- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
Simi121 #8317 üzenetére
jah, az stimm volt, mert feljebb irta valaki nekem, hogy a 8pines csati miatt nincs OverDriveom, de a 8pines parasztvakitast arra ertettem, hogy a 8pines csatlakozon keresztül nem megy egy hangyanyival sem több kakao a VGAba, ...
es csak radugsz 2 füldelest aztan csokolom... :
erre ertettem, hogy parasztvakitas, mert csak az igen bika tapokon van 2*6pines + 2*8pines csati...
nekem is csak 2*6pines van, mert anno ugy gondoltam eleg elsz ide 550W is
nos..., megyek majd karacsonykor, lehet meglesem az atalakitasodnem am...., tudom nem idetartozik, de lattam (lehet hogy eliras), Crucial Ballistik 1066 DDR2-es memokat, de 4-4-4-5 -ös idözitesekkel !!!!
ez aztan afaszany
remelem nem eliras az 5ös, es 15ös, bar akkor sem rossz... -
J.J. András
őstag
upsz..., de a Sappphire ezeket a 6pines csatikat adta, es a tapomon is 2* 6pines csatlakozo van....
nos, akkor megnezem, hogyan lehet bütykölni 8Pinest a 6Pinesböl..., gondolom egy Molex 12Voltos aga + Földeles eleg lesz...(amugy a 12Volt az a Sarga vagy a Piros :???)
es köszönöm az infot !
-
J.J. András
őstag
neked az uj 7.11-es Catalystben van Ati OverDrive :??
mert ugy emlekszem mintha valahol kepet is mutattak volna, hogy lesz benne....
HD2900Pro-t akartam huzni...
a RivaTuner 2.06-os verzioja meg csipog, hogy nem ismeri ezt a drivert..., menjek frissitsek RivaTunert...
de az meg meg nincs ujabb... -
J.J. András
őstag
megjött a Catalyst 7.11 ::: ÖÖ :??
remelem :katt : [link]
-
J.J. András
őstag
nos, ezzel tisztaban voltam, es vagyok, mert egy AGPs karirol alltam at a PCI-Expressre..., no de uyge ahogy olvasgatok utana, mert ezt nem tudtam eddig, hogy en DrirectX 10-et nem is tudok hasznalni, mivel XPm van...
az XPm eredeti, tehat nem fogok venni 25ezer Ft-ert egy szaros Vistat, ami raadasul szerintem sokkal gepigenyesebb....nos, ugy gondoltam, hogy annak ellenere hogy PCI-E*4 (4 lane), ettöl meg kisebb savszelesseg mellett is jobban mennek a gamek , amiket neha hetvegenkent tolok...
de loszart..., es azt meg nem tudtam, hogy a deli hidba van integralva, es nem az Eszakiba..., igy meg kakibb a helyzet, es azert kerül biztos allandoan a memoriaja vegtelen ciklusba...
no, de sem DirectX 10, sem normalis alaplap, mert ami meg szimpi lenne, az a P35-ös Inteles chipkeszlet, de azon meg 1 db PATA csatolo van, nekem meg 2 vinyom es 2 Optikai meghajtom is PATAs...
meg olvastam az ABIT P35-ös topikban, hogy van az a buzizos dupla-reset a BIOSnak...
az meg azert nem tetszik
a 680i meg iszonyat dragaszoval adtam a nagy VGA-cseremmel a szarnak egy jo nagy pofont
es a vegen meg meg sem veszik ezt a VGAt, ram rohad örökrena, köszi, ha esetleg valamit hallasz (mert mondjuk visszatettem az 1.60-rol az 1.50-rea BIOSt, es igy az AVIVO TV200 eszközt nem latja 10-es hibakoddal) akkor dobhatsz privatot, mert mar midnent kiprobalok... , csak menjen karacsonyig fagyas es szaggatas nelkül....
üdv, es tisztelet !
-
J.J. András
őstag
válasz
Vandit. #7693 üzenetére
hat milyen az mar, hogy nem szeret egy PCI-E tamogatast nyujto lap, akarmilyen PCI-Exp VGAt :?
nekem az ilyenek nem fernek a fejembe...., tehat, ha elfut vele egy HD2600XT, akkor egy HD2900Pro miert nem :?
komolyan, a mai alaplapok gyalazatosan vagy inkabb megbotrankoztatoan gyengek...
regi szep idök....Abit TUSL2C
meg Abit IC7..., aztan DFI Lanparty....ezekbe barmit beledughattal
-
J.J. András
őstag
hello Minden ATi hozzaertö...
a porblemam teljesen lelomboz, olyanannyira, hogy ha nem talalok megoldast ra, "kidobom a picsaba" az ATi s VGAimat, es mindenhova nVidia karik ülnek be majd...
szoval:
AsRock 4CoreDual-SATA2 alaplap (VIA PT880 chipkeszlet) + Sapphire HD2900Pro es a tapom elegendö hozza.... de mindig kifagy kekhalallal a 2Ds alkalmazsaok alatt....
de ugy, hogy a következö szöveg irja: "...valoszinüleg az ati2dvag.dll okozza a hibat, vagy a hardware hibasodasa"...
nos, 3Dben nem csinal ilyet, tehat a hardware nem lehet szar....
Catalyst 7.9-7.10 volt fent, ugyanez az Omegabol...
aztan legujabb DirectX REDIST 2007_NOV + legujabb chipset driver + Windows XP
mi lehet a baj :??? valakinek van megoldasa :??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest