Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Az én gondolatom ezzel kapcsolatban az, hogy leghamarabb jövő ilyenkorra lehet egy stabilabb IOS. Mivel az IOS 19 elvileg dizájnban megújulást fog hozni, szerintem ez a prioritás jelenleg és nem a stabilitás. Ha kijött az új dizájn, akkor majd nekiállnak újra javítgatni foltozgatni. Ne legyen igazam...
-
Kókuszdió
nagyúr
Full hibátlan lett a készülék újratelepítést követően ,még a kamera is helyre állt ,semmi gonddal nem találkozom 3 napja: [kép] - nincs több nap mert nulláról kezdtem.
rengeteg applikációt, amit az évek során megvettem újra telepítsek egyenként
Ha 5 percet mondok ,az is sok. Appstore / felhasználód / appok / mindent megtalálsz -
Zsolt,72
senior tag
Persze, értem, hogy mi és miért zavar. Kezd egyre összetettebbé válni a rendszer és ez nem feltétlenül jó.
Annyit én is látok, hogy már ez sem olyan, mint amikor 2018-ban elkezdtem használni. A koltoztetes sem kellene, hogy mindig gondot okozzon (nálam eddig nem is volt ilyen, pl a 12 mini után a 13 jött, simán működött tovább). Ugyanakkor, ha elszaporodnak a bugok, akkor kénytelen az ember törölni, ezt megelőzendő szoktam évente egyszer “önként” csinálni a visszaállítást. Bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest