- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Sziasztok,
A telefonom 6 hete szervizben van, mar csereltek benne tobbszor kamerat, mikrofont, de tovabbra sem sikeres a javitas es mar nagyon elfogyott a turelmem. 1 hete azt mondtak meg 3 nap. 2 napja azt mondtak, hogy nem tudjak mikor lesz kesz. Anno a Xiaomi 2 het alatt rendezte a javitast ugy, hogy Angliaba kellett kuldeni a telefont.
Ez igy nagyon gaz, a 4 honapos telefon masfel honapja szervizben van.
Mit tudok tenni?Koszi
-
futo001
senior tag
válasz
Foglalt név #3188 üzenetére
Mondjuki a linkelt oldalon tobben leirtak, hogy a game mode kikapcsolasa vagy epp valamelyik jatek torlese, nehany esetben a 18.3 telepitese megoldotta a gondot. Ez alapjan lehet nem hardveres hiba.
Az is igaz, hogy a 16P-m epp szervizben van kamera problemaval, amit a kamera csere sem oldott meg.Szoval vannak gondok. Miert nem mutatod meg egy szerviznek? Nekem percek alatt megerositettek, hogy nem szoftveres jellegu a tapasztalt hiba.
-
futo001
senior tag
válasz
Rob Rob #3120 üzenetére
A legendat inkabb hivnam rozsaszin kodnek.
Az enyem most is szervizben van, de nem ez az elso ami oda kerult. Olyan is volt, hogy frissites utan boot loopba kerult, a bugok pedig evek ota velunk vannak. Android telefonjaim kozul 1 romlott csak el, bootloop soha nem is volt. Nekem az uzemidovel es a kameraval nincs gondom, azokkal elegedett vagyok. Ami engem iOS-en tart az a faceID es a meret/uzemido/kamera kombinacioja, mas telefonban nem talaltam meg ezt az egyensulyt az utobbi evekben.
Sok szerencset az uj keszulekhez! -
futo001
senior tag
Sziasztok,
iPhone 16Pro kb egy hete, ha videózok, búgó hangot vesz fel, alig hallani tőle bármi mást a felvételen. Nem találtam erről semmit online. Más tapasztalt ilyesmit?
-
futo001
senior tag
válasz
tysonn198810 #2680 üzenetére
Gyakori gond ezekkel az atalakitokkal, hogy nem visznek at minden szukseges vonalat. Probalj ki masikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest