- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
Engem nem érint, nekem PM van, ahogy nézem ez meg csak a proknál jelentkezik. Kernel logokat is megnéztem, 0 panic volt eddig Tökéletesen működik.
Most hirtelen nem tudom mire gondolsz kijelző alatt Nincs vele semmi, nekem tetszik, jobban mint az ultra, végre nincs grain, meg csíkozódás, meg az hogy nem szögletes azért kényelmesebb. Kamera szintén kategóriákkal jobb, 10ből 9 kép tuti hogy jó lesz, ez nagyon fura sok sok év samsung után. Séta közben lövök egy képet és éles lesz, végre tudok a kutyáról képet csinálni stb, rendesen átkellett rá állnom agyban, mert samsungot már inkább elő se vettem, tudtam hogy értelmetlen
IOS-nak vannak furcsaságai de azért már sokkal fejlettebb mint amikor az i11 pro-val próbáltam. Gesztusvezérlés lehetne jobb pl jobbról vissza, de tudom ez rendszerelveket sért, meg hogy a billre nem lehet vesszőt kirakni, de kb ennyi hiányzik Apple watchot is imádom, ez is más level mint a samsung watch. Akkuidőt is jobbnak érzem. Melegedés nem nagyon van, bár nem játszok
Szóval abszolút nem bántam meg, most egészen biztos vagyok benne hogy az apple a samsung felett van, mindenben. Ami leginkább annak köszönhető, hogy a samsung nagyon elaludt az utóbbi években, rossz a QC(nincs), rosszak az sw updatek..
Most nem mennék vissza androidra pedig 1.6 óta az volt, de más rendszer nem tetszik csak az oneui, de a samsung mint telefon egyszerűen már kevés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest