- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3325 üzenetére
Nekem más a véleményem. A 2022-es állapotokhoz képest, amikor 4 hónap után el kellett adnom az iPhone 13-at, annyira csökött és visszamaradott volt az androidhoz képest, most élvezem az iphone 16 újításait, sokkal nagyobb testreszabhatóságát, kényelmét. (Ha jól emlékszem, akkor még az ikonokat sem lehetett mappákba rendezni, nem lehetett ikont kihagyni egy oldalon, alig voltak widgetek, azok is nyomik és a fájlkezelés is sokkal szabadabb lett azóta.) Szerintem ragyogó készülék és a szoftver is sokkal jobb, mint volt. (Mondjuk én a felsorolt hibajelenségek 98 százalékát nem is tapasztalom.)
Ehhez még hozzájön, hogy a 16 pro mérete zseniális, android vonalon nincs ennyire jó készülék ilyen méretben, ott mind tepsi, ami jó.
Most egyáltalán nem vágyom vissza androidra, mint 3 éve. -
karldergroße
senior tag
-
karldergroße
senior tag
-
karldergroße
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3004 üzenetére
Szerintem annyira droidosodott, amennyire kellett. 2022-ben volt egy 13 minim, fél évig bírtam az IOS nevetséges kötöttségei miatt és visszamentem androidra.
Most átjöttem samsung S23Uról fel éve, részben azért, mert Androidon a kötöttség lett egyre több. És a 16pro más élmény most már. Sokkal testreszabhatóbb, sokkal kezesebb, mint a 13 volt 3 éve. Elégedett vagyok. Két borzalmas dolog van ios-en: a billentyűzet primitívsége androidhoz képest és az, hogy nem lehet rögzíteni a hívásokat. De ezt valahogy túlélem. -
karldergroße
senior tag
Tessék?
De hogy értsd, amíg én téged nem értelek (várom az írásod korrektúráját, mert az nem magyarul van sziktaktikailag), számomra az iOS gyári billentyűzete, ahol még egy sima vesszőért is át kell menni a második oldalra, egyszerűen használhatatlan.
A swiftkeyt használom iOS-en is, mert androidon is azt használtam. Szerencsére a felhőből átvette az összes "betanított" kifejezést. Viszont hasonlítsd össze az app beállítási lehetőségeit androidon és iOS-en. Ott látható, hogy az iOS milyen restriktív, ami az írásjelek és a számjegyek használatát, és az egész kezelhetőséget illeti. Láttál vagy használtál már billentyűzetet androidon?
Én amúgy alapvetően dicsértem az iOS-t és elégedettségemet fejeztem ki... -
karldergroße
senior tag
válasz
gabe8719 #1460 üzenetére
Nekem is 16pro van. Melegedést egy esetben tapasztaltam, ha a fényképezőgépet bekapcsolt kijelző mellett "úgy felejted" a zsebedben és kint is meleg az idő. Akkor rendesen melegszik. Egyébként soha. A 256 GB bőven elég. Nekem még 100 GB szabad, pedig 47 GB zene van felmásolva a tárhelyre. Kicsit szkeptikus voltam, amikor androidról átjöttem, mert a 13-as szériával (mini) nem voltak annyira jó tapasztalataim. 3 év alatt a rendszer sokat változott előnyére. Talán még mindig a billentyűzet az, ahol ég és föld a különbség az android javára.
-
karldergroße
senior tag
Igen. Én S23U-ról jöttem 16pro-ra és ami az egyik legnagyobb csalódás a sok kicsi mellett, hogy a GPS sokkal gyengébb. Ahol a Samsung beltérben is tudta, hol vagyok, ez itt reménytelen. Vannak hely alapú automatizálásaim, de nem veszi észre, hogy megérkezem valahova, ha még kint, az épület előtt nem kapcsolom be valamelyik GPS-t használó programot manuálisan, hogy érezze, hol vagyok. Tehát így az automatizálás is azonnal megszűnt automatikusnak lenni.
El tudom képzelni ezek után, hogy simán elhagyja a jelet bárhol. Mivel én nem autózom, ez a probléma velem nem fordult elő.
-
karldergroße
senior tag
Üdv, mindenkinek. Kíváncsi vagyok, milyen az iOS, Samsungról (S23U) váltottam. Eddig két benyomás: elképesztően jó kijelző és gyors készülék. Viszont a billentyűzet egy tragédia. Sajnos a swiftkey is, amit androidon használtam - de legalább azon vannak számok és írásjelek az első oldalon. De összességében az egész eddig nagyon pozitív - az is, hogy nem egy lapát van nálam. Ez sokkal kezelhetőbb a méreténél fogva. Remélem, megszokom a rendszert is.
-
karldergroße
senior tag
válasz
7Heads Drago #958 üzenetére
Ha már "kötekszünk" (akármi is legyen az):
1. A 30 nyelvi hibát elkövető kolléga azzal vádolta a felhasználókat, hogy nem tudnak magyarul. Tipikusan a "bagoly mondja verébnek" esete forgott fenn, ami mellett nem lehetett elmenni.
2. Szerintem sehol nem előírás, hogy magyar legyen a nevünk egy fórumon.
3. Az nem az én ismereteim hiányát bizonyítja, ha Te nem tudod elolvasni a nevemet.4. Szerintem sehol nincs előírva, hogyan "kell" idézni. Ez nem nyelvi hiba, ha hiba egyáltalán.
5. Sok hibát nem vétettél egyébként.
-
karldergroße
senior tag
-
karldergroße
senior tag
Nem az ár ciki, hanem az ár-érték-arány. Nincs AI, 128 GB, és hát ugye a szoftveres restrikciók (nincs osztható képernyő, a billentyűzeten nincsebek számok, de még vessző sem, a kamerát nem lehet az appból állítani, csak a beállításokban 5-6 kattintásra és sorolnatnám a kényelmetlenségeket.) A nagy újdonság a szabadon áthelyezhető ikonok voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest