- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@ps
tag
amugy meg jó, hogy él a topic
-
Fr@ps
tag
jóó
probléma megoldva- egy jóbarátom segitett -
Fr@ps
tag
hájmindenki
lenne egy 512/512 Pro-m
és az a gáz, hogy szemtelenül meleg.....
alapon olyan 65 körül pörög (gyári cooler)
játék közben ... inkább nem is mondom (sok)
és eléggé zavaro, mert ótómata a venti és jáccok-jáccok.. egyszercsak nagy robaj lentrőlbeindl aventi és annyi.. tovább meg namakarom kinozni...
....
ez a ratyi hütéstől van???
a ház eléggé hüvös egy mambo az.. oldalventi-hátulventri-fent a táp.. szal van légkeringés.. csak meleg
-
Fr@ps
tag
válasz
Petya2900XT #13579 üzenetére
nekem nem szaggat...pedig ahogy nézem gyengébb konfigom van...sztem tedd fel az uj ctalystot....az talán segit..
-
Fr@ps
tag
nem lenne egyszerübb bevágni a kádba
-
Fr@ps
tag
én tegnap raktam föl az uj catalystot...
unreal..15-25 fps között mozgott...
de majdnem megszolalt... -
Fr@ps
tag
és a használati utasítás sem binyolult!!!
igy kezdödik:
-végy egy kalapácsot vagy egyéb püfölésre alkalmas ezközt (a nagymama botja vagy járókeret tartóeleme nem alkalmas)
-lásd--> konyha vagy fészer
(majd beleteszünk egy képet róla)
-
Fr@ps
tag
válasz
cowboy_bebop #13047 üzenetére
értem....
és ezt hogy is tudom ráragasztani...???
mert oké hogy megveszem ..de még a régi holmit is le kellen vakarnom róla plusz még ezt is rárakni.... -
Fr@ps
tag
helosztok
van kettökilenc prom 512 bittes a drága..és milyen hütöt ajállotok a drága kincsemre...?
mert olyan meleg mint atom...aztán meg a nyarat sem fogja komálni elöre látom...
olyan 10000 magasságáig...thenklyú -
Fr@ps
tag
helosztok ..az elöbb irtam a parámról...
csak egszer 6 tüs csati volt beledugva most 2x6 van....ugy sztetek huzhatom a ccc-ben vagy nem tanácsos...
450W-os asus tápom van....
amikor 1x6 volr benne akkor fagyott (gondolom érthetö okok miatt..)
de most (szerencsére kopp-kopp-kopp nincs semmi baja....)
mert eléggé szép volt mikor meg vol huzgálva minden...volt élsimitás volt minden....
ja és mégegy kérdés...
ha nincs semmi huzva ccc-ben attol függetlenül ha a játékban beállitom akkor lesz maximális élsimitás meg ilyenek...? -
Fr@ps
tag
értem...de lehet hogy az én kezem is benne volt a dologban mert nekem a tápomon gyárilag van egy 6 tűs vga csati és csak azt dugtam be a 8 tűs vga-n lévő csatiba ..és akkor fagyot..
de mikor a vga 6 tűs csatiját is beledugtam akkor mondták nekem hoyg lehet azért volt a fagyás mert csak egy 6 tűs volt benne...most 2x6 van..de mindent visszahuztam alapra..huhh...nekem is leesett a cukrom...egy két ujrainditás után még kijelezgette ezt hogy (amig csak 1x6 volt ..hogy gáz van vegyek vissza a tempobol) de azota semmi sincs..nyugi van..rivatunerrel megprobálom a ventit állitgatni de az se biztos..szutem nem nyulok hozzá még nem lesz egy 500-600 W-os tápom.... -
Fr@ps
tag
válasz
cowboy_bebop #12879 üzenetére
kösz értem..
de csak a catalyst control centereel huztam..az élsimitást meg ilyeneket szal azokat vegyem lejjebb...??? -
Fr@ps
tag
császtok segitsetek!!!
ezt irja a kari (miután meghuzgáltam és fagyott)your graphics board may not be property supported by computer's power supply. The clock speeds have been decraesed to reduce power consumtion. This may result in slower than expected application. performance.Please make sure the appropriate power supply cables are connected to the graphics card.
segitseteeeeek!!! -
Fr@ps
tag
helósztok..!
az imént ujitottam be egy HD2900 Pro 512/512-vel
nos azt szeretném megtudni hogy mit hallok...
-amikor egy ablakot arrábhúzok ..legyenaz bármilyen...(mondjuk az internetes ablakot összehúztam kisebbre és arrébhuztam..) akkor ilyen..."halk (de jól hallható) zizegést hallok a vga irányából".....ez mi lehet ....mit csinál ilyenkor a vga...? -
Fr@ps
tag
császtok egy HD2900 XT-nagyon eszik..??
mert 450-es asus táppal esnék neki ...az botorság..?? -
Fr@ps
tag
srácok ezt nézzétek meg....
amit mutatni akarok kb az oldal 40%-ánál van..... van...a rendszer fogyasztása Wattban
normál állapotban
és rendszer 100%-os terhelés alatt..
kicsit kemény...
[link] -
Fr@ps
tag
értelek...
de a 450-es Chieftech-el van ez egy árban..sőt ez egy picivel drágább is..azért nem chieftech-em van mert akkor pont bnem volt raktáron és kellett már nagyon a gép....Picco de azért mondtam hogy nem akarom kihajtani a vga-t...(jó...
lehet megpróbálom..de nem valszinü...) csak játszogatok...közepes grafikán....
(de figyu...mondok valamit...egyik srácnak ugyan ilyen 450W-os ASUS tápja van....van mellettem egy 8800gt...és egy E6750-es proci....meg 2 giga ram...és megy ...jó egyszer kétszer nem indul mert egy "kicsit" sok cucc van benne de megy ....) akkor az enyémen is mennie kellene nem..?meg ahllottam egy olyan kütyüről --vga táp---
sztem azzal simán orvosolnám a problémát... -
Fr@ps
tag
óóóó..
.
de nem szereten az ilyet.....amikor akarok veni vmit..akkor mindeg beüt valami azt nem jó ez...nem ó az...most csináltam uj konfigot...már megin fejlesztemde tényleg nincs benne sok minden...egy iró+vinyó...ami egy ATA Seagate 160-as...c2d E2160....de a proc huzva lesz....
egyébként is nem vagyok olyan tuningfan aki mindent széthúz mert "max grafon akarom tolni a crysist..." csak azért venném meg mert dx 10-re váltanék
egy kis csével játszogatok...meg az nfs-ekkel..ennyi meg ha megtetszik valami akkor kipróbálom nem huzom hülyére a cuccokat.....
(szerintetek igy elég lesz a táp ??)
-
Fr@ps
tag
puszilózlak benneteket
mi a különbség egy 512 bites és egy 256 bites HD2900 között
válaszokat elöre is köszönöm -
Fr@ps
tag
válasz
kavicssli #12581 üzenetére
hát egy (nem most egy-két hét még..--> no money
) HD2900 Pro val akarok ujitani ha lehetséges lesz majd....
de leginkább azért parázok..mert hallottam hideget-meleget a karirólll(de a hidegekből egy picit több volt) pl..ratyi hűtés ...(jó ez élből orvosolva van nálam..mert a gépházban alapból 20-30 fok van...sőt!!)
vagy tápzabálóó...és észrevettem hogy pár ember aki ilyentet árul (elég reális áron) rettentően megakar szabadulni tőle... -
Fr@ps
tag
hy
segitsetek!!!
de... a tapasztaltabbak...
nem mintha nem biznék a ph-s emberkékben...de nem tudom miért nem visz rá a hajlam hogy itt vegyek vga-t...(igaz hogy a mostani is innen van)
de ki tudja...lehet hogy aki eladja a cuccot az nemrég hajtotta ki a belét a kariból vagy huzta fel 80°C-osra....
szóval inkább a tapasztaltabbakhoz fordulnék...hogy megbizhatóak (ugy a nagy általánosságban) a ph-s emberek???
mert gyanús szokott lenn iaz ha valaki nagyon megakar szabadulni a dolgiatól...
köszönöm a hsz-eket -
Fr@ps
tag
figyuzzatok .. voltam haveromnál neki is 2900 Pro-ja van de az 512bites és amikor megmutatta (jobban mondva hallatta) hogy milyen hűtést dobtak rá.....én nem hiszem hogy az kevés lenne rá...(jó az én gépembe alapból 25 -30°C fok van kb...)..
-
Fr@ps
tag
válasz
Foxmulder89 #12491 üzenetére
Csak azért ujitanék mert meglesz nemsoká a vista és szeretném dx 10-be nyomatni a játékokat
-
Fr@ps
tag
Nemtom hogy ezt hol kérdezzem meg ..itt vagy a táposoknál..(mostmár itt
)
tudna nekem mutatni vagy mondani nekem valami infot a "vga tápokról" mert hallottam hogy van ilyen és ha nem túl drága akkor beujitanák vele és akkor megvan oldva a táp probléma..
elöre is köszönöm! -
Fr@ps
tag
Szerintetek melyik jobb kari?
.Ati HD2900 Pro
vagy
-nVidia 9600 Gt
ezt csak azért kérdezem mert ezek közül válogatnék.. -
Fr@ps
tag
válasz
leviske #12456 üzenetére
Egyszóval gyűjtsek még egy kicsi pénzt...
és persze akkor a X3870-eset vgyem meg...
de ha azt veszem meg akkor nem marad pénzem egy pár tuningramra....(nem biztos hogy nem marad de nem valszinü...)
és az hiányozni fog...jah és az szvsz az mit jelent?
(de az nVidia karik azért nemjók mert crossfire-ös lapom van... -
Fr@ps
tag
válasz
leviske #12445 üzenetére
Persze köszönöm, de üzletet nem tudnál véletlenül ahol még kapható ?
vagy azt hogy a bolti ára mennyi Pro-nak? mert engem az érdekelne..
köszönöm(egyébként nem a hsz-ek miatt irtam egymás után 3-at , csak nem tudtam hogy a (mod) funkcióval mit lehet csinálni!!!(de már tudom
)
-
Fr@ps
tag
Bocsánat!!!
De nemtudom honnan kérdezhetném ezt meg...
Légyszives valaki aki tud mutasson nekem egy linket, hogy hol/melyik üzletláncban árulnak még HD 2900 Pro-t!!
Sajnos az Aqua-ban se az Aliencomputers-nél nem láttam...
budapesti üzletlánc legyen..
köszönöm elöre is! -
Fr@ps
tag
Császotk szerintetek melyik választás lenne az igazi???
-veszek egy HD 2900 Pro-t
-2 giga tuningramot (OCZ-t vagy Geil-t)
- és egy Zalman CNPS9700 LED-et
vagy...
-egy HD 3870
-és egy ASUS Silent Knight-ot????
a válaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest