- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
Bocsánat, ezzel a holdképekkel mit szeretnének elérni, tényleg nem értem hány képet lehet csinálni a holdról hogy az értelmes legyen vagy bármire feltudjam haszálni, én biztos hogy ezért nem vennék telefont még nagyon olcsón sem.
Akinek ennyire fontos, hogy milye fotókat lehet késziteni egy telefonnal, akkor az miért nem vesz fényképező gépet? és készíthet sok sok fotót a holdról csak 1 fotó után milyen újdonságot talál rajta? rejtély ez számomra...én a kényelmem miatt vettem meg és olyan képeket készítek vele ami nekem megfelel a videokról nem is beszélve... ( ökoszisztéma.....) -
gaborino986
tag
Fizz.hu-t lehet eselteg nézni mert ott vannak kuponok és a telefon elvileg az ISTYLE-tól jön a fizz-en keresztül, ezáltal meg lesz a biztosabb 3 éves gari és ha van kuponod pl OTP kedvezmény, vagy a most érvényben lévő 6.000 Ft-os kupon kakor már nyertél 13.500 Ft-ot.
11.11-én volt nekik egy 11 %-os mindenre kupon, akkor megérte volna venni ott telót, de természetesen nem volt amit én néztem -
vadkörte
addikt
-
tecsa74
aktív tag
Szia! Köszönöm szépen! Én karácsonyra szeretnék venni páromnak ajándékba pro maxot 256 gb , viszont ha ez ennyire hiánycikk, akkor időben meg kéne rendelnem. Mivel a bécsi media markt nincs messze tőlünk lehet ott is megnézem. Végső esetben, ha sehol nem kapok, akkor 15 pro max lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest