Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nekem a Samsung panel már 1-2 nap alatt ki tudja nyírni a szemem, úgy hogy nem tudom használni és akár 1-2 hónapig érzékeny marad a szemem utána. Szerencsére most LG kijelzőset fogtam ki (16 Pro), abból a jobb fajtát, de biztos vagyok benne, hogy a Samsungnak még jobb képe lehet, de nem érdekel, mert inkább nézek kicsivel gyengébb panelt és tudom használni, mint hogy a világ legjobb kijelzőjét kapom, de nem tudom használni. Mondjuk eléggé durva, hogy ennyi pénzért amikor kibontod, akkor derül ki mit kaptál. Persze aki nem érzékeny rá annak mindegy. Így is naponta szemcseppet használok hozzá és tompa fejfájásom van többször, de az más miatt is lehet. Amúgy majd ha lesz szemüvegem és "látok is"
, akkor lehet nem fog erőlködni a szemem és nem kell a szemcsepp, meg a fejfájás is megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, akkor lehet nem fog erőlködni a szemem és nem kell a szemcsepp, meg a fejfájás is megszűnik.