Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Én vagyok az egyetlen akit nem érdekel milyen paneles?
-
-
szebe
addikt
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
Hát nemtom, amióta faceid-s telefonom van, elenyésző esetben kell jelkóddal oldani. Touch id esetén sokkal gyakrabban kényszerültem rá, mert izzadt, esetleg koszos volt vagy az ujjam, vagy az érzékelő.
a face id nem ismeri fel mert pl nem jók a fények
Ezt hogy kell elképzelni? -
szebe
addikt
válasz
gabe8719 #1460 üzenetére
A tárhely felhasználásfüggő, nekem a 128 kb félig van tele (és a felesleges appok törlésével nyerhetnék egy csomó helyet még).
Szokatlan melegedést nem tapasztaltam, még töltés közben sem (pedig abból kapja, amit érek). Még wireless cp esetén sem, pedig ott az előd 12 mini azért tudott melegedni.
-
szebe
addikt
Természetesen a 1267-re:
Több mint valószínű, hogy applikáció lesz.
Személy szerint a droidos készülékeken is tiltanám/büntetném, hogy default ráégeti minden képre. -
szebe
addikt
Pár éve ez van az új modellekkel, ha nem rendeled elő, akkor majd valamikor lesz.
De a BF amúgy is a beragadó készletek kisöpréséről szokott szólni, nem az új modellek akciózásáról. Miért is akcióznának egy olyan készüléket, amit visznek?
Illetve megjelenést követő hónapokban még a hivatalos viszonteladóknál (MM/emag/stb) se szokott csökenni az ár, később viszont olcsóbbak, mint az apple oldalán.
-
szebe
addikt
1 év gari miatt gondolom cégre vett, valszeg megvannak a források, ahonnan volt készlet.
Az még a jobbik eset, ha a hivatalos árért adják, rengeteget látok még mindig +10-20%-ért...Pénteki előrendelés start után vasárnap rendeltem, notebookhu, 1 hete jött meg a 128-as natúr.
-
szebe
addikt
Egy natúr titánnal én is csatlakoznék.
12 miniről váltottam, elsősorban a kijelző miatt választottam a Pro modellt. Nyilván kamerában, akkuidőben (és sok minden másban) is előrelépés, de ezeknek kell még idő.
Egy kicsit sajnálom, hogy idén a Pro nagyobb lett, de ez legyen a legnagyobb probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged