Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Nekem a 18.4.1-el semmi bajom. Előtte volt azért bőven nekem is ez tény… főleg a kamera bug volt idegesítő. Hirtelen akartam valamit gyorsan fényképezni és erre csak sötét kép jött elő, restart segített csak és nyilván lemaradtam a jelenetről.
De most patent néhány hete semmi gondom. -
Gáben81
senior tag
válasz
kchris78 #2523 üzenetére
Munkanapokon ez az első telefon ami kibír egy napot és 20-30% marad estére.
Reggeltől estig megy rajta mindig valami stream amit hallgatok, majdnem az összes közösségi oldalt használom.
Napi egy óra Duolingo minden nap.
Sokszor Waze.
Fényképezés a kriptonitja szerintemamúgy.
-
Gáben81
senior tag
Nekem 16 PM 143 ciklus és még 100%. Mindennap 100-ra töltve éjjel, optimalizált töltéssel. Az első időkben kapott rendesen, pont nyaralni mentem, meleg volt, 2000 videó és fénykép készült 10 nap alatt, naponta kétszer kellett töltenem gyorstöltővel, meg autóban.
Azóta ha itthon maradok akkor használom néha a korlátot. Elég jól bírja eddig… -
Gáben81
senior tag
Nálam volt ilyen a legutóbbi hosszú futásom alkalmával. Gyorsan kellett volna fényképeznem és csak fekete kép fogadott. Nem reagált semmire, restart segített. Utána mégegyszer ugyanez, és akkor láttam az akku 1,5 óra alatt 30%-ot csökkent. Arra gondoltam, hogy hozzáértem sokszor akaratlanul izzadtan a kijelzőhöz és az lefagyasztotta, a sok kis érintés, mivel máskor soha nem volt ilyen.
Ilyen homályos jellegű kép is volt, de az még anno a 14 Pro Max-nél. -
Gáben81
senior tag
-
Gáben81
senior tag
-
Gáben81
senior tag
Dehát ezt mondom én is
…azért valamennyi támpontot szolgáltat mégis. A te 100%-os akksid valószínű bullshit, de nekem már akkor egy éven belül bőven 95% körül szokott lenni.
Egyébként olyan 80% körül lesz gáz nagyon az üzemidő(meg púposodhat 80 alatt állítólag), legalábbis ismerősömnél úgy volt. -
Gáben81
senior tag
Hát nekem egy év után már bőven 94-95% körül szokott lenni. A 12 PM 84% a 14 PM 87% volt mikor eladtam. Előbbibe cseréltetnem is kellett az akksit, különben nem ment volna el könnyen. Szerintem meg jó dolog, kicsit olyan, mint mikor egy autóba nézik mennyi km van.
Nyilván túl van ez tolva picit én is úgy gondolom, de azt is megértem, aki használtan vesz telót, akkor van némi rálátása az árra, hogy kell e kiadni +40000-et a közeljövőben.
Amúgy például a 14-nél használtam én is az optimalizált akkumulátor töltést végig, valamint nem engedtem 20% közelébe sem és mégis ugyanúgy degradálódott… -
Gáben81
senior tag
Most először nem érzem azt, hogy kell a Lightroom. 12-14 PM-nél nagyon sokat használtam kicsit színezni, főleg természetfotóknál, de itt most már tetszenek az alap gyári képek is. Főleg, mert most sokkal jobb gyors képeket csinálni így, például a hiperaktív kutyámról is, sokkal kevesebb a bemozdulás. Igen, csak a szerkesztés miatt használom néha.
-
Gáben81
senior tag
Pár kép(16 Pro Max) üstökös és utazás. Kapott rendesen, 8 nap alatt 2400 kép és mindenféle videó… Dél körül töltenem kellett, de másik telefon eddig sem bírta volna.
Fényképezésnél és videózásnál eléggé melegedett, de meleg volt a környezet is.
14 Pro Max-ről váltottam, igenis van különbség, szimultán használtam azt is, mert azt a barátnőm kapta meg. Meg is jjegyezte egyfolytában, hogy nem ér, nekem könyebb szebb képeket lőni…Ennek sokkal szebb a kijelzője, élettel telibb és a képek is jobbak.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged