- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
Rob Rob #3120 üzenetére
A legendat inkabb hivnam rozsaszin kodnek.
Az enyem most is szervizben van, de nem ez az elso ami oda kerult. Olyan is volt, hogy frissites utan boot loopba kerult, a bugok pedig evek ota velunk vannak. Android telefonjaim kozul 1 romlott csak el, bootloop soha nem is volt. Nekem az uzemidovel es a kameraval nincs gondom, azokkal elegedett vagyok. Ami engem iOS-en tart az a faceID es a meret/uzemido/kamera kombinacioja, mas telefonban nem talaltam meg ezt az egyensulyt az utobbi evekben.
Sok szerencset az uj keszulekhez! -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Rob Rob #3048 üzenetére
„Érthetően nem szeretik Cupertinoban.”
Nem, nem ezért nem állítható be a Google, hanem azért, mert a fejlesztő dolga lenne lehetővé tenni a beállítási lehetőséget. Várhatóan ez a jövőben változni fog, ha pl. elég sokan jelzitek a Google felé, hogy lenne rá igény. Plusz ott van az a tény is, hogy a Google appok kiválóan működnek iOS alatt, ezért sem valószínű, hogy a “nem szeretik” van a háttérben.
Az alapértelmezett kereső is “ezer éve” Google a Safariban.😉
forrás: [link] -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Rob Rob #3046 üzenetére
Jelenleg a Google nem állítható be alapértelmezett fordítóként, így mindenképp több lépés egy fordítás végrehajtása, mint a DeepL esetén. A fordítási képességet nem tudom összevetni, mert a Google-t évek óta nem használtam. A DeepL elég jól csinálja, emlékeim szerint anno a Google sem volt rossz.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Rob Rob #3038 üzenetére
Nekem a DeepL fordító az egyik kedvenc: #41197 Zsolt,72 , mert könnyű használni és igen jól végzi a dolgát.
DeepL Translate on the App Store
A [Wallet] (Tárca) és a hozzá kapcsolódó [ApplePay] is bejön, valamint a korábbi Kulcskarika (jelenleg Jelszavak app), ami egy, a rendszerbe épített jelszókezelő; evégett sem kell külön app és nagyon jól működik. Képes ajánlani/generálni erős jelszavakat és persze azokat automatikusan elmenti.
Ő is roppant hasznos: Reminders on the App Store , újabban már integrálva a naptárba tovább nőtt a hatékonysága. Napi szinten használt, elengedhetetlen alkalmazásom a Jegyzetek az App Store-ban.
DÁP, mert sokat segít az egyszerű ügyintézésben (igazoltatás, elektronikus aláírás).
Google Fotók és/vagy OneDrive, ha backup kell és nem csak az iCloud által biztosított szinkronizáció.
Eredmenyek: sport élőben az App Store-ban - sportesemények követéséhez, nagyon jó, sok féle értesítés, info.
Wipr on the App Store - a reklámmentességhez. Újabb kiadása a Wipr 2 on the App Store.
-
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob #3038 üzenetére
Mindig lesznek elégedett és elégedetlen felhasználók, de még mindig élhetőbb az ios.
Nekem tetszik az üzemidő beleértve a készenlétit is amikor este leteszem, reggelre nem merül 8-10% mint a samsung, kamera is jobb, értékállóság, megbízhatóság...az új appok?
Csak ami nagyon muszáj mert nem szeretném meg bolonditani az ios-tmint anno a droidot, játékra nem használom a telefonom...miben szeretnéd kimaxolni mi az irány?
-
WNorbert85
tag
válasz
Rob Rob #2999 üzenetére
Üdv itt, jó váltást csináltál. Én 1 hete jöttem vissza, S25 ultráról. Jó telefon az is, de egyszerűen aksiban közel sincs pariban a 16 PM-al, a netes tesztekkel ellentétben. Note 20 ultrától kezdve ugrálok az aktuális csúcs iPhone-Samsung vonalon, a 25 ultra lett volna az első, ami hosszabb távon maradt volna.
Piszok jó telefon a 25 ultra is, nekem fürgébbnek is tűnt mint az iPhone, a rendszert is már úgy ahogy megszoktam. -
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob #2959 üzenetére
+1
Itt a csengőhang is 100 éve ugyan az, de ezt hagyjuk mert vita téma mint ahogy az AI.
Én megszoktam/elfogadtam ios-t majd, ha megunom vissza megyek, nagyon sajnálom, hogy nincs a samsung-nál olyan mint itt van Pro és van Pro Max utóbbi nálam kizárt nekem az már tepsi mint ahogy az Ultra is.
Ökoszisztémával engem sem vettek meg és nem is fognak én erre nem költök milliókat...van egy Ipad és Iphone még ez is bőven elég ennél én erre többet nem is költenék.. -
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob #2957 üzenetére
Nálam nagy hibák nincsennek kisebbek is csak néha, néha ami még nálam belefér.
Én is így voltam sok sok év droid után jöttem 5 évvel ez előtt ios-ra nem bántam meg, de nincs már akkora különbség mint itt néhányan hiszik sokat fejlődött a samsung rendszere is (One ui) mind a két oldalon vannak jó dolgok és hibák.
Nekem mondhatja bárki hogy vegyek ezt vagy azt az én pénzemen azt veszek ami nekem jó vagy megfelel és eltudom dönteni mit használjak csak sajnos ott tartunk, hogy ennyi pénzért elvárási is lennének a vásárlóknak....
Az Ai miatt nagy előnye van a samsungnak az Iphone-nal szembe amit itt nem akarnak elfogadni pedig ezt a tényt az Apple is bevállalja. -
Speedy007
őstag
válasz
Rob Rob #2902 üzenetére
Való igaz a szokott átlagnál jóval alacsonyabb a 16 Pro és 16 Pro max árai. Tavaly év elején azt hiszem akartam almás közösségbe csatlakozni akkor a 14 Pro árai 128GB-s 400 körül voltak állapottól függetlenül Pro max jóval felette 15 Pro és Pro Max meg jóval felett mint 400.000Ft most jókor jó időben és helyen 350 körül is ki lehet fogni egy 16 Pro-t
-
Zozzer888
addikt
válasz
Rob Rob #2902 üzenetére
Amint megjelenik a sufni GSM-eknél, megzuhan a használt piaci ár, nézd meg most is a PM-ot, "rendes helyen" mennyi és random gsm-nél mennyi:
[link]Rob Rob szintén neked:
1 év garancia van a készülékre amit az apple intéz, ez jár aktiválás után, akkor is ha nincs számlád, semmid róla.
3 év garancia a törvényileg előírt, ez az eladót terheli, jelen esetben MM. Nyilván az első évben én az almával gariztatnám, de 1 és 3 éves kora között csak a MM-ba tudsz vele kopogtatni. -
s.Oliv3r
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest