- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok,
Többször tapasztaltam, hogy mikor fotózok a 16pro-val (sűrű képkészítések), felmelegszik brutál a készülék és a kijelzőn is akadozva látom a képet. Csak fotózásoknál.
Tapasztalt már valaki hasonlót? (iOS 18.5) -
huan
őstag
16Pro egy hét után: 13Pro Max-ról jöttem, de a fotók minősége nekem jobban tetszett 13PM-on valahogy... Minden beállítást kipróbáltam már, de valahogy nem az igazi, zajosak kissé, fényben és félhomályban is. Ti milyen beállításokat használtok?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Megoldódott!
Az Apple támogatás ugyan kellett hozzá, de megvan. Szóval a hard reset nem működött, de ha az alma logónál nem engedjük fel a kikapcsoló gombot, akkor dfu-módba lép (a notebook kábellel ikon) és olyankor csatlakoztatva (nálam mac-el) fel kell ismerje a gép. Nekem ekkor sem ismerte fel, de újraindítva a gépet minden jó lett és visszaállította gyárira a telefont. Az ügyfélszolgálaton azt javasolták, hogy a régi készülék átvitelt és a szoftverfrissítést ne végezzük egyszerre, azért gabalyodhat össze. Állítsuk be a telefont újként és utána vigyük át a dolgokat a régiről.
Én ezt nem tudtam, de semmi hardveres gond nincs ezekkel, csak tapasztalatként írom, hátha másis így jár vele. -
huan
őstag
Elvinném Budapesten szervízbe, ahol megvárhatom, mert szerintem valami bootloop-ba kerülhetett és nem tudom itthon megcsinálni.
Mit ajánlotok, hová vigyem, ahol meg is várhatom? Egy napos sincs a készülék, minden jótállás és garancia érvényes. -
huan
őstag
Sziasztok,
Épp kibontottam a 16pro-t és szoftvertfrissítene. A jelkódot már átvette a régi telefonról, de a helló-feliratnál a felfelé suhintásnál csak felvillan a jelkód bevitel, de visszaugrik a helló-ra. Valahol mintha láttam volna már ezt a bug-ot.
Mi a teendő ilyenkor?
Köszönöm! -
huan
őstag
Sziasztok.
Akinek sivatagi homok színű 16 pro-ja van, az befotózná a színét hogy milyen élőben?
Köszönöm -
huan
őstag
Sziasztok,
Tudtok valahol említésre méltó BlackFriday akciót 16 pro készülékvásárlásra?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest