- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
válasz
PH-User #4116 üzenetére
Szia !
Voltak itt a balhék a Vapor-x-szel kapcsolatban...a Toxic drága. Én egyenlőre csak a ref.-eket merem ajánlani, vagy ezt, jónak néz ki, nem tudom van-e tapasztalat valakinek ?!
Ezt is szokták ajánlani, mert gyárilag túl van hajtva... igazából szerintem mind1 melyiket veszed, nagyjából ugyanazt tudják...
1680-ra nem hiszem, hogy szükség van a tuningra egy ilyen kártyánál...
-
MmDorian
őstag
válasz
ricshard444 #4106 üzenetére
Pár hete vettem a Giga 4890-et 43k-ért
Jó vétel volt. Gianninál most is kapni 42-ért, csak szabin van
-
MmDorian
őstag
válasz
ricshard444 #4102 üzenetére
Nem. Voltak már itt sokféle márkájú 4800-ok, hogyha ref, mennie kell, de még akkoris ha nem
-
MmDorian
őstag
Enyémmel sincs baj, csak néha cicereg, most pl restart után tökéletes.
btw megérte a váltást a 4850-től, nagyon is. 30%on a venti, és wolfenstein közbe nem megyek 60 fok fölé, a 4850en volt egy musashi, és azzal voltak 50 fokos értékek, igaz halkabb volt, de ez még bőven elviselhető.
-
MmDorian
őstag
Hellomi !
Nem tapasztaltok kis "cincogásokat" a ref kártyákon ? Az enyém néha csinálja, és mocskosul zavaró...
-
MmDorian
őstag
-
MmDorian
őstag
Úgy látom, aki gondolkodott a Vapor-x-en, és a Toxic-on, a ref. helyett, az most megkapta a választ. Én csináltam a legjobb bizniszt a ref. Giga-val, 43k-ért .
-
MmDorian
őstag
Na...20. vindóz reinstall, 700. driver, és megy a gép....már a vérnyomásom 300 körül volt, de mostmár ok....
-
MmDorian
őstag
válasz
strebacom #3495 üzenetére
Win7.
Viszont, nektek nem b@szódott a driverrel ? Leszedett valamit magának a win, aztán mondom fölrakok egy újabbat, de most már végképp nem megy. Csak 800*600 van...volt már rendszer visszaállítás, 4x raktam újra a ccc-t, meg csak a drivert külön, és semmi... ötlet ?
-
MmDorian
őstag
Üdv újra !
Megvan a kártya, 43k, gigabyte, 3 év gar. Jó üzlet volt...délutánabb küldök 3dmarkot, meg vantaget, meg hasonlókat... kíváncsi leszek...
-
MmDorian
őstag
Valaki, aki ref. karit nyúz tudna postolni egy képet szőrös fánk alól, hogy mennyire forró a feje a karinak ?!
-
MmDorian
őstag
tényleg...500W-s FSP bluesorm elbírja a kártyát és a tuningolt wolfit, ugye ?
-
MmDorian
őstag
Üdvtök!
Megrendeltem a 4890-et.lehet találgatni mennyiért
(segítek 43k
)
Pénteken jön... -
MmDorian
őstag
Üdv !
A kártyára rámegy a Musashi vajon ? És ha igen, megéri-e rárakni, elbír vele ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest