- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szebe
addikt
válasz
BogyóBP #2981 üzenetére
Hát nemtom, amióta faceid-s telefonom van, elenyésző esetben kell jelkóddal oldani. Touch id esetén sokkal gyakrabban kényszerültem rá, mert izzadt, esetleg koszos volt vagy az ujjam, vagy az érzékelő.
a face id nem ismeri fel mert pl nem jók a fények
Ezt hogy kell elképzelni? -
szebe
addikt
válasz
gabe8719 #1460 üzenetére
A tárhely felhasználásfüggő, nekem a 128 kb félig van tele (és a felesleges appok törlésével nyerhetnék egy csomó helyet még).
Szokatlan melegedést nem tapasztaltam, még töltés közben sem (pedig abból kapja, amit érek). Még wireless cp esetén sem, pedig ott az előd 12 mini azért tudott melegedni.
-
szebe
addikt
Természetesen a 1267-re:
Több mint valószínű, hogy applikáció lesz.
Személy szerint a droidos készülékeken is tiltanám/büntetném, hogy default ráégeti minden képre. -
szebe
addikt
Pár éve ez van az új modellekkel, ha nem rendeled elő, akkor majd valamikor lesz.
De a BF amúgy is a beragadó készletek kisöpréséről szokott szólni, nem az új modellek akciózásáról. Miért is akcióznának egy olyan készüléket, amit visznek?
Illetve megjelenést követő hónapokban még a hivatalos viszonteladóknál (MM/emag/stb) se szokott csökenni az ár, később viszont olcsóbbak, mint az apple oldalán.
-
szebe
addikt
1 év gari miatt gondolom cégre vett, valszeg megvannak a források, ahonnan volt készlet.
Az még a jobbik eset, ha a hivatalos árért adják, rengeteget látok még mindig +10-20%-ért...Pénteki előrendelés start után vasárnap rendeltem, notebookhu, 1 hete jött meg a 128-as natúr.
-
szebe
addikt
Egy natúr titánnal én is csatlakoznék.
12 miniről váltottam, elsősorban a kijelző miatt választottam a Pro modellt. Nyilván kamerában, akkuidőben (és sok minden másban) is előrelépés, de ezeknek kell még idő.
Egy kicsit sajnálom, hogy idén a Pro nagyobb lett, de ez legyen a legnagyobb probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megúszósan remek lett a képátlót növelő iPhone Pro, de mire elég?
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest