- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
6120
tag
Megszokta!?
Azért fizessek mondjuk 2x annyit egy elektromos autóért, hogy megálhassak vásárolni?
Amikor innsbruckban laktunk, akkor többször csináltuk meg az ibk-bp távot (750km) megállás nélkül. Igen, családdal. Igen, nem ideális...
De itt van a számlámon 60kEUR eltéve autóra és nem tudom, hogy mit vegyek. Elektromosat? Nem tudom itthon tölteni. Járjak én is tesla kútfejre tölteni, közben meg az autóban tetriszezzek? Vagy annyiért inkább egy passat kombit, amivel lemegyek a térképről? Tényleg nem tudom a választ. Egy éve keresem...
PErsze én vagyok tanácstalan. Pl azt sem tudom, hogy vegyek egy 16prot vagy inkább egy 17prot... -
-
mihail38
senior tag
Bocsánat, ezzel a holdképekkel mit szeretnének elérni, tényleg nem értem hány képet lehet csinálni a holdról hogy az értelmes legyen vagy bármire feltudjam haszálni, én biztos hogy ezért nem vennék telefont még nagyon olcsón sem.
Akinek ennyire fontos, hogy milye fotókat lehet késziteni egy telefonnal, akkor az miért nem vesz fényképező gépet? és készíthet sok sok fotót a holdról csak 1 fotó után milyen újdonságot talál rajta? rejtély ez számomra...én a kényelmem miatt vettem meg és olyan képeket készítek vele ami nekem megfelel a videokról nem is beszélve... ( ökoszisztéma.....) -
gaborino986
tag
Fizz.hu-t lehet eselteg nézni mert ott vannak kuponok és a telefon elvileg az ISTYLE-tól jön a fizz-en keresztül, ezáltal meg lesz a biztosabb 3 éves gari és ha van kuponod pl OTP kedvezmény, vagy a most érvényben lévő 6.000 Ft-os kupon kakor már nyertél 13.500 Ft-ot.
11.11-én volt nekik egy 11 %-os mindenre kupon, akkor megérte volna venni ott telót, de természetesen nem volt amit én néztem
-
vadkörte
addikt
-
tecsa74
aktív tag
Szia! Köszönöm szépen! Én karácsonyra szeretnék venni páromnak ajándékba pro maxot 256 gb , viszont ha ez ennyire hiánycikk, akkor időben meg kéne rendelnem. Mivel a bécsi media markt nincs messze tőlünk lehet ott is megnézem. Végső esetben, ha sehol nem kapok, akkor 15 pro max lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foxpost
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ha esetleg 500++ km-t is elmegy, a módszer lehetne ugyanaz.
Régóta Visa mindkét kártyám, egyikkel sem volt gond sose. Erste - Revo