- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András #8318 üzenetére
oksa, gyere nyogodtan, ha nogyon körülnézzek akkor még lehet van is ilyen csatim ahogy hulltak régen a Codegen tápjaim
bizony nem vicc [Ballistik]
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András #8312 üzenetére
ahoz kell , hogy a Controlpanelen bejöjön az Overdrive funkció, vagyis onnan tudjad húzni és terészetesen nem azt vágtam ketté
hanem egy régit
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András #8297 üzenetére
hi! én is megcsináltam már ezt a tápkábelt, egy 4 pin-es csatit vágtam ketté, annak az 1-ik fele pont jó ide és mind a 2-re gnd kell, nálam müködik
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
J.J. András #8297 üzenetére
Még nem tudom, működik e, de 2 óra múlva kiderül. Mindenesetre a 8pines csatlakozó így néz ki.
Ill volna egy kérdésem. Hogy lehet kiiratni a crysisban a fps-t?
-
peron
tag
válasz
J.J. András #8258 üzenetére
neked sincs benne csak a 6 pines csati a kártyádban. 8-as kell, addig nincs overdrive menü
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András #7703 üzenetére
most találtam egy német oldalon
nemcsak neked van ilyen gondod[link]
remélem segit
-
válasz
András,
Az a baj az AsRock VIA PT880 alapú hibrid lapjaival, hogy nagyon válogatósak. Egy haveremnek egy 775Dual-VSTA lappal raktam össze gépet, és menet közben derült ki, hogy nem szereti az 533MHz DDRII ramokat meg a belerakott Ati x550 kártyát. DDR400 és GF3 kombóval meg ment...
Végül egy i915 chipes lap lett belerakva a gépébe, annak semmi baja nem volt a fenti cuccokkal.Ráadásul a PT880 chipset alapvetően AGP-s, csak a hozzá adott déli hídnak van egy 4xPCIe csatolása, ezért raktak hozzá egy fizikailag 16xPCIe foglalatot, ami elektronikusan csak 4xPCIe sebességű. Ez pedig nagyon válogatós. Javaslom az alaplapcserét, nem egy komoly darab ez a hibrid cucc, sok szívás van vele.
-
banderasz77
addikt
válasz
Milyen igazad van. Főleg, hogy a memóriákkal még durvább a helyzet. Kurvára válogatósak lettek a mai lapok.
-
Vandit.
addikt
válasz
J.J. András #7692 üzenetére
Nem lehet,hogy a lapod nem szereti a karit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest