- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Szerintem ez az egész vmi ventilátor vezérlési hiba, mert ha indítás előtt kihúzom a venticsatlakozót, egyszer sem csinálja, hogy felpörög és nem kapcsolja be monitort. Rádugva viszont többször is.
Mivel messzire és fél országot bejárva kéne visszaküldenem gariba, én megbékéltem vele, és lehet, veszek rá egy full cover blokkot és bekötöm a rendszerbe.
-
r-chee
őstag
válasz
gandalf #3816 üzenetére
Szerintem gyárilag gond lehet a ventilátor vezérlés körül. Nekem, ha kihúzom venti csatlakozóját, nem jön elő a probléma 10 indításból egyszer sem, bedugott ventivel viszont harmadikra tuti előjön a hiba. Részemről megpróbálok majd kicsit turkálni a BIOS-ban, vagy veszek rá vizes blokkot
.
-
r-chee
őstag
Lenne egy olyan kérésem azok felé, akiknek a Sapphire HD4890 Vapor-X kártyája induláskor maxon pörgeti a ventit és nem ad videojelet, hogy húzzák le venti csatlakozóját a vga-n, és úgy nézzék meg, 10-ből hányszor indult sikeresen a gépük, tehát bekapcsol monitor, indul a Windows. Indítások ne restart-ok legyenek.
-
r-chee
őstag
Sapphire Radeon HD 4890 -- 65W / 270W .. 5.4A / 22.5A
Sapphire Radeon HD 4890 Toxic -- 65W / 320W .. 5.4A / 26.6AMaybe the PSU just needs the caps charged for a bit from a cold boot, so after a few reboots it's OK for the rest of the time .. when you switch off and the caps discharge it goes through the same cycle .. dunno. Sounds like that's what's happening to me .. but as always, I could be wrong and it's something else.
Az én 620W-os Chieftec-em a 2*6 pines csatikon 1A/25A-t tud leadni, a 3db +12V-os ágon összesen 500W-ot
-
r-chee
őstag
válasz
Digitalis #3578 üzenetére
SKU#11150-05 // P/N:288-1E115-020SA << Az én karim is ilyen. Azt vettem ki a belinkelt fórumban olvasottakból, hogy vissza kell küldeni kereskedőkhöz/boltokhoz a karit, és másik P/N kódúra kell cseréltetni (dobozán is megtalálhatók kívülről ezek a számok). Lehet, írok e-mait az ügyben a nagykerhez, ahova szól a garim, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak.
-
r-chee
őstag
válasz
Digitalis #3576 üzenetére
Ja, most látom jimmyboy-nak pl. Asus deszkája van. Úgy néz ki, ma este kipróbálom egyik haver gépében is a karit, miképpen viselkedik.
Ha visszaküldeném gariba, előfordulhat, hogy nem cserélik ki, mert nem minden indításnál csinálja a fesztivált. Hülye egy hiba ez, az biztos. -
r-chee
őstag
Néha csinál olyat a karim, hogy indításkor csak pörög a ventije maxon, és nem kapcsolja be a monitort. Nem gyakori jelenség, de néha előfordul. Következő indításkor nagyrészt rendesen indul már. Olvastam itt korábban, hogy jimmyboy-nak is volt ilyen problémája ([link]), igaz az gázosabb volt.
Ez most azt jelenti, hogy előbb-utóbb gariztatni kell küldenem a kártyát, vagy valami más gond van?
Vista SP1 alatt csinálta ez a kari kétszer, és most Win7 alatt egyszer. Alaplapra a PCI-E foglalatokat kiszolgáló plusz molex csati mindig rá van dugva, tápom 620W-os, driver 9.7-es Catalyst stb.Válaszokat előre is thx
.
-
r-chee
őstag
Beléptem a Pirosak táborába egy 4890 Vapor-X-el
. Alap órajelekkel a hőfokok: 52/62/53. Tetszik a gpu 240MHz-re leszabályzása, és a ma megjelent logout cikk alapján belövök majd egy frankó kis 2D-s profilt.
Tegnap megkínoztam a karit COD4-gyel és Warhead-del, elég szépen muzsikált a 8800TX-hez képest. Hőfokok is felmentek 74/90/73-ra 64%-os venti fordulatnál.
Negatívumok a kártyával kapcsolatban: 8800GTX-ehez képest igen vékonyka a nyákja, így majdnem úgy hajlik, mint a papír, és a video kimeneteket magába foglaló fém tartó lemez is eléggé lötyögősre sikerült, kicsit Tesco-s benyomást keltenek így együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest