Üdv W™
-
Wolf77
csendes tag
válasz
Petya2900XT #4449 üzenetére
SZia, Petya2900XT
Köszi a választ de én már próbáltam másik gépbe igaz csak egyszer,és előre elindult, lehet pont "szerencsém" volt.
De így megnézem még egyszer.
Bármi újat tapasztalok, jövök hozzátoküdv : W™
-
A_Papa
senior tag
válasz
Petya2900XT #4451 üzenetére
Köszi , nagyon elkenődtem,.... Bizti, hogy nem táp elégtelenség?
-
A_Papa
senior tag
válasz
Petya2900XT #4449 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Csak azt nem értem, néha meg boot-ol. kb 50% Akiknek ilyen gondjuk volt totál nem indult el a rendszer?
Esetleg hivatkozást tudnál adni erre bizonyos szériára?
Köszönöm a választ!
-
strebacom
senior tag
válasz
Petya2900XT #3930 üzenetére
Szinte semmit nem változott, max 3fps-t esett, ugyanazon a mappon...
Lövések:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4Viszont 8*AA-val már a 20fps-t nyaldossa erösen alul és felül is...
A 9.7 driverrel rosszabb volt, most a 9.8 van fenn...csak csináltak ezzel valamit és nem csak CF-ben...IMI87: Nekem is volt ilyen probléma a GTX295-el, de csak a Crysis alatt...
hmm..érdekes... -
kriszbon
őstag
válasz
Petya2900XT #3801 üzenetére
És gondolod hogy keverem meg hogy komolyan is gondoltam?
-
TTomax
félisten
válasz
Petya2900XT #3796 üzenetére
Hát nem tudok erre mit mondani...
16. Mai 2008...
9800GX2 a VGA... lehet nem ment az sli,hogy nem kapott cpu limitet sehol...egyébként ott valami nem koser..nekem nem stimmel ez a teszt...
-
kriszbon
őstag
válasz
Petya2900XT #3796 üzenetére
A fenébe méé adtam el a 3@3.8 gigás Prescottomat
-
TTomax
félisten
válasz
Petya2900XT #3790 üzenetére
A crysis két magot használ... szinte minden játék az utóbbi két-három évben támogatja a dual procikat,és idén elkezdődtek szállingózni a quadra hangolt játékok is...
-
TTomax
félisten
válasz
Petya2900XT #3753 üzenetére
Akkor ott nem ment az SLI... mert nekem egy szem GTX280 van ennyi...
A barátod meg inkább rendes monitort vett volna mint még egy GTX-et ...pfehh... 1280-ra 280SLI...A többit nem is mondom...
(#3754) Lauda
Bizony bizony... -
válasz
Petya2900XT #3753 üzenetére
Hat en nem tudom. 1280-ban eleve nema vga dominal, hanem a cpu, szoval ez nem jo osszehasonlitas.
De hidd el, a 280 ereje meg most is no1, 1680x1050-ben ahol mar a vga ereje szamit, egyelore nem tudja a 4890 megverni.
Hozzateszem a gta4-et meg nem probaltam, a napokban kiderul. -
válasz
Petya2900XT #3750 üzenetére
Az az igazsag, hogy a 280-at hasznalom, csak kivancsisagbol hozattam egyet, a crysist probaltam eddig, az szepen futott, igaz kicsit lassabban, mint a gtx-el.
P00By: a mikulas hozta
-
válasz
Petya2900XT #3739 üzenetére
-
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT #3741 üzenetére
Okés, köszi!
Írtam is neki!
-
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT #3739 üzenetére
És tényleg, ott kukucskál.... Hát remélem akkor a ref. kártya hűtése csak túl méretezett
Köszönöm a gyors segítséget, megyek érdeklődni Zack kollégához -
HSM
félisten
válasz
Petya2900XT #3642 üzenetére
Na jó, de az egy kivételes eset volt, hogy ezt megengedte...
Igazából ez már így feature...
A legtöbb kari el se indul 6+6-al, amin 6+8 van....
-
ImI87
őstag
válasz
Petya2900XT #3409 üzenetére
Igazad van, tudom, hogy nem fúj ki minden meleget, ezért írtam, hogy remélem....... A GTX295-ön meg ott van oldalt a kopoltyú, ami szintén okádja ki a forróságot. De legalább ezek a 4890-ek rövidebbek, lesz egy kis hely hátul, hogy elmenejn a hő.
Jó lenne egy OC-s ref is, de nem nagyon találtam olyat, amin komoly tuning lenne. És (bár ez lusta dolog), nincs kedvem még külön a VGA-tuninggal is szarakodni. Azt sem tudom két kártyát lehet-e külön-külön húzni.
Zack:
fent leírtam az indokaimat, és mivel kicsit számít a design is, nagyon nem tetszenének a piros dögök a gépben........ -
syC
addikt
válasz
Petya2900XT #3188 üzenetére
Hazudni?
Komolyan mondom... Hagyjuk gyerekek, ha tudtam volna, hogy ilyen reakciókat váltok ki, fel sem telepítettem volna a Wars-t.
ON: Turkált valaki 4890 biosban? Ref hűtő vezérlés?
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
Petya2900XT #3164 üzenetére
"Sőt én még a 40nm-nek se hiszem,mert mikor a gtx260 55nm-re átállt akkor se volt számottevő különbség a 65-höz képest....akkor,mért várunk akkor megváltást?"
A remény hal meg utoljára...hőfokokban efelé már nem nagyon mehetnek, tehát elvileg (!)vagy ugyanilyenek lesznek vagy jobbak.
Bár azis igaz, hogy hiába lesz 40nm ha több tranzisztor lesz.
Meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest