- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
Engem nem érint, nekem PM van, ahogy nézem ez meg csak a proknál jelentkezik. Kernel logokat is megnéztem, 0 panic volt eddig
Tökéletesen működik.
Most hirtelen nem tudom mire gondolsz kijelző alatt
Nincs vele semmi, nekem tetszik, jobban mint az ultra, végre nincs grain, meg csíkozódás, meg az hogy nem szögletes azért kényelmesebb. Kamera szintén kategóriákkal jobb, 10ből 9 kép tuti hogy jó lesz, ez nagyon fura sok sok év samsung után. Séta közben lövök egy képet és éles lesz, végre tudok a kutyáról képet csinálni stb, rendesen átkellett rá állnom agyban, mert samsungot már inkább elő se vettem, tudtam hogy értelmetlen
IOS-nak vannak furcsaságai de azért már sokkal fejlettebb mint amikor az i11 pro-val próbáltam. Gesztusvezérlés lehetne jobb pl jobbról vissza, de tudom ez rendszerelveket sért, meg hogy a billre nem lehet vesszőt kirakni, de kb ennyi hiányzikApple watchot is imádom, ez is más level mint a samsung watch. Akkuidőt is jobbnak érzem. Melegedés nem nagyon van, bár nem játszok
Szóval abszolút nem bántam meg, most egészen biztos vagyok benne hogy az apple a samsung felett van, mindenben. Ami leginkább annak köszönhető, hogy a samsung nagyon elaludt az utóbbi években, rossz a QC(nincs), rosszak az sw updatek..
Most nem mennék vissza androidra pedig 1.6 óta az volt, de más rendszer nem tetszik csak az oneui, de a samsung mint telefon egyszerűen már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megúszósan remek lett a képátlót növelő iPhone Pro, de mire elég?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest