- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
Használtan egy HR-03/R600 (egy borda tönkre nem mehet, max. karcos lehet az alja, azt meg meg kell nézni vásárlás előtt).
Itt a ph!-n olyan 8K-ból kijön, és jóval jobban teljesít, mint az AC Extreme 2900.Itt ugyan egy 8800GT-n mérik össze a kettőt (is), de a különbség jól látszik. 92mm-es ventivel nem olyan nagy az előnye, de egy 120mm-essel már jó 10 fokot ráver.
-
Joci??
senior tag
nagyon! 450-es talán elég (márkás) de szerintem egy 500W-os nem ártana! bár ahogy elnézem nem nagy procid van mellé! de én lecserélném! most akarok én is váltani 700W-os szervertápra! mert a pro-m meg a 6700-am kicsit kikészítik a tápot bár ez húzásnál veszem inkább észre!
-
Picco
addikt
figy hiaba kerdezed, leirtam, ugy sem mondom ki amit akarsz hallani, h menni fog, mert nem biztos.
VGA tappal itt valaki csunyan beszivta ha jol emlekszem, mellesleg te tapodat eladod+a vga tap ara es maris kaptal az arabol egy jofajta tapot amit evekig nem kell cserelned.
-
Picco
addikt
figy
tapbol mindig nagyon jo minosegu kell ha jo gepet akarsz.
1. h menjen rendesen es elbirja
2. h ne kelljen cserelgetni
3. h ha jon egy kis aramingadozas akkor ne pusztuljon meg a geped.egyszer kell megvenni egy jo tapot es kesz
mod: nem vennek ra merget hogy eleg lesz...foleg h a procidat 3000mhz fole kell huznod h kihajtsa a kartyat
-
Qru
MODERÁTOR
Elég az a táp szerintem is, főleg, hogy nem négymagos procid van, meg gondolom nincs 5-6db merevlemezed.
Hát... Már 25-30k körül lehet találni 256bites PRO-t. Ha 512-eset megkapod 30k-ért akkor ok, mert 256-os is kb annyira jönne ki. De én 35k-t nem adnék azért a plusz 5%-ért és a jóval több hőért amit termel.
-
Qru
MODERÁTOR
A memória elméleti sávszélessége. Tesztprogik jobbann kihozzák a különbséget, játékok alatt nem jön ki olyan nagy különbség. 512bit-es ráadásul jobban melgszik. Plusz pénzt ne adj 512bites PRO-ért, viszont ha egy árban van akkor érdemes inkább azt venni. Ha már lúd, legyen kövér.
mod: meglőztek.
-
HolyFire
aktív tag
Én itt a ph-n vettem a hd2900prom....hogy volt e húzva ...azt nem tudom....de az biztos hogy én rongyá húzom a kicsikét
had szaladjo
a lényeg hogy bírja ki a 4000-es szériáig...utána csere de nagyon
De amúgy meg szerencse kérdése hogy kitől vásárolsz rendesen....engem már szivattak meg páran...de általában nem kell izgulni, a többség normális...
-
kavicssli
addikt
Sajnos szégyen szemre nem húztam még a kártyát
Meg a procim is csak egy E2160as és az is alapon megy és igy is csak 60% hajtja ki a kártyából
de nekem noti után ez már brutál konfig!
Melegedni pedig szeret a kicsike habár még most "tavasszal" nincs akkor meleg de nyáron szerintem mindeféle képpen igényli az új hütőt! -
Picco
addikt
pfff
megbizhatobb tagoktol vehetsz nyugodtan.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
bazarosoktol vagy fanatikus tag es afeletti tagoktol altalaban nyugodtan lehet mar vasarolni.
de erted, nem lehet igy kijelenteni h igen vehetsz, az ordog nem alszik..... -
leviske
veterán
Rendszer függvénye, hogy mennyire bírja el a tápod. Amíg nem egy agyontuningolt Phenom 9850 van a gépedben, addig szerintem elég lehet a 450-es.
A 9600GT és HD2900PRO esete olyan, mint ha egy agyontuningolt Honda Civic-et (9600GT) és egy Mustangot (HD2900PRO) állítasz egymás mellé. A Honda szinte biztos, hogy leelőzi a sztrádán, de ha kicsit göröngyösebb útra kerülsz, akkor a Mustángal még mindíg tudsz vágtatni, a Hondával meg csak döcögni.
Az utas hasonlatom igazából arra vonatkozik, hogy mikor az igazi DX10-es játékok megjelennek, akkor a 96GT-vel az ég adta világon semmit nem fogsz érni, mert annyit sem fog menni, mint a HD2600XT. Viszont a mostani játékokban erősebbnek mondható. (Bár ha a Pro-t meghúzod egy kicsit, az CT szintjére, vagy a fölé... akkormég a mostani játékokban sem 100% az előnye)
-
-
Brumi˘
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest