- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hát, ha valamelyik elbírja, akkor az a CX 400, mivel erősebb a 460-as Gigánál 12V-os ágon és nemcsak azért mert egy ága van ami procituningnál előny.
A giga 14 és 15 amperes ága megálljt parancsol, amint vagy VGA-val vagy procival eléred a 14, illetve 15A-t (bármelyikkel)
A Corsair mivel egyágas és a 12V ága 30A-ig terhelhető így jobb választás lenne.
A kérdés az, hogy elég-e.Tápos topikban kérdezz rá, esetleg itt böngéssz körbe a tulajok adatlapján hogy milyen táppal nyomják.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Atti0925 #2850 üzenetére
CMOS reset megvolt már?
veba : Melyik alaplapi bios van fennt? 965-ös lapokhoz nemrég dobtak ki új biosokat gigáéknál amibe belepakolták az új AHCI rom-ot is ... elvileg gyorsabb boot vagy mi a szöszt eredményez. Kölcsöntáppal én is kipróbálnám... hátha nem olyan erős a 12V-os ága, bár röhögve kellene vinnie. (Kiegtápcsatik külön ágra vannak rákötve, vagy a tápon van PCI-E táp csatlakozóból is 2???)
-
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher #2064 üzenetére
USB-s pendrive-t a bootolható eszközöknél a HDD-k közt fogod látni, így a HDD boot prioritásnál az USB-t kell elsőként kiválasztani... vagy egyszerüen amikor a lap post-ol akkor nyomsz F12-t és kiválasztos, hogy miről akarod bootoltatni.
-
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher #2055 üzenetére
Tök eccerű!
Itt megtalálsz mindent a "Making a Bootable USB Flash Drive" címszó alatt... kicsit görgetni kell.
Letöltöd a HP USB Disk Storage Format tool-t
Letöltöd a Boot fájlokat.
Formázod a pendrive-t eszerint:Betallózod a boot fájlokat.
Biosban elsődleges boot a hdd és a HDD boot prioritásnál kiválasztod az USB-t.
Arra figyelj, hogy ha alapodnál van ilyen opció, mint gigáéknál az USB Storage Detect, akkor az legyen engedélyezve.
Ha elszúrod a biosfrissítést, akkor nyitsz egy jegyzettömböt és beírod amit kell... : atiflash.exe xxx.xxx akártmi... amit biosfrissítéskor is írnál, így el is indítja magától, max ha kell valahol y-t nyomni azt jó ha megjegyzed, de no para, az első vga biosfrissítésemkor szar biost töltöttem le, mert a lökött weblap kereszthivatkozott egy másik kártyáéra... szal akkor nagyon jól jön. Vakon csinálhattam mindent, most már biztos csinálnék autoexec.bat-ot hozzá. -
szacsee
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1625 üzenetére
Ne kapd fel a vizet öreg... nálad legalább van parketta..
-
szacsee
nagyúr
Hirtelen nem tudom melyik csati viszi át a hangot is a kártyán, de azzal használd (ha jól tudom a másik nem viszi át). A Sony-n ha van több HDMI csati, akkor azzal is kisérletezhetsz.
A CCC-ben a Display Option alatt közvetlen Digital Panel (csatlakozó neve... nálad HDMI)-nél az almenüben van HDTV support is, ahol több mód közül választhatsz 1080p beállítás közül... 24, 50, 60Hz.. próbáld ki lehet ez a megoldás kulcsa. -
szacsee
nagyúr
A 24"-os TN tényleg határeset, de nem gáz. A TN-hez szokott szemem csípi, igaz van bevilágítás és népi zenekara, de nekem bejön.
Egy darabig kihúzom ezzel, aztán max követem a külföldi példákat és bedobok mellé egy 40"-os LCD TV-t Clone módban azt jójestét kívánok.(igaz ez arrébb lesz, majd ha a helyzet normalizálódik kishazánkban..)
-
szacsee
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #1127 üzenetére
Itt is van pár wallpaper, a gáz az, hogy csak 1 ATI-s, de az nem rossz.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #876 üzenetére
Miért van olyan érzésem, mint mikor a hóhért akasszák?
-
szacsee
nagyúr
Köszi!
Így látom én is a helyzetet, bár sok helyen olvasni, hogy belassulnak az ATI kártyák játék közben.
1920x1080-on használnám, gondolom nem lesz vele gondom.
A refhűtőt max lecserélem később valami okosságra, ha már sok lesz a tapasztalat.
4770 CF a másik befutó, illetve a 260GTX, előbbinél néha gond lehet a CF-el és az 512Mb ram már kevés ehhez a felbontáshoz, utóbbit meg nagyjából elmondtad. -
szacsee
nagyúr
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ezek a kártyák közül akad ciripelős példány?
IDLE és LOAD alatt is ciripel, vagy csak LOAD?
A hűtő mennyire hangos? (eléggé hangmániás vagyok és nem szeretném, ha ez lenne a leghangosabb a gépben)
8800GTS-hez képest mennyire hangos kb idle és load?
A válaszokat előre is kösz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest