Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
karldergroße #3332 üzenetére
Igen, ezt másképp látjuk (tiszteletben tartva a véleményed). Nekem pont az az egyszerűbb, fapados rendszer tetszett meg, Android után semmi sem hiányzott (widgetek jó helyen voltak a bal oldalon, most is úgy használom, mappázás, átrendezés, színezés nekem érdektelen, pont úgy használom, ahogy kivettem a dobozból). Régen nagyon rá voltam cuppanva robotos rendszeren a rengeteg lehetőségre, de kinőttem belőle és már nem hiányzik, ezért is volt egyszerű és gyors a váltás.
Most is elégedett vagyok, tetszik a hardver és még mindig ez a sokkal jobban kezelhető, inkább felhasználóbarát OS, mint a másik. Nekem mindenképp. -
MLA
aktív tag
válasz
karldergroße #3076 üzenetére
Nekem Dropboxom van, arról nem lehetett.
Ránézek erre a FE Explorerre, hátha azzal együtt dolgozik.
Igen a billentyűzetek nem a legjobbak de az zavar a legjobban, hogy néha random feldobja a gyárit. Főképp belépéseknél és jelszavaknál. És az új szabványok szerint a jelszóban kell lennie egy spec karakternek ami a szám második lapján van. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
karldergroße #3014 üzenetére
Nem, nem kellett volna… ez ilyen (volt). Ha tetszik megveszed… ha nem, akkor ott a másik. Elfogadás a titok nyitja, ha nem bírod - tovább állsz.
-
joey04
titán
válasz
karldergroße #3015 üzenetére
félreérted. más jelezte, hogy ilyet tapasztal iphone-on.
-
osonte
őstag
válasz
karldergroße #1633 üzenetére
A Pitaka tok is jó választás!
Közben gondolkodtam, lehet hülye kérdés volt tőlem a fehér szín, mert egyik öltönyömhöz halvány rózsaszín ingem van.
-
válasz
karldergroße #1465 üzenetére
Androidon a switkeyt használtam az nagyon okos volt.
-
válasz
karldergroße #1465 üzenetére
Magyarul ha diktaltal szoba neki, akkor azt mondtad, hogy kérdőjel akkor az szó szerint ki írta, az iPhone az írásjelet írja ki.
-
válasz
karldergroße #1463 üzenetére
Biztos vagy benne a billentyűzetben?
Azon android tudott olyat hogyha odaírtad a az írás jeleket akkor ki is írta azt vagy pedig a szószerint írta ki? -
g4mer
senior tag
válasz
karldergroße #1290 üzenetére
nálam a mobilhálózatot dobta el egyszer, beértem a plázába, mélygarázsban leparkoltam, majd elővettem a telefont pár perc múlva, hogy megnézzem mennyi az idő, és fullra eldobta a jelet, nem is akart csatlakozni rá. Beraktam repülőmódba, majd kikapcsoltam, ami megoldotta a problémát.
-
Hauzer
tag
válasz
Hát most elkeserítettél..
Ez azért durva ilyen áron..
-
válasz
Viszont ez nálam jól működik. Kikapcsolja a WiFi-t amint elmentem otthonról, majd be ahova érkezem, ott ki majd újra be ha haza értem.
-
válasz
Érdekes egyébként, 15PM-al nem volt eddig semmi ilyen jellegű problémám. Akkor itt reménykedni lehet maximum, hogy szoftveres a dolog, bár akkor másikat is érintene.
-
rbelme85
csendes tag
válasz
karldergroße #1030 üzenetére
Szia! Üdv. Én 15 év Android után jöttem. Gboard volt nekem ott is és itt is az lett a billentyűzetem.😉
-
válasz
Máshogy kell használni a gyári billentyűzetet
tartsd rajta az ujjad a számválasztó billen majd felemelés nélkül válaszd ki a számot és utána engedd el -
válasz
Számok itt is vannak a SwiftKeyen az első oldalon de tény, hogy sokkal butabb.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Üdv, szerintem jól választottál. Valóban remek a megjelenítő.
Ami a billentyűzetet illeti, én abba a csoportba tartozom, akinek teljesen megfelelő az Apple megoldása, ugyanakkor tény, hogy sokan nem kedvelik. Szintén Samsungról érkeztem, Galaxy S7 idején migráltam ide és nem volt nehéz megszokni.
Általában a Switkey-t szokták alternatív megoldásként javasolni, persze látom, te már azon is túl vagy és nem teljesen oké. -
7Heads Drago
veterán
válasz
karldergroße #954 üzenetére
Ha már kötekszünk: Mondja ezt egy olyan személy akinek a neve nem magyar és azt se tudom hogy ejtsem ki. De te sem végeztél profi munkát, mivel idézni dőlt betűvel szoktunk és nem vastagon kiemelve.
Engem pl marhára nem érdekel, de ez valószínűleg azért van, mert magam is sok hibát vétek benne. Nekem a lényeg átjött. -
Speedy007
őstag
válasz
karldergroße #954 üzenetére
Csak 30???? Azt hittem hogy több van
.. Valahogy éreztem, hogy ilyen jellegű hozzászólások esetén mint a Facebook-n megjelennek a nyelvtan tanárok . Egyszóval sem mondtam hogy én tökéletes lennék
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
karldergroße #934 üzenetére
Akkor az osztrákok is telibe vannak tojva az Apple részéről, mint a magyarok.
Franciaország, Spanyolország, (ebben a két országban vagyok gyakran) ott vannak a boltokban, de ha megrendeled online, másnap már meg is megkapod. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
karldergroße #934 üzenetére
Én sejtettem, hogy nem magyar jelenség. (Bár sok pénzt nem raktam volna rá
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged