Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
válasz
Leonardo91 #645 üzenetére
A Glory Fit appot próbáltad már?
Most látom, hogy a kérdésed már több, mint 3 hónapos.
Nem egy pörgős topic -
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Van egy [link] ilyen okosórám de az istenért nem tudom csatlakoztatni egy Galaxy A54-hez, milyen program kell hozzá? -
Fugazi
tag
Sziasztok!
Tud valaki infót erről a termékről blitzwolf® bw-th15, hogy miért sötéttül el a kép, a két kijelzőn 1- 2 percenként, a táp egy BW-i100. a laptoppon van thunderbolt4 usb c aljzat. -
Marar
friss újonc
Sziasztok!
Egy éve vásároltam egy Blitzwolf AA-SAR3 mélynyomós hangprojektort és tegnap óta bekapcsolás után kettő nulla villog a kijelzőn. Gondolom ez valami hibakód lehet.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm. -
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja az új BlitzHome appot Amazon Alexával?
Régi Blitzwolf alkalmazás amíg működött gyönyörűen működött vele, de mióta ez az új sz*r van, azóta nem tudom őket összehozni... -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Használja valaki a BlitzWolf BW-FYE16 fülhallgatóját?
Mik a tapasztalatok? -
peetyy
őstag
Sziasztok!
Rendelkezik valaki BLITZWOLF BW-SX31 vezetéknélküli csíptetős lavalier mikrofonnal?
Ma jött meg a rendelésem, de valami nem kerek, mert a mikrofon mozgatása valami különleges hangeffekttel párosul
Ha nem mozgatom a mikrofont, akkor tiszta a felvétel.
De ha felcsíptetem a ruhámra, és séta közben használom, akkor mozgás hatására sajnos előjön ez a fura hang.
Ezt vajon mi idézheti elő?
Előre is köszönöm a segítséget
Videó -
attak79
tag
válasz
CseszárGábor #636 üzenetére
-
CseszárGábor
újonc
Lemerítettem a bölcsőt,újraindítottam,működik...
-
-
zsolee73
tag
Sziasztok,
miért lehet az, hogy nem töltődik fel teljesen a BW-FYE7 jobb oldali fülese?
A dobozon elalszik a töltést jelző piros LED, de aztán 20 perc használat után a jobb oldal kikapcsol.
Ha viszont a LED kialvása után kinyitom a dobozt, majd újra lecsukom, így újra tölt, és ha 5-6-szor megismételem, egész jól fel is töltődik...Két BW-FYE7 van otthon, és mindkettő ugyanezt produkálja.
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Egy BW-V2 projector valamiért csak a fat32-es pendrive-ot látja... Van esetleg valakinek ötlete?
-
attak79
tag
válasz
CseszárGábor #629 üzenetére
Nálam is előfordult párszor ez a probléma, ha a bölcsőbe ki-be rakás nem müxik,tartsd nyomva a gombokat hosszan,vagy 8 mp-ig,és ezt 3x ismételd meg,elméletileg működnie kell.
-
CseszárGábor
újonc
Sziasztok!
Adott egy BlitzWolf BW-FYE7 on ear füles. Napok óta nem tudom összepárosítani egymással a két oldalt. Eddig nem volt semmi gond vele.
Lehet valahogy részvétel i, vagy bárhogy életre kelteni őket?
Ha van valami ötleted, ne tartsd magadba!
Köszpacsi! -
John05
csendes tag
Sziasztok. Blitzwolf okos konnektor pirosan világít, nem kapcsolható ki, meg semmire nem reagál. Mi lehet a gond? Volt már valakinek ilyen?
-
Mondeo26
csendes tag
Sziasztok! Szép estét!
Segítségeteket szeretném kérni.
Szeretném lecserélni a 4 éves névtelen gamer székemet,forgó székemet amit annó az EMAGRÓL rendeltem úgy emlékszem 45-50 ezerért.
29 éves mozgássérült fiatalember vagyok 120 kiló felett, elég sokat ülök a számítógép előtt állapotomból kifolyólag is és szeretném lecserélni a mostani székemet.
175 centi vagyok és kb 125 kiló lehetek most.
Kb 90-100 ezerből jó lenne kihozni egy erős és stram széket.
Amit biztosan tudok az az hogy nem szeretnék műbőrt...
Eddig egyetlen egyet néztem ki egy közeli garázsvásárban amit 60 ezer forintra mondanak, de fogalmam sincs hogy megéri e egyáltalán azt az összeget vagy nem..
Azt szeretném hogyha már veszek, akkor az évekig tartós legyen.
Várom a válaszokat ajánlásokat szeretnék jól dönteni.
Még egy kérdés puszta kíváncsiságból.... amit beillesztettem az szerintetek megéri a 60 ezret? -
chaosmonger
tag
Csak érdekességképpen, van egy BW HL4-es órám, még 2021-ben vettem. Ezt most lecseréltem egy másikra, augusztus 17-e körül jött meg az új. A BW-ot levettem a kezemről, nem volt 100%-on, leválasztottam a telefonról és a polcra raktam, néha ránéztem. Tegnap még fel volt töltve, csak írta hogy alacsony töltöttség, ma reggelre merült le. Vagyis több mint 2 hónapig bírta. Mondjuk amikor használtam, akkor is 3 hetente kellett tölteni.
Most feltöltöm 100-ra, kíváncsi vagyok így meddig tart ki.
-
no1r
őstag
sziasztok,
van valakinek tapasztalata a kovetkezo dokkolokkal?
TH12
TH13laptopba dugnam usb-c keresztul de kihagyva a PD-t, mert a laptop sajat toltojet hasznalnam tovabbra is.
fontos szempont lenne, hogy egyszerre ket HDMI-t tudjon kezelni (termeszetesen azonos C porton keresztul), illetve az is eleg fontos szempont hogy legyen benne M2 SSD kapacitas.termeszetesen mas tipus / marka is szoba johet, es ha esetleg ket M2 SSD is beleferne az maga lenne az alom
de 50nel tobbet nem igazan szeretnek rakolteni. Itt merul fel a kovetkezo kerdes: rendelt mar valaki esetleg alirol ilyet? mennyire szamitsak vamra? siman atmegy vagy megfogjak?elore is koszi !
-
djalmasi
tag
Hali. Van egy BlitzWolf® BW-S16 töltőállomásom amit úgy 1,5 éve vásároltam. A megvásárlástól számítva (a legutóbbi 2 hetet számítva) szinte rendszeresen áram alatt volt mivel gyakran volt használva. Az utóbbi 2 hétbe elég hangosan elkezdtek benne zúgni meg pattogni a kondik (alvásnál figyeltem fel, hogy már nem lehet aludni tőle) viszont függetlenül ettől ugyanúgy tölt a kis egység.
Na most még márciusig garanciális és vissza is tudnám küldeni bevizsgálásra, de a kedves blitzwolf shop szépen rám tette azért, hogy ha nincs baja akkor kiszámláznak nekem 6000 Ft bevizsgálási díjat.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes lenne visszaküldeni vagy így 1,5 év után ez normálisnak számít? (a 45wattos samsung töltőm nem csinál hasonlót). -
BMizutani
tag
Üdv két hónappal ezelőtt vásároltam egy BlitzWolf BW-HP2 Pro fejhallgatót mely az egyik pillanatról a másikra az egyik oldala bal megszűnt működni nem szól így használhatatlanná vált ez javítható esetleg? Gariztatás esetleges? Vagy felejtsem el kuka ?
Tanácsokat köszönöm.
-
Rundll32
tag
Az egy dolog , hogy ezt írja, Google Home-ot évek óta használok. Társítva is van hozzá a Blitzwolf acc, csak épp a levegőszürőt nem emeli át. Az összes többi Blitzwolf termék pedig igen (kapcsolók, szenzorok stb.)
A link amit küldtél pedig "dead" nem elérhető megvásárlásra a szűrő.... -
Saskakas18
tag
-
Rundll32
tag
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Blitzhome bh-ap1 légtisztító. Sikerült is felrakni a Wi-Fi-re. Viszont a Google Home nem emeli át, így onnan nem vezérelhető. Kipróbáltam már: BlitzWolf, Blitz Home és Smart Life appokal is külön-külön. Mindegyik app megtalálja. De a Google Home-ba nem tudom integrálni egyikből se...Azt írja ki -amikor végig megyek a a hozzáadás varázslón a Google Home-ba-, hogy nem talált kompatibilis eszközt. Valaki találkozott már ilyennel ?
(más Blitzwolf termékek simán mennek a google home-ba kapcsolok stb.)
Másik, hogy csere filter létezik bele valahol ? Vagy legalább kompatibilis ? Sajnos sehol nem találtam....
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok, én is vettem egy fye-15 fülest, ami 2 és fél napig rendesen működött.
Ma haza fele hívtak, de mivel nem értette hogy mit mondtam neki (forgalom mentes úton a buszmegállóban) így fogtam és beraktam a 2 fülest a bőlcsőbe. Miután befejezödöt a hívás gondoltam folytatom a zenét, de nem volt hang. Akármit csináltam csak a mikrofon hang ereje jelent meg és semmi más, párosításnál néma volt a zene hiába indítottam el.
Most sikerült meg csinálni úgy hogy a cuccot is "reseteltem" vagy 10x, 5x újra párosítottam, aztán láttam egy videót hogy a telefont is újra kell indítani és így jó lett újra egyenlőre. -
chaosmonger
tag
válasz
Dalzarus #609 üzenetére
Én pro-t vettem pár hónapja, akkor 17 volt az ára. Jó kis cucc ennyiért.
A game mód az hogy a késleltetést lecsökkenti, plusz áramfogyasztásért cserébe, PC-n nincs jelentősége mert úgyis van vezetékes módja is ahol 0 a késleltetés, telefonon jól jöhet filmnézéskor is, kisebb lesz a késés a szinkronban.
Viszont az árat nem tudom hol nézted, a banggood-on most 14 a BF ára a pronak, igaz ott már simát nem is kapni ha jól láttam. -
Dalzarus
tag
Tud valaki segíteni esetleg abban, hogy mi a lényegi különbség a BW-HP2 és a BW-HP2 Pro között? Előbbi most 10k, utóbbi 20k black fridayen.
Viszont sehol nem találok egy értelmes összehasonlítást, hogy mi a különbség a kettő között. A gyári leírása mindkettőnek szinte azonos, azzal a különbséggel, hogy a Pro-nak van valami gaming módja, ami általában parasztvakítás és nem fizetnék 2x annyit ha csak annyiva ltud többet.Előre is köszi
-
vtechun
veterán
válasz
RobbeV0201 #603 üzenetére
és az létezik, hogy 20 ezer forint lenne egy betét? eleve a készülék nagyságrendileg kerül annyiba kompletten. Szerintem ez nem reális...
-
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata ezzel a bluetooth fülhallgatóval? [link]
Megéri az árát? Elsősorban vezetés közbeni telefonáláshoz használnám, egy iPhone 13 Pro-val. -
válasz
RobbeV0201 #603 üzenetére
A ketteshez sincs, de én amikor volt egy nagyon durva akció akkor berendeltem 2db-ot. Ez volt anno valami 20k. Az annyit jelent 2024 decemberig vagy lesz másik szűrő vagy új tisztító. Az egész BW kezd zülleni, pedig főleg okoskonnektor fronton jókat gurít.
-
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Úgy látom, BlitzHome BH-AP1-C (buta) légtisztítóhoz esélytelen új HEPA szűrőt rendelni. (nem találok sehol)
Esetleg lehet bármelyik másik szűrővel helyettesíteni?
Én a Philips Series 800 FY0194/30 Hepa szűrő -t néztem ki, van rá eshetőség hogy ezzel működne? -
Imy
veterán
válasz
7Heads Drago #599 üzenetére
Igen nekem van, szerintem jó, vagyis eddig nem volt vele gondom. Most melyik van leárazva, és mennyir?
e? -
qfm
őstag
Sziasztok!
A BW-BR0 PRO-ba van beépített mikrofon. Ha egy mikrofonos headsetet kötök rá, akkor vajon a sajátját használja, vagy átviszi a headset jelét? Tudtok esetleg hasonló eszközt, ami nem saját mikrofont használ, hanem a headset jelét továbbítja?
-
7Heads Drago
veterán
BW Gan töltők megbízhatóak?
30% kedvezménnyel jónak tűnik az ára. -
Dalzarus
tag
Sziasztok,
Az airaux aa-er3 vs bw-hp2 párosból melyiket ajánlanátok mindennapi utcai zenehallgatásra?
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Bw-FYE7 fülesem bal oldala elkezdett brutál gyorsan merülni, gyakorlatilag 1 órát sem bír, míg a másik normálisan működik.
Ezen reset vagy valami trükk segíthet?Illetve régebben láttam, hogy külön is lehet kapni csak 1 db-ot, de most nem találok sehol.
Valami tipp? -
válasz
chaosmonger #595 üzenetére
Nálunk két telefonon akadt... Utóbbi időben. Újra us húztam nem nyert.
Nálunk 20 eszközt vitt. -
chaosmonger
tag
Érdekes nálam semmi gond a BW alkalmazással, gyors és stabil, mondjuk én csak egy airfryer-t vezérlek vele. Próbáltam a Blitzhome-ot is, de nem láttam különbséget így visszatértem a BW-re.
De jó hogy szóba került, nekem eszembe sem jutott hogy generic alkalmazások is működhetnek vele. -
válasz
Kolondrum #589 üzenetére
Újra... Szóval belépek az appban ami tetű lassan indul (azaz nem azonnal mint a Smart life), mellé nem reagálnak az eszközök, ilyenkor app bezár, nem kilép, memória kiürít, újraindítás és megy egy ideig. De igazából akkor lett elegem amikor a külső idegen gyártmányú hőmérő zigbee 3.0 átjáróval fel lett ismerve, de frissítésig nem ment volna. Na mármost a bw app nem frissül tovább. Fél óra alatt minden költözött. 10* jobb a Smart Life.
-
Részemről kb 1 hete leváltam a márka összes okosotthon termékéről, a szoftveres gondokból elegem lett, de maga a hardvert használom tovább. Mindenkinek javaslom a Blitzwolf app törlését.
-
blitzwolf
friss újonc
Sziasztok! Használ valaki bw-is7 wifis füst érzékelőt? Az lenne a kérdés, hogyan tudom ellenőrizni távolról, hogy megfelelően csatlakozik e a Wi Fi hez?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Vásároltam egy Blitzwolf Shp6-os terméket
Nem tudom ki ismeri ezeket az eszközöket? Sajnos arra még nem jöttem rá, hogy ha átszeretném tenni máshova, hogy mérje a fogyasztást akkor a korábbi adatokat törölje és ne hozzá adja pl a klimának a méréséhez.
-
bcsarli
tag
Szia!
Nekem is ugyanez a problémám FYE15-el. Két külön fülesnek kezdte el felismerni, mindkettő csatlakoztatva van, de csak az egyik aktív.
Egyszer már volt ilyen, akkor sikerült megoldani, de nem emlékszem hogy csináltam.
Próbálom ezt a reset dolgot is, de nem oldja meg. Te pontosan hogyan csinálod, hogy Neked megoldódott? A telefon Poco X3 NFC. -
Strauss
senior tag
Szia! FYE15 van. sztem jó kis darab. Nem esik ki a fülemből, illetve egész jól bírja. A hangzása sem rossz.Egyetlen gixi volt vele , hogy egyszer csak 2 külön fülesnek érzékelte a telefon. ( nem csak nálam jött elő), De egy reset megoldotta a problémát. A kieséshez esetleg még annyit , hogy ha megvakarom a fülem tövét , akkor kiesik
-
walanr
csendes tag
Sziasztok!
Két év után némi gravitációs segédlettel távozott az élők sorából a fye7 fülesem bal fele. Mivel már sehol nem láttam hozzá cseredarabot, meg kicsit bénán is áll a fülemben, ezért gondolkodom, hogy rendelek egy újabbat. Szerintetek a fye13 -fye15 fülesek a 7-eshez képest milyenek, érdemes valamelyiket megrendelni? Illetve fontos lenne, hogy ne hulljon ki a fülemből az izzadságtól, és elférjen egy fülvédő tokjában, mert a 7-es halálát az okozta, hogy kiesett a fülvédőbe, onnan meg a földre. -
ul.20
friss újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Blitzwolf okos dugaljom. Az appban tudom is kezelni, de olyan opciót nem találtam, hogy minden órában kapcsoljon be mondjuk 5 percre, aztán kapcsoljon ki.
Ezt meg lehet csinálni valami automatizmussal, vagy csak ha minden egyes időpontot felveszek új eseményként?
Köszi a válaszokat -
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Van egy Blitzwolf FYE-3 headset-em. Mostanában azt csinálja, hogy hiába a töltőn hagyom az egészet akármeddig, 2 óra zenehallgatás után teljesen lemerül az egész készülék. 7gy a headset, úgy a töltője is. Szerintetek mitől lehet ez? -
dkovizoli
addikt
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a bh-ap 1-es légtisztítóval? Föleg hosszabb távú tapasztalat érdekelne, esetleg meghibásodás előfordult-e?
-
counterbill
senior tag
válasz
chaosmonger #569 üzenetére
A csatorna váltás lett volna a következő amit kipróbáltam volna köszi! Közben úgy sikerült gond nélkül csatlakoztatnom, hogy egyik telefonon osztottam netet, másik telefonon pedig csatlakoztattam a kütyüt. Így működik de nem megoldás úgye.
-
chaosmonger
tag
válasz
counterbill #568 üzenetére
Nekem az air fryert sikerült nagyon nehezen csatlakoztatni, az volt az érzésem, hogy olyan wifi csatornákon kezdi meg a sugárzást amit nem használunk az EU-ban és mire a rendes csatornához ér addigra az app meg befejezi a keresést.
Ez a leírásban nem volt benne, nekem valami hosszú gombnyomással vagy dupla nyomással sikerült rávenni hogy ugorjon a csatornák között, az a baj hogy vagy negyedórát kínlódtam és egyszer csak jó lett és pontosan nem tudom mitől. De azóta is megy stabilan. -
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Adott egy BH-AP1 légtisztító amit nem sikerül az apphoz csatlakoztatnom.
Próbáltam a Blitzhome-al, Tuya-val és a Smart Life-al is.
Villog gyorsan a wifi de az appok nem találják.
Próbáltam több routerrel (igaz mind telekomtol van) illetve xiaomi wifi repeater-el is.
2.4ghz-en próbáltam.
WiFi roamingot kikapcsoltam a házban hátha az kavar be, de nem jártam sikerrel.
Van sok okos eszközöm (kamerak, robot porszívó, ledes lámpák stb) azok hibátlanul működnek. (igaz mind xiaomi)Ennyire finnyás lenne a wifi-re?
Vagy router-en kéne valamit ki/bekapcsolni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
pcsabat
őstag
válasz
chaosmonger #565 üzenetére
Ahham, így már értem. Köszönöm! Az usb is 7.1-ként van hirdetve (azt nem láttam, hogy virtuális, beugrottam a csőbe), nem is láttam, hogy van jack verzió is. Akkor marad a sztereó.
-
chaosmonger
tag
Ugye az USB-s verziót vetted és nem a jack-eset? Mert az csak sima sztereó.
Nálunk van itthon, nem én használom, de most kipróbáltam, itt felismeri, kapcsolható a térbeli hang, és fel is ajánlja hogy vegyem meg a Dolby Access és a DTS unbound alkalmazásokat.
Persze a térbeli hangzás virtuális, úgy is hirdeti, szóval a keverőben nem fogsz 8 külön csatornát látni, de szerintem 5-6000 Ft-ért ez nem is várható el.
Abban igazad van hogy mivel virtuális, írhatnának rá 100.1-et is, szóval részben biztos marketing. -
pcsabat
őstag
Ha már tudja (elvileg) és így reklámozza magát a termék, akkor elvárható lenne, hogy működjön az adott funkció. Elképzelhető, hogy windows hülyeség, de a korábbi blitzwolf termékeimnek is mindig volt valami nyavajája, hajlamos vagyok elhinni, hogy ez a 7.1 csak egy üres marketing szöveg.
-
pcsabat
őstag
Üdv!
Valaki használ itt windows 10 alatt blitzwolf bw-gh1 7.1-t? Életre lehet hívni valahogy a 7.1-et? Nálam szimplán sztereó eszközként ismeri fel a win. Hiába állítok windows sonic-t vagy dolby atmost. Létezik erre megoldás?
Köszönöm!
-
MiZY
tag
Szia!
Olvastam, viszont nálad picit más a probléma. Nálam a baloldali füles nem is kapcsol be. Az első használat után nem voltam képes bekapcsolni. Ami azért elég gáz, mert használat után bepakoltam a tokba, és lezártam. A következő alkalomkor csak a jobb villant fel, mikor elhúztam a tok tetejét, és persze nem is szólalt meg utána a baloldali.Imy:
Meddig töltötted, és milyen adapterről/eszközről?bl4ze:
Lehet párosítási hiba, de kb. semmi leírás nincs arról a csomagolásban, hogy miként lehet resetelni az eszközt. A Banggood support küldött egy lépéssort (a hivatalos BlitzWolf nem, pedig direkt kértem). Többször megcsináltam, de a baloldali nem akart bekapcsolni, kb. a végtelenségig nyomhatom, akkor sem történik semmi.
-
MiZY
tag
Sziasztok!
Rendeltem Banggood-ról egy Blitzwolf BW-FYE15 TWS füllhallgatót. Múlt héten pénteken kaptam meg, kibontottam, kipróbáltam, tökéletesen működött. Nem is nagyon foglalkoztam vele, mert csak utazáshoz vettem.
Vasárnap utazáskor szembesültem azzal, hogy a bal oldali füllhallgató nem igazán akar működni. Nagy nehezen sikerült életet lehelni a dologba, utána boldogan használtam még kétszer. Azóta viszont a bal füllhallgató nem kapcsol be. Áramot kap, kimértem a pineket. A töltődoboz fedője, és a teste közötti kis részen látszik, hogy a baloldali is kap nagy valószinűség szerint áramot, mivel lezáráskor, illetve a töltödoboz töltésekor világit.
Irtam a supportnak, azon túl hogy hülyének néznek nincs nagy gond.Megtakaritottam alkohollal töltőcsatlakozókat a dobozban, és a fülhallhatón is, mindent reseteltem a kérésükre, viszont a baloldali csak nem akar bekapcsolni.
Volt már valakinek hasonló problémája? Mit lehet tenni? Egyelőre nem nagyon látom a fényt az alagút végén...m.
-
szoszo75
aktív tag
válasz
chaosmonger #546 üzenetére
Igen, valóban nagyon nyögvenyelősen ment a dolog. Na de majd ha megérkezett a pénz csak akkor lehet kijelenteni hogy "megoldódott".
-
chaosmonger
tag
válasz
szoszo75 #545 üzenetére
Akkor viszonylag jól végződött, de azért engem ez az alkudozás eléggé elszomorít, Mert ha repedt burkolattal érkezik, vagy más esztétikai hibával akkor ok, de egy alap funkciójában hibás terméket azt cseréljenek ki, javítsák meg vagy adják vissza az árát ! Ne azon múljon már a visszatérítés hogy ki mennyire kitartó. Ráadásul nem is valami 3. féltől származó ismeretlen márka, hanem BW ami elvileg a 'saját' márkájuk.
Tényleg jó cuccaik vannak, sok BW termékem van és szerencsére eddig mindennel elégedett voltam, de ez hatalmas fekete pont nekik. -
szoszo75
aktív tag
Igen, mindenképpen megnézetem. Legyen neked igazad.
Már címet is adtak hogy küldjem vissza a cuccot, de persze előtte adjam meg nekik hogy mennyi lenne a szállítási költség. Meg hogy ne küldjem se DHL, EMS,TNT,UPS-el. Semmivel nem küldöm, írtam nekik hogy simán küldve egyszerű postával is közel a termék értéke a szállítási költség. A következő válaszukban a 11200 Ft-ot feltornászták 12000-re.
Ja azóta meg persze folyamatosan akciózzák le a terméket.
-
Danecay
addikt
válasz
szoszo75 #542 üzenetére
Mivel láthatóan nem cél az, hogy visszaküld a terméket, lehet érdemes lenne azért óvatosan szétszedni, ki tudja, lehet valamilyen bagatell hibája van csak, vagy elvinni valakihez aki ért hozzá. Lehet egy forrasztás kérdése az egész, így még a 11200Ft- is elfogadható ajánlat lenne
-
szoszo75
aktív tag
Elkezdődött az alkudozás. Elsőnek nevetséges 6700 Ft visszatérítéssel próbálkoztak. Ezt kapásból elutasítottam, a következő tét 11200 Ft. Ez kb. a termék árának fele. Én még emeltem a tétet, indoklásul hogy így konkrétan számomra használhatatlan, élvezhetetlen a minősége. De egyébként így tényleg szar.. Mono soundbar... Pff.. Meglátjuk mit lépnek harmadszorra.
-
szoszo75
aktív tag
válasz
chaosmonger #540 üzenetére
Igen róluk. Még egyezkedünk.
-
szoszo75
aktív tag
Ez egy retardált banda, vagy csak hülyének tettetik magukat. Már 2 videót is küldtem nekik a hibáról de nem fogják fel vagy nem akarják. Uzoljára jön egy ilyen válasz hogy ha nem sikerült megoldást találni a problémára keressem bátran az ügyfélszolgálatot.. Mi van????? Irtam hogy semmi nem történt a hiba továbbra is jelen van, a 18 hó garit érvényesíteném és kapják össze magukat.. Ekkora egy barmokat..
-
himpike
aktív tag
BlitzWolf BW-GP1
Erre a tápra sikerült rátalálni ma jó áron de nem tudom milyen tápegység ez valójában... Ki gyárthatja a belsejét? -
Danecay
addikt
válasz
szoszo75 #534 üzenetére
Szia!
ITT vannak ismertetve a garanciális feltételek, úgyhogy érvelni és hivatkozni erre lehet. Na most, hogy egy 22e Ft-os terméknek az árát visszatérítik e úgy mint az én 10e Ft-osomét, a nélkül, hogy vissza kelljen küldeni magát az árut, arra én is kíváncsi vagyok, főleg, hogy a Te esetedben nagyobb a javítás lehetősége. Jó kérdés, hogy amennyiben mégis vissza kell küldeni, úgy a Banggood vállalja e, vagy beszáll e a szállítási költségbe?
Majd írd meg mire jutottál, érdekelne.
-
szoszo75
aktív tag
Szia. Igen erre 18 hó gari van elvileg, ez nem aksis. Akcióban vettem, alig volt több 22 ezer Ft-nál, na persze ezt sem szeretném bukni. Már elindítottam a panaszt, videót is feltöltöttem. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle, ez a garancia egyáltalán mire jó.. Visszaküldeni nem éri meg, kérdés hogy ezt lehet javítani valamint az mennyibe fájna...?! Mivel érdemes érvelni vagy erősködni ha nem lennének túl együttműködőek?
-
Danecay
addikt
válasz
szoszo75 #532 üzenetére
Szia!
Fentebb leírtam a sajátomat. Jelezni kell a support oldalon, amivel mondjuk eleve gondom volt, minden bizonnyal Youtube videót kell csinálni a jelenségről és elküldeni nekik. Esetemben egy ~10e Ft értékű fülesről volt szó, aminből 5e ft-ot akartak csak visszatéríteni, de egy kis fejmosás után másnapra már teljes pénzvisszatérítést ajánlottak fel, amit már természetesen elfogadtam, és a terméket sem kellett visszaküldeni. Mondjuk a Te esetedben egy drágább termékről van szó. Amennyiben a Banggood-ról vásároltad, és nem volt feltüntetve a termék adatlapján, érdemes tudnod, hogy mivel nem akkumulátoros terméről van szó, legalábbis ahogy hirtelen ránéztem, 18 hónap garancia vonatkozik a termékre. Amennyiben mégis lenne venne aksi, úgy 12 hónap.
-
szoszo75
aktív tag
Üdv.! Tegnap érkezett meg a BlitzWolf® BW-SDB1 Pro soundbar. Ma kipróbáltam de sokáig nem örülhettem mert az egyik oldali hangszóró már nem szól. Most írtam nekik panaszt bár nem tudom mi várható, mit tudnak vagy fognak csinálni. Valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatban vagy konkrétan a termékkel kapcsolatban?? Visszaküldeni nyilván nem éri meg az egész így meg bukó de rendesen......
-
peeat
tag
sziasztok
van valakinek tapasztalata blitzwolf® bw-sd8 szivargyújtós töltővel kapcsolatban ?
80-90w terhelés melett -
Mardel
őstag
Megjött az AirAux AA-BT2.
Minden úgy működik ahogy elterveztem.
Tabletre AirAux rádugva, a BlasterX G6 optikán a BW-BR7-re RX módban. AirAuxon kétszer nyomva az A vagy B gombokat lehet váltani a Bluetooth codec közül, alapból AptX HD-val megy, játékhoz AptX LL-el használom.Annyi a kis kellemetlenség, hogy a Huawei Matepad Pro tabletről le kell venni a szilikon tokot, csak úgy lehet rádugni az AirAux donglet.
-
Danecay
addikt
Viccesek ezek!
Írtam, hogy természetesen nem fogadom el a fél áras visszatérítést, na és persze hivatkoztam a garanciális feltételekre, és mellesleg megjegyeztem, hogy ilyen alkudozásokkal ne rontsák már az oldal jó hírét. Erre mára már egy teljes áras pénzvisszafizetést ajánlottak fel
Persze majd akkor lesz teljes az öröm amikor ez vissza is érkezik majd a számlámra.
-
Danecay
addikt
Nálam éppen egy egész éjszakás töltés után jött elő, és azon gondolkodtam, hogy teljesen le kellene meríteni
Egyébként marha jó fej a Banggood, egy 2,5 hónapos termékre, amit szerintem nem használtam többet 5 óránál összesen, felajánlottak egy kb 50%-os pénzvisszatérítést, miközben a garanciás feltételeknél a következőt írja:"Product Quality Guarantee Policy:
The warranty periods of BlitzWolf & BlitzHome Product with battery and without battery are 12 months and 18 months respectively"
Arról már nem is beszélve, hogy a hibabejelentő oldalukon el sem tudtam nekik küldeni a problémát, mert arra panaszkodott, hogy minimum 2 és maximum 1000 karakter lehet az üzenet, ami a beépített karakterszámláló szerint teljesen belül volt minden korlátozáson. Végül egy operátoron keresztül Messengeren sikerült rögzíteni a hibát. Ma pedig az "&" karakterrel, ami a Policy-s leírásukban szerepelt, nem boldogult a felület, mert attól kezdve levágta az összes szöveget amit a válaszüzenetem tartalmazott, egészen addig amíg át nem írtam "and"-re. Azért ez ez már elég vicces. Pontosabban bosszantó, de egy ilyen oldaltól viccesen elfogadhatatlan hiba. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Tavaly decemberben vásároltam egy BliTZWOlF BW-FYE15 füles, amivel nem is volt gondom eddig, de aztán most egyik napról a másikra valamiért kitalálta, hogy külön eszközként kezeli a jobb ill. a bal fülest, ennek megfelelően 2x is jelenik meg a Bluetooth eszközök között, és mindig csak az szól amelyiket kiválasztom. Ilyen jelenségről olvastam itt is korábban, és nem is biztos, hogy ez a működés rendellenes, hacsak nem olyan szempontból, hogy nem én idéztem elő, elvileg. Na végül addig nyomkodtam, hogy valahogy csak sikerült egymáshoz párosítanom a jobb és a bal oldali fülest és már szól mindkettő, viszont az óta, a bal oldali füles halkabban szól, ami nem kicsit zavaró. Továbbá, eddig amennyiben visszatettem a fülest a tokba, automatikusan leállította a zenét és ha jól rémlik le is csatlakozott. Na most ezt sem csinálja.
Van valakinek ötlete, megoldása a problémára? Előre is köszi!
-
Stimpy001
aktív tag
Jelentem, a FYE-7 fulesem tobb mint 2 evvel a vasarlas utan is kivaloan mukodik, nem szandekozik elpusztulni. A minap veletlenul benne maradt az edzos gatyam zsebeben tok nelkul, ki lett mosva, es a gatya zsebeben volt a szariton 2 napig. Mar kezdtem masik fuleseket nezegetni, mondom ennek tuti annyi...hat nem, tulelte, tokeletesen mukodik es mintha a hangzas is kicsit jobb lenne mint elotte.
Tovabbra sem talaltam jobb fulest, az en zenei izlesemhez tokeles (leszakitja a fejed a bass).
Aki mostanaban keres fulest annak batran ajanlom a tipust, a mai napig megallja a helyet minden tekintetben. -
Mardel
őstag
Sziasztok!
Adott egy probléma, hogy Huawei Matepad Pro nem támogatja az AptX codecet (AptX LL kellene) az USA bojkott miatt, csak AAC, SBC.
Sajnos nincs hozzá custom android rom sem.Láttam van a Blitzwolfnak van egy AIRAUX AA-BT2-je ami type C dongle.
A kérdés az, hogy ha tabletre kötöm a donglet akkor látja a Blitzwolf BW-BR7 RX módban?
Igazából játékra kellene és digitális jelet kéne továbbítani a BlasterX G6-ra ami DAC-ként és hang processzorként lenne felhasználva és arra lenne kötve a fejhallgató.
Közvetlen a BlasterX-et korábban rá tudtam kötni a tabletre USB OTG-vel csak úgy picit kényelmetlen a játék meg gyorsabban merült a tablet mert a G6--on csak 1 db micro usb bemenet van ami árammal is ellátja a G6-ot. -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Google Pixel 6-hoz keresek egy hálózati adaptert.
A gyári adaptere:
PD 20V⎓1.5A, 15V⎓2A, 5V/9V⎓3A;
PPS 21V⎓1.5A. 11V⎓3ATudnátok ajánlani valamit ami ennek megfelel?
Köszönöm! -
bl4ze
veterán
válasz
Viktor0610 #514 üzenetére
Igen, ez ugrott be nekem is. Deszt.víz van itthon, kimosom teljesen a tartályt, és megnézzük.
Más ötlet nekem sem igen van egyelőre... -
-
bl4ze
veterán
Hölgyek, urak van valakinek BW-SH5 párásítója ?
Pár hete használjuk de elkezdett "büdösödni"
Párásításkor kellemetlen, büdös a víz. Csapvízzel van használva, már a tartály sem jó szagú.
Az illó olajos rekeszbe tök mindegy milyen illat megy, elnyomja ez a büdös víz szag...Van valakinek ötlete?
Volt már kimosva a tartály... nem igen segített
-
-
BW-IS22 vel kapcsolatban van tapasztalatom lehet keresni. Kis cikket írni nem látom értelmét, ez már nem az a Ph/Logout.
-
Hompi01
tag
Sikerült. Ecettel pucoltam ki azokat a kis kivehető membránokat. Tökéletes.
-
Hompi01
tag
Sziasztok blitzwolf bw fye7 típusú fülesem harangját levettem majd megpucoltam. A bal oldali halk lett utánna. "Zsír" mehetett bele? Válaszokat előre is köszönöm.
-
need
addikt
Sziasztok..
November végén vettem a feleségemnek egy BlitzWolf® BW-FYE7 vezeték nélküli ketyerét..
ami mai napig működött itt van most nálam hogy foglalkozzak vele az éjszaka..
Nekem elsőre úgy tűnik hogy a bölcsőt nem tölti fel 1 órája van feltéve tölteni de csak 1 pötty világít nincs benne a füles.. ha bele teszem életre kell de csak rövid időre utána olyan mint ha le lenne merülve..és ki is kapcsol..
Ehhez lehet venni külön töltődobozt..? vagy felesleges ezzel szenvedni..? -
BW-IS22 van valakinek? Aktívan, SIM kártyával.
-
Jarod1
veterán
válasz
tpeti810203 #502 üzenetére
Smart life al próbálod?
-
tpeti810203
csendes tag
Sziasztok! Bangoodon vásároltam egy blitzwolf bw lt33as led szalagot és sehogy nem tudom rarakni az alkalmazásra. Ha nyomom a mod gombot 5masodpercig (ahogy irva van) csak kikapcsol. Sehogy nem akar alaphelyzetbe allni(villogni)
Már az idegbaj kerülget tőle. Ja kinai van. Segitsetek légyszi! Mit csinalok rosszul? -
sumi4623
tag
Sziasztok!
Megtudnatok mondani hogy a Blitzwolf GW-GC1-2-3-4-5 szekek kozott mik a kulonbsegek? Mert arban nem sok van.
Koszonom a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest