- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Ha “csupaszon” fogod vezeték-nélküli töltéssel használni, akkor nem kell tok, a telefon maga tartalmazza a mágnest. (Ajánlott levenni a tokot ehhez, mert eleve nagyobb a hő ilyenkor.)
Ha mégis tokkal fogod használni, akkor olyat keress, ami “MagSafe kompatibilis” tok. Így keress rá.
-
Zsolt,72
senior tag
Igen, ez így is van rendjén. Előfizetés kell, ha az Apple Zenében szeretnél menteni, onnan származó zenét. De ezt nem “te rakod rá”, itt volt a félreértés tőled. Ezt ugyanis mented.
Amit te raksz rá, az előfizetés nélkül is lejátszható a Zenében. Ezért írtam anno, hogy megmarad. Kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, menni fog ez neked is. -
Zsolt,72
senior tag
Ja, hogy te a Zenén belül mentett számokra értetted, hogy “én raktam rá?”
Az úgy nem volt megfelelően feltett kérdés (emlékszem, hiszen én is válaszoltam neked).
Az összes stream App esetén ez a normális, hogy eltűnik, ha nem aktív az előfizetés. Az “én raktam rá” nem ezt jelenti, hanem azt, hogy amit pl 3uTools segítségével rámásoltál zenét, azt a továbbiakban is meg tudod hallgatni rajta keresztül.
Ki venne újra előfizetést, ha az előfizetéshez kötött tartalom az előfizetés lejárta után is elérhető lenne?
-
Godfather
aktív tag
Tegyel mar fel legyszives egy linket, vagy egy kepet a toltorol. Nekem van kb 4 baseus toltom, mindenfele forma, de minddel mukodik rendesen a toltes. Meg azzal a kabellel is, amit a toltok melle szoktak adni. Szoval itt lassan csak ket opcio van. Vagy a telo szar, vagy a tolto. A kabelt akkor nagyjabol kizartuk.
-
mg1992mg
őstag
Én egy 20W-s Spigen töltőt vettem hozzá + gyári kábel, legtöbbször hosszabbítóra dugva, és tökéletesen tölti, nem írja ki hogy lassú töltő.
Nyílván nem egy sebesség bajnok, de nekem nem is kell, meg a telefonnak az én felhasználásommal elképesztő üzemideje van, a készenlétit hagyjuk is, egy Androidos telefon se éri el ezt. -
HREH
senior tag
Nekem ezzel a töltőfejjel + gyári kábellel 70-80 perc a teljes töltés.
Amúgy is max. 27-28W-ot vesz fel, ill. ha játék közben töltöd (bár nem ajánlott), akkor tud felvenni rövid időre 37-38W körül.
Külön van egy 20W-os Baseus töltő + Alzás kábel a lassabb töltéshez, hogy kíméljem az akksit, de mióta 120 ciklus körül 99% lett, azóta töltöm a lehető leggyorsabban, mindig 100%-ra. -
cog777
őstag
Engem nem zavar hogy lassan tolt, altalaban 1 nap alatt 40-50%-ot merul max es igy kevesebbet kell toltenem estenkent. Altalaban ejjel mar nem is toltom mert vacsorakor toltom fel.
Az aksinak sem tul jo ha nagyon lemerul.
Vagy vennek egy PM-et nagyobb aksival (+20% aksi ido), vagy egy kulso powerbank-ot, vagy esetleg egy wireless toltoallomast ahol napkozben toltodik. -
Bubaaa
aktív tag
Én tizenév android után tértem át almára. Ez az első telefonom ahol beállítottam a fizetést. Megszokni sem volt nehéz, 2 másodperc alatt kész vagyok,és annyira megszerettem,hogy már a supershop kártyámat is így használom. Igaz ott nem érinteni kell,hanem a QR kódot dob fel a dupla gombnyomás után. Dehát mégsem kell a kártyák közt kotorásznom,meg dugdosni a terminálba. Szóval nem tudom nálad mi lehet a hiba,de biztos hogy valami rosszul van beállítva..
-
Foglalt név
addikt
Szerintem nem ott lesz a baj. Fogd a telefont, dupla katt jobb oldalt, most jön a trükk! Fogd rendesen a telefont, mintha használnád, bambulj az előlapi kamera szigetre, míg nem vigyorog a kis zöld ember. Most rakd a terminál közelébe. Lassú a faceid és amíg nem old fel, meghiúsul a fizetés. Heti 3x szívok vele legalább. (Vagy ilyen rohadt gyors vagyok az átlag emberhez képest
)
-
Zsolt,72
senior tag
Az iPhone felső részén van a chip. Nálam 100% a hatékonyság, amióta ezt használom, a bankkártyákat nem is hordom. Sajnos, nincs lehetőség személyesen kipróbálni, hogy nálad hol siklik félre a dolog. Biztos, hogy valami kis apróság van a háttérben, mert ez egy jól működő képesség. Az órás párosítás dolgot passzolom, nálam nincs.
-
Zsolt,72
senior tag
A gyors(abb) töltés 30-40 perc alatt eredményez 50% töltést, utána lelassul (máshogy is így van, nem folyamatosan dolgozik 20-25 Watt-tal). Ez ad egy gyors löketet, ha hirtelen kell egy kis plusz kraft.
Nyilván nem lesz ez mindig így, előbb-utóbb a Samsung és az Apple is nyitni fog a nagyobb sebesség felé. -
Zsolt,72
senior tag
A lassú töltést jelzi sárga színnel, itt látsz róla képet is: Az iPhone töltési sebességéről
-
joey04
titán
Igen, ebben a helyzetben valóban egy "feloldást" spórolsz. Viszont én az esetek döntő többségében akkor veszem elő a telefont amikor fizetni akarok, azokban a helyezetekben meg mérföldekkel kényelmesebb a fizetés. Ritkán van olyan hogy használat közben kell fizetni. Plusz eleve nekem a legjobb fp reader is csak 75%-ot hozott a face id-hoz képest, és az allergiás télen a száraz bőrre, nyáron az izzadtra, fürdés után az ázottra. Plusz az nfc erőssége és elhelyezése is jobb szerintem iphone-on. Ja meg az üvegfóliával való szívásról nem is beszélve.
-
joey04
titán
Most néztem, nekem engedni a rendes kártyámhoz is, de ilyet biztos nem állítanék be...
De ennél mi könnyebb van? Droidon is hitelesíteni kell magad fizetésnél. Ott nagyon nem szeretem, hogy ha csak érintem, és utána kéri be az ujjlenyomatot, mert sok terminálnál már az érintéskor elindul a folyamat, de mivel a hitelesítés még nem történt meg, ezért hibára fut, és újra kell érinteni. Ha meg be van kapcsolva az arc alapú azonosítás is, akkor sem jó, mert akkor meg (helyesen) biztonági szempontból szintén újra azonosítani kell magad, mert a 2D nem elég. Ha meg csak fp azonosítás aktív, és érintés előtt azzal feloldod a telót és úgy fizetsz, akkor meg pont annyi idő, mint a default megoldás ios-en. Még a honorra is macerásabb volt fizetni, mert azon hiába van rendes arcfelismerés, fizetésnél újra rá kell nyomni, hogy engedélyezed, még ha nem is kell újra azonosítani magad. Én még nem láttam olyan megoldást ami egyszerűbb és egyben legalább olyan biztonságos, mint az Apple Pay.
-
karldergroße
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
Volt, amit rájuk kényszerítettek jogi úton (pl alternatív bolt elérése, alapértelmezett böngésző választása) és volt, amit önként lépett az Apple (pl widgetek a főképernyőn, vagy ikonok színezése, szabad elhelyezése, App könyvtár). Igen, szerintem is akkor vehető észre jobban, ha benne volt valaki a változás idején.
-
Zsolt,72
senior tag
Szia!
3uTools | The best all-in-one tool for iOS users - ezzel nagyon egyszerű a zenék másolása, csengőhang szerkesztése és rengeteg információt tud megmutatni az eszközről, hardverről.
"Ha a három hónap lejárt és lemondom az előfizetését a saját számaim eltűnnek a telefonról? Onnantól nem tudok új saját számokat a telefonra rakni?"
De igen, a saját magad által másolt zenék továbbra is megmaradnak az Apple Zenében és újakat is tudsz hozzáadni. Ami eltűnik (de ez sem véglegesen, mert egy ideig megőrzi az Apple), az a Zenén belül mentett tartalom (album, dal, lista). kb 1 évig megmarad, ha újra előfizetsz, akkor ott látod a fiókban.
Billentyűzet: erre majd más tud nyilatkozni, mert én kipróbáltam az összes elérhetőt, de mindig a gyárihoz tértem vissza, nekem az a legjobb. Egyszerű, gyors, alig hibázik, éppen azért szeretem, mert "fapados", nincs benne sok (számomra felesleges) funkció.
"Őszintén szólva meglepett, hogy még mindig mennyire kötött a rendszer." - számomra pont ez volt a vonzó, amikor 2018-ban váltottam robotról és nem jó látni, hogy lazul a kötöttség, szerintem ez nem jó irány, de ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest