- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Jópárszor futok bele olyanba, hogy szeretném a GoogleMaps alkalmazást használni, de nem tudja mutatni a pozíciómat.
Ez a hibaüzenet jelenik meg:
Próbálkoztam azzal, hogy a taskbar-ból kilövöm az applikációkat, de nem oldotta meg.
(OS verziótól függetlenül csinálja).Mi lehet a baj? Köszi előre is.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
A Watch Ultra topicban második napja várok választ, ott sajnios nem tött. Mivel iPhone16 pro készülékkel használom, beteszem ide is. Ha sért valami szabályt / vagy valakit, kérem, hogy a Moderátor törölje és egyben elnézést kérek.
--
"... Biztosan nagyon basic dolog, de valami még mind a mai napig nem megy nekem:
1) Ha azt szeretném, hogy se a telefonom, se az órám ne adjon hangot (hívásnál csörgés), akkor ezt a legegyszerűbben hogy érhehtem el? (Most némítom a telefont is, meg az órát is; ez így béna).
2) Hogyan lehet (meg lehet-e) megoldani azt, hogy amit a telefonon beállítok csengőhangnak (semmi különös, az iPhone alaphangjai közül valami), ugyan azzal a hanggal csörögjön az óra is? (Erre az óra beállításoknűl egy "iPhone türözése" opciót kiválasztottam, de az valami más lehet, eltérő a csöngés).
Köszi előre is, üdv!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged