- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
válasz
PlayMax #3310 üzenetére
Ha a Keychaint használja az illető. Ismerős pár éve MS Authenticatorral szívott nagyot készülékváltáskor.
Még a Files appban a "csak iPhone-on elérhető" dolgokra kell figyelni, persze kábeles teljes jelszavas mentésnél ez is megvan. Lényeg, ha valaki nekiáll a nullázásba, ne kapkodjon, mentés mindig legyen.
-
BogyóBP
addikt
válasz
PlayMax #3290 üzenetére
Nos nem tudom igazából van olyan ismerősöm is aki a témát átrakta sötétre hogy energiát takaritson meg, szerintem ezek bullshit dolgok. Akkor is merül a telefon ha hozzá se nyúl az ember ha pedig az akkuvédelem be van nyomva 80 ra akkor hamarabb merül mint egy optimalizált töltés esetében és akkor még a szoftver leakek nem is kerültek említésre.
-
Sasi001
senior tag
válasz
PlayMax #3226 üzenetére
Oda írtam, hogy sorolhatnám. Telefon tokot is vettem gyárit 7.900 HUF. (16pm) Nevesincs gagyi kínai tokot mint említettem nem használnék. Ha neked jó használd. Az előállítási költség teljesen mindegy, de akkor se hasonlítsd össze a gyári dolgokat ismeretlen kínai csodákkal. Az hogy százszor jobb meg vicc.
-
mihail38
senior tag
válasz
PlayMax #3218 üzenetére
+1 épp ezért keresem én is az ilyeneket, nálam 1 tok 3-4 hónapot nincs a telefonon megunom minimum 5-6 db tok van ugyan ez töltőből is én nem hurcolászom magammal van otthon is min 2-3db legyen nekem is és a feleségemnek is külön, munkahelyen is van nem 1db
ezek már samsung töltők fél áron mint az apple töltő
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
PlayMax #3199 üzenetére
Az millió százalék ,hogy a 120Hz 4k videó 18.5 alatt nem több 60-nál.
Szemmel láthatóSőt ,az egész telefon kijelzője is 120Hz helyett max. 90Hz en mehet ,
Igaz ,hogy gyorsabban ugranak az alkalmazások ,de cserébe 30Hz el kevesebb a működése az egész kijelzőnek.Ha jobb az akkumulátor idő a jelenlegi rendszerrel nem csodálom ,nem is pörög semmi maxon - így értelemszerű a kevesebb energia felhasználása.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
PlayMax #3173 üzenetére
Erre kiváncsi leszek, mert ha csakugyan BÉTA fw van és emiatt vannak gondok, az teljesen más téma. Nem véletlen, hogy külön topikot is kapott a téma.
Beta esetén a fokozott merülés normális, mert rengeteget indexel, megoszt adatokat. Ha pedig valaki hibát tapasztal, azt célszerű a fejlesztők részére jelezni (ez a beta lényege) és nem a telefon topikját teleírni vele. Főleg úgy, hogy van beta cél topik.
Béta iOS-t használók topikjaHa pedig nem ez a helyzet Foglalt név esetén, akkor valószínű, hogy hibás a telefon, érdemes szervizbe vinni.
-
cog777
senior tag
válasz
PlayMax #3142 üzenetére
Nézd meg az aksi infónál mi használja a telefont. Talán az előző oldalon linkeltem hogy éjszaka nálam nem ment le 100%-ról (töltőt már korábban lehúztam).
De ehhez én váltottam reklám blokkolót, kikapcsoltam hogy ha felemelem a telefont akkor ébredjen fel, észrevettem hogy a home screen-em15% volt, mert sokszor felébredt.
Továbbá a wifi és a mobil jelerősség is fontos, nálam az utóbbi elég tré.
Rakj be egy képernyőfotót az aksi használatról.
Nekem így 1.5-2 nap a töltések közti idő -
-
Speedy007
őstag
válasz
PlayMax #2504 üzenetére
Én csak Androidhoz tudom hasonlítani hasonló méretben 60Hz-ra folytott képernyővel átlag 4500mha akksishoz képest határozottan jobb az üzemideje a 16 Pro-nak negyed akkora akksival pedig nagyon féltem tőle hogy egy napot se fogom ki bírni vele mivel annyira sok "rém hír" terjed az IPhone üzemidejeiről..
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
PlayMax #2422 üzenetére
80%al is este teszem csak töltőre hétvégén wifin meg 2 napot el megy így is nem nagyon nyomkodom otthon.
nem tudom eldönteni mennyire marad jó vagy sem ez által az akku kapacitás majd el dől, aztán lehet később majd meg unom és fel engedem 100ig
február 25.én vettem át azóta nyomkodom és “csak” 14 ciklust ír nyílvám 100% os de a ciklus számláló nekem kicsit fura -
Sasi001
senior tag
válasz
PlayMax #2432 üzenetére
“Am 20 és 80 között tartva többet kell tölteni a telefont ,így sztem hamarabb tönkre is megy.”
A töltési ciklusok száma ugyanannyi. 1 töltési ciklus= 1-teljes feltöltés-lemerítés. Mindegy, hogy hányszor rakod töltőre. A 100-on tartást nem szereti az akku, meg a 20% alá merítést.
-
osonte
őstag
válasz
PlayMax #2422 üzenetére
Nekem valamikor 8-10 órát még 100%-on van (nyilván nem agyonnyomkodva), azért az elég értékes idő. Így normál használat mellett pont két naponta töltöm. Én is így gondolom, hogy a 80%-ra töltéssel pont a lényeget veszíteném el (én is próbálkoztam). Az meg nem érdekel, hogy mikor megy tönkre az akksi, a telefon van értem és nem én vagyok érte, amikor szükséges, akkor megkapja a gyári akksit hivatalos szervizben. Azért egy félmillió feletti telefonnál ennek bele kell férjen.
Ennek ellenére az alsó 20%-ot tartom, az allá nem merítem, illetve néha 1-2%-al. -
dnelb
veterán
válasz
PlayMax #2422 üzenetére
Én mindig feltöltöm 100-ra ,az utolsó 20% adja a legtöbb energiát (100-80%-ig.).
Az első 25% legalább addig ,míg az utolsó 50% bírja.
ezt én is érzem, minden telonál így volt
A 80-ra töltögetésnek semmi értelme nincs. Redditen olvasgassatok threadeket, kb 3% diffit hoz 3 év alatt, szóval ilyen 87 vs 84%.. Ami nyírja az a wireless töltés a hő miatt. -
Zozzer888
addikt
-
vadkörte
addikt
válasz
PlayMax #2337 üzenetére
A napokban bekapcsoltam a bringás telefonom - Xiaomi Redmi 1S - hogy "melegedjen" kicsit. Ezt tervezem lecserélni egy SE2020-ra. Eltartott egy darabig míg rájöttem, hogy miért nem lép vissza a kezdőoldalra a kijelző alsó részének felfelé simításától...
#2338 Instabil
"Osszesegeben a “csomag” amit az Apple kinal, az kivalo."
Ha nem is 100%-ban, de, hogy baromi kényelmes az biztos.
"Nagy poen ez bluettooth fajlkuldes hianya is, illetve minden tesztben leirjak, hogy nincs infra port, fm radio es 3,5 mm es jack.."
Van akinek hiányzik a BT file-transzfer lehetősége. Különösen ha eltérő platformok között akar küldeni. 3rd-party app lehet erre megoldás.
IR. Tök jó poén, a Redmi Note4-ben volt, baromi sokat használtam. Kb. 10x... Az FM rádiót még többször! Talán 2x alkalommal.
#2341 Sgr_A
Ha valakinek arra áll fel - nedvesedik - hogy mindig a legjobb legyen a markában, az valószínűleg így kompenzál valamit. -
Instabil
junior tag
válasz
PlayMax #2337 üzenetére
Osszesegeben a “csomag” amit az Apple kinal, az kivalo.
iOS, Apple Music, Apple TV, Apple Pay stb. Mindig arra torekedtek, hogy mindent hazon belul oldjanak meg.
Ha a hardvert nezem, akkor az A18 Proval elkalapalnak mindenkit, de ott a Face ID is, amit senki nem tud csinalni.
Az osszeszereles minosege meg, ilyet meg a Samsung se tud.
Kinai keszulekeket meg engedjuk el, nem egy liga, raadasul reklammal.
Vagy privacy esetleg..
Nagy poen ez bluettooth fajlkuldes hianya is, illetve minden tesztben leirjak, hogy nincs infra port, fm radio es 3,5 mm es jack.. 😂🤦♂️ -
vadkörte
addikt
válasz
PlayMax #2280 üzenetére
Ez a makró minőség, egy telefon kamerájától nekem(!) bőven elég. Ha ennél jobb kell, előveszem valamelyik MILC-em meg a makróobjektívet.
[sárgabizbasz] -
Foglalt név
addikt
válasz
PlayMax #2050 üzenetére
Ahogy írtuk páran, ha visszaolvasol 1-2 oldalt van baj a kameraszoftverrel.
Nekem most a bétával egész jól működik. Néha van hogy döcög lencse vagy mód váltásnál, de a több másodperces várakozás megszűnt. Cserébe egyszer fénykép készítés helyett bezárta magát a kamera alkalmazás. -
Speedy007
őstag
-
osonte
őstag
válasz
PlayMax #1944 üzenetére
Nekem a Samsung panel már 1-2 nap alatt ki tudja nyírni a szemem, úgy hogy nem tudom használni és akár 1-2 hónapig érzékeny marad a szemem utána. Szerencsére most LG kijelzőset fogtam ki (16 Pro), abból a jobb fajtát, de biztos vagyok benne, hogy a Samsungnak még jobb képe lehet, de nem érdekel, mert inkább nézek kicsivel gyengébb panelt és tudom használni, mint hogy a világ legjobb kijelzőjét kapom, de nem tudom használni. Mondjuk eléggé durva, hogy ennyi pénzért amikor kibontod, akkor derül ki mit kaptál. Persze aki nem érzékeny rá annak mindegy. Így is naponta szemcseppet használok hozzá és tompa fejfájásom van többször, de az más miatt is lehet. Amúgy majd ha lesz szemüvegem és "látok is"
, akkor lehet nem fog erőlködni a szemem és nem kell a szemcsepp, meg a fejfájás is megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged