- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
Én a Temun (tudom, fúj) vettem képernyővédőt széltől szélig ér, a fekete keret nem lóg rá a hasznos területre, és profin ragad. Olyan elven működik mint a fent emlegetett ESR de én kivettem a felhelyezö keretből és sk raktam fel.
[link] Konkrétan észrevehetetlen. -
MLA
aktív tag
válasz
TechN7ne #3531 üzenetére
Hadd legyek a kivétel aki erősíti a szabályt, LG kijelzővel semmi gondom a telefonnal, bár nincs rajta komolyabb játék meg Fészbuk, de még nem melegedett se fényképezés alatt, se böngészés alatt, se telefonálás alatt...
Viszont köszi annak aki felhívta a figyelmemet arra, hogy a másodligás kijelzősök táborába tartozom az LG-mel, addig azt se tudtam hogy két féle kijelző van bennük csak boldogan éltem a drágaszágommal, most meg úgy érzem magam mint anno rég mikor a Samsungoknál mindig ment a matek mert ez az ország azt a procit kapta a másik amazt és melyik a jobb. -
MLA
aktív tag
válasz
BogyóBP #3387 üzenetére
Csak a tesztben írt 90 percet szeretném elérni
A Baseus nem rossz főképp mert a töltőre szintén macerás Samunak is megfelel. Az alma a Blitzwolf-ommal sem kompatibilis. Most még kipróbálom a fiamnak vettem egy Poco F7 Prot és ahhoz adtak egy 90W-ost. Nem spurkodni akarok a töltőn, de van itthon egy csomó nem hiszem el hogy vehetek még egyet. (Plusz nem vagyok meggyőzve hogy az eredeti alma töltő jó lesz)
Amúgy van már aki fel tudta tölteni 90 perc alatt vagy ez csak egy városi legenda -
MLA
aktív tag
Sziasztok. Még mindig a töltéssel küzdök.
Tehát adott egy Baseus GaN5 Pro 65W-os töltőfej (ami az összes "szakirodalom" szerint kompatibilis az iPhone gyors töltéssel) hozzá egy Baseus Cafule 60W kábel és ez a kombó gond nélkül gyorstölti a Samsung S23 pluszt és a Vivo V40-et csak az iPhone-t nem hajlandó. Azt gondoltam talán a kábel nem kóser ezért vettem egy AlzaPower 5A 240W-os kábelt. Ez tegnap több mint két óra alatt töltötte fel az iPhone-t 18%-ról 98%-ra (azért nem 100-ra mert mennem kellett, nem tudtam végig várni)
Létezik, hogy van egy beállítás (mint a Samunál, hogy be kell kapcsolni a gyors töltést) amit még nem találtam meg? Mert a gyatra üzemidővel még ki is egyeznék, de ez a töltés válóok lesz.
Érdekesség, ma reggel a Vivot a Baseus - AlzaPower kombó nem egészen 45 perc alatt töltötte 18-100-ra a telefont. Lehet kevesebb volt, csak akkor indultam és vettem le a töltőről. -
MLA
aktív tag
Úgy tűnik megoldodott a fizetés mizériám. Tokot cseréltem, azóta fizettem a péknél, a gyroszosnál, a kinaiban meg a cukrászdában. Mindenhol elsőre patentul ment. Az eddigi tok egy Dux Ducis Aimo volt, aminek az a vastag átlátszó kemény műanyag a hátulja. Mondjuk ezzel együtt azért ezzel a tokkal is mennie kellett volna, de mindegy.
Ja, a másik, hogy nincs már Apple Watch-al párosítva a kártyám. Tehát vagy ez vagy a tok. -
MLA
aktív tag
válasz
Foglalt név #3235 üzenetére
Köszi, a vigyorgós meg volt, csak én nem vigyorogtam hogy már megint nem tudtam fizetni. De még nem adtam fel. Tokot cseréltem hátha az a gond.
-
MLA
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #3216 üzenetére
Hát nem tudom, igaz hogy mind a két fizetés ugyanott hiúsult meg, de a Samuval is ott fizettem még egy hete és azzal semmi gond nem volt. Már csak azért sem lehet rossz a terminál, mert miután hosszan szenvedtem a telefonnal elővettem a kártyát és azzal azonnal ment.
Sajnos HREH fórum társ kilőtte a Watch csatlakozás miatti hibát is, most már tényleg nem tudom mire gondoljak. Ma este tokot cserélek, aztán újra próba. Most már legalább tudom, hogy célzottan a telefon felső felét rakom rá.
Te mennyire közel tartod a terminálhoz a telefont? -
MLA
aktív tag
Csak nem akar menni ez a fizetés a mobillal téma. Ma kétszer voltam a GLS automatánál és mind a kétszer elő kellett végül vennem a bankkártyámat.
Én már mindenhogyan próbáltam a kijelzőhöz rakni, fentebb, lentebb, mozgattam is, messzebb vittem, meg egész közel, de mind a kétszer csak kártyával sikerült. Amúgy merre fele van a telefonban a chip? Ami változott, hogy tegnap vettem egy Apple Watch 10-et és ahhoz is regisztráltam a kártyát, de ma a mobillal szerettem volna fizetni.
Segítsetek már légyszi, mert kezdek elkeseredni, a Samsung S23 plusszal az utolsó időkben már nem is hordtam bankkártyát, ezzel meg örülök ha néha sikerül egy-egy fizetés. -
MLA
aktív tag
Android; ujjlenyomat olvasóval megnyitod a készüléket, kiolvasod a kódot ami a csomagautomatánál kell, beírod a terminálba és ugyanazzal a mozdulattal rakod a fizetéshez a mobilt.
iPhone; Face ID-vel megnyitod a készüléket, kiolvasod a kódot ami a csomagautomatánál kell, beírod a terminálba, elveszed a mobilt, kétszer katt, arcfelismerő jelez és csak aztán rakod a fizetéshez.
Érted, a droidon ha már fel van oldva a mobil bármikor tudsz fizetni, míg újra el nem sötétül a képernyő, almán a fizetéshez be kell lépned a tárcába ahhoz hogy fizetni tudj hiába van már fel oldva a képernyő.
De mondom valószínűleg csak megszokás kérdése lesz, csak meglepődtem. -
MLA
aktív tag
Sziasztok. Ma sikerült a bank applikációban regisztrálni a bankkártyámat. Fizettem egy csomagautomatánál és nagyon meglepődtem, hogy elég macerás a fizetési metódus. Nincs egy egyszerűbb megoldás mint kétszer nyomni az oldalsó gombot még akkor is ha már fel van oldva a telefon?
-
MLA
aktív tag
válasz
karldergroße #3076 üzenetére
Nekem Dropboxom van, arról nem lehetett.
Ránézek erre a FE Explorerre, hátha azzal együtt dolgozik.
Igen a billentyűzetek nem a legjobbak de az zavar a legjobban, hogy néha random feldobja a gyárit. Főképp belépéseknél és jelszavaknál. És az új szabványok szerint a jelszóban kell lennie egy spec karakternek ami a szám második lapján van. -
MLA
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #3045 üzenetére
Köszönöm, ránézek a programra.
Bár már az is megkönnyebbülés, hogy a lemondás után is használható marad az iTunes.
Nem azt mondom, hogy rossz a rendszer zártsága, mert nekem is tetszik, csak mindenhol azt olvastam mennyire nyitott lett, hát az emlékeim szerint majdnem ilyen zárt volt régen is. Valószínűleg azoknak akik folyamatosan használják jobban feltűnik a változás. -
MLA
aktív tag
Sziasztok. Utolsó almás mobilon egy iPhone 8 volt, azóta androidok voltak. Most tértem vissza egy iPhone 16 proval. Őszintén szólva meglepett, hogy még mindig mennyire kötött a rendszer. Nagyon sokat olvastam, egyenlőre kettő kérdés érdekelne. Úgy látom a dalok telefonra varázsolása még mindig csak iTunes -al lehetséges. (Ha van másra tippetek nyitott lennék rá, nekem semmi más nem működött) A lényeg, bejelentkeztem, és három hónapig ingyenes. Ha a három hónap lejárt és lemondom az előfizetését a saját számaim eltűnnek a telefonról? Onnantól nem tudok új saját számokat a telefonra rakni?
A másik kérdés, létezik normális billentyűzet? Swiftkey és Google billentyűzet kipróbálva, de a droidhoz képest nagyon ki vannak herélve.
Köszi ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest