- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborino986
tag
Számomra felesleges ha éjjel be van kapcsolva (lehet az én hülyeségem, de szerintem felesleges) és ha nem nyomkodom mondjuk este, akkor ha már lehet automatizálni, gondoltam ezt is kipróbálnám, hogy este 22 után már ne legyen bekapcsolva. Ezt eddig úgy csináltam, hogy alvásra hangolódva kapcsolja ki, majd ébredéskor kapcsolja be. Ez ment is kb pár napig. De most nem működik valamiért. Teszteltem úgy is, hogy egy adott időpontba nyissa meg a galériát, majd kapcsolja be a wifit. A galéria megnyilt de a wifi nem kapcsolódott be. Ami fura ha helyzethez kötöm, akkor meg működik.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Valaki nem vett észre olyan furcsaságot az Automatizálások alatt hogy a wifi-vel kapcsolatos automaták nem vagy nem mindig működnek?
Az alany egy 16 Pro és IOS 18.2
Ami működik, az ha hazaérek, akkor kapcsoljon be a wifi, vagy ha elmegyek otthonról, kapcsoljon ki.
De ha azt szeretném hogyha egy adott időpontban kapcsoljon be vagy ki azt már nem csinálja meg.
Köszi! -
gaborino986
tag
Meg is van, köszönöm szépen!
Lenne még egy automatizációs kérdésem:
Hogyan tudnám automatizálni, hogy ha elindulok otthonról vagy a munkahelyről, akkor kapcsolja ki a wifit és kapcsolja be a mobilnetet?
Az alábbit hoztam létre erre:
Ha nem észleli az adott wifi kapcsolatot, akkor kapcsolja ki a wifit és kapcsolja be a mobilnetet.
De e miatt egy másik automatizálásom nem teljesül (Alvás ciklus alatt kapcsolja ki a wifit) mert itt ha ez teljesül, akkor bekapcsolja a mobilnetet az első automata alapján
Köszi -
gaborino986
tag
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Én is most már aktív tag lettem😊
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezeket a 3 hónapos apple music és minden más kedvezményeket meddig válthatom be? Van valami határideje, mert az Apple Music érdekelne, de még van 2 hónap spotify előfizetésem, és nem akarnám a kettőt vegyíteni.
Köszönöm! -
gaborino986
tag
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Most az emagon a fekete 128 GB-os kiadás bement 470 alá.
https://www.emag.hu/apple-iphone-16-pro-mobiltelefon-128gb-5g-fekete-titan-mynd3zd-a/pd/DN367LYBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android
Aki esetleg feketét tervezne venni, nekem sajnos nem jó, mert nem a Natúr.
-
gaborino986
tag
Csak ma a fizz.hu-n van egy 11.111 Ft-os kedvezmény az EGYSZERU kód használatával.
Nem nagy kedvezmény, de azért akció. -
gaborino986
tag
Fizz.hu-t lehet eselteg nézni mert ott vannak kuponok és a telefon elvileg az ISTYLE-tól jön a fizz-en keresztül, ezáltal meg lesz a biztosabb 3 éves gari és ha van kuponod pl OTP kedvezmény, vagy a most érvényben lévő 6.000 Ft-os kupon kakor már nyertél 13.500 Ft-ot.
11.11-én volt nekik egy 11 %-os mindenre kupon, akkor megérte volna venni ott telót, de természetesen nem volt amit én néztem -
gaborino986
tag
Sziasztok!
A töltőkről tudom már sok kérdés volt, a vezetékessel tisztában is vagyok, a kérdésem, hogy a vezetékmentesre mit ajánlotok erre a modellre.
Még nincs meg a teló, csak moost vannak akciók pl:
https://www.esrgear.com/
Kérdésem pusztán annyi, hogy ha már itt veszek tokot és fóliát, akkor vegyek itt egy vezetéknélküli állványos töltőt is?
Vagy olcsóbbért tudok akár itthon hasonló megbízható márkát venni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest