- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
Snoop27 #1322 üzenetére
panzer glass-t próbáld ki, akkor a gyártó szerint nem fog besárgulni. De egy nagy hátránya van viszont az ilyen tokoknak: nagyon látszik a zsebpiszok a tok és a telefon között. Fehér szín esetén, de talán megmerem kockáztatni, hogy a sivatagi homok szín esetén se annyira látszik, mint a natúr titán és a fekete szín esetén fog majd
-
mihail38
senior tag
válasz
Snoop27 #1311 üzenetére
Én is 15 pro-t szerettem volna, de közölték velem, hogy az sajnos nincs 🙂 tudtam hogy a kamera vezérlőt nem tudom kihasználni.
Maradt a 16 pro 😀 sivatagi homok színben, már nem akartam fekete, fehér és szűrke telefont, de mint minden telefonom ez is tokban van úgy hogy számomra mindegy milyen színű 😀
Bármelyiket választod nem nyulsz mellészerintem nem ilyen nehéz a döntés hogy napokig kelljen gondolkodni
Tok nélkül nem lehet használni ahhoz ez elég értékes telefon 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest