Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
Nem akarok belemenni a kamera értékelésbe, kb Bog véleménye, ami számomra helytálló azzal a kiegészítéssel, hogy az s25 ultra obiban jobb makroban a 16pm ügyesebb de ez nem ok a váltásra. Az üzemidő felhasználótól függ , nálam a Samsung egy kicsit jobban bírja de még ez sem fő indok. A szoftver most odaát stabilabb és nyilván mert robot, szabadabb és akinek szükséges többet is ad. Lehet hogy korán léptem mert az ios 19 jobb lesz de még akkor is itt a buta billentyűzet a buta tarcsázó és a sok kötöttség. De mégegyszer köszi az egész csapatnak mindent.  igen lehet, hogy rosszkor jöttem.
-
Rob Rob
tag
válasz
futo001 #3121 üzenetére
Nem akarok belemenni a kamera értékelésbe, kb Bog véleménye, ami számomra helytálló azzal a kiegészítéssel, hogy az s25 ultra obiban jobb makroban a 16pm ügyesebb de ez nem ok a váltásra.
Az üzemidő felhasználótól függ , nálam a Samsung egy kicsit jobban bírja de még ez sem fő indok.
A szoftver most odaát stabilabb és nyilván mert robot, szabadabb és akinek szükséges többet is ad.
Lehet hogy korán léptem mert az ios 19 jobb lesz de még akkor is itt a buta billentyűzet a buta tarcsázó és a sok kötöttség.
De mégegyszer köszi az egész csapatnak mindent. -
Rob Rob
tag
Na sziasztok!
Egy nagyon kedves és segítőkész társaságot ismertem meg itt, igaz rövid volt az ittartózkodásom, kb 1 hónap de az tartalmas volt.
S24u-ról jöttem 13 év robot után, a bakancslistám egyik pontja vált valóra a 16pm-szal.
Számomra a legenda ledölt.
Közelről, letolt gatyával teljesen más a rendszer mint a másik oldalról nézve.
Maga a készülék nagyon szép, minőségi és kényelmes de ez a másik oldalon is igy van a felső kategóriában.
A face id ittartott és még néhány dolog nagyon tetszett amiket nem sorolok, ti jobban ismeritek nekem új volt.
De! Csalódtam a kamerában az üzemidőben és a betonstabil bug és laggmentes szoftverben.
Ennek ellenére alaposan megismerkedtem a rendszerrel majd döntöttem, megyek vissza ahonnan jöttem illetve ott is léptem egyet előre.
Köszönöm, hogy segitettetek előrejutni, használtan a keresőt az összes iphone topikban illetve amikor kérdeztem, nagyon gyorsan kaptam választ. -
Rob Rob
tag
válasz
Zsolt,72 #3047 üzenetére
A Google nagyon jó szinte etalon használom itt is a widgetjét. Érthetően nem szeretik Cupertinoban.
Akkor az integráció a Deepl szuperereje.
Amiket én használok:
Swiftkey buta verzió
Osmand+
Sygic
Időjárás & Radar
Tv profil
Itest
Hush Nag Bllocker
Radio Hungary
Speedtest Ookla
Adblock plus for Safari
Google Drive
Google fordító
És természetesen jó néhány banki es gyári apple alkalmazást -
Rob Rob
tag
Ha már ennyire ájfonos lettem vagy egy hónapja
kérdezném a nagyérdeműt,hogy kinek mik a kedvenc és hasznos appjai,akár fizetős is jöhet.
13 év robot után ismerkedem ai ios-sel és szeretném kihasználni, kimaxolni a lehetőségeket.
Csak,hogy ne mindig arról menjen a diskurzus,hogy mi nem jó mert biztos,hogy sok jó is van -
Rob Rob
tag
válasz
WNorbert85 #3001 üzenetére
Köszönöm.
Hiányzik dióhéjban a szabadság,az Opera a SwiftKey meg a Trurphone dialer és az Amdroid illetve még a ph app de itt is van ami tetszik.
Egyelőre minden háttérfrissítés,követés off kevés a widget de az üzemidő még nrm jobb csak kb ua -
Rob Rob
tag
válasz
BogyóBP #2998 üzenetére
1: utolsó voltam a családban droidon és nagy volt a nyomás
2: Meggyőztek a kamerával
3: öregszem nem vagyok már akkora tech buzi, csak működjön
4: Nem csak a család de a barátok zöme is áttért, ennyien csak nem hülyék.
5: Ez már a második 16pm idén, Az elsőt eladtam 1 héten belül mert annyira fogságban éreztem magam de közben rájöttem,hogy a forma a kamera a fceid meg pár apróság megvett engem is annak ellenére,hogy szerintem altalanosaagban legalabb olyan jó hanem jobb a 24ultra.
De most kaland van és lehet,hogy maradok pedig nincs ökoszisztéma.
Nincs icloud Gdrive van, nincs watch Garmin van, és még füles sincs az is Samsung van mert váltás előtt vettem 2 héttel.
7: Sokan hazudják,hogy az ujjlenyomatot az s24u és tsai jól veszik üvegfoliával. Ez nem igaz, hol igen hol nem főleg az sérült hüvelykujjam pláne ha száraz. Itt ilyen gond nincs még sötétben se nincs -
Rob Rob
tag
válasz
mihail38 #2961 üzenetére
Szét van cseszve a bal hüvelykujjam,alig van ujjlenyomatotom ezért itt jól esik a faceid ami a fizetéstől kezdve sokmindenhez elég sajnos droidon a 2d arcfelismerés nem elég erős. Ez is nyomós ok volt a váltásra viszont ezek a buta félmagyar billentyűzetek a világ összes ékezetével kivesznek az észből ideértve a SwiftKeyt is.
Szóval nincs tökéletes rendszer -
Rob Rob
tag
válasz
mihail38 #2956 üzenetére
S24u android 14-en egy nagyon stabil kombo. Ahhoz képest (nemrég jöttem át) Itt azért vannak furcsa dolgok.
14 év android után akartam már egy kis friss levegőt de jelenleg úgy gondolom,hogy a másik oldal kiforrottabb. Tudom, menjek vissza meg akkor mit keresek itt! Egyelőre maradok a 19-es főverzióig aztán meglátom.
Egy biztos elégedetlenek mindkét oldalon vannak, ha ott vagyok akkor bezzeg az ios ha itt akkor meg bezzeg a droid. -
Rob Rob
tag
Azt megkérdezhetem,hogy hogy van ez a garancia?
MM-ban vettem de atelefon csak 1 évet ír a garancia /jótállás menüpontban.1 év van rá?
-
Rob Rob
tag
válasz
Foglalt név #2887 üzenetére
Nem, nem az. Szerethető meg értem miért veszik(én is megvettem) de tényleg nem olyan atomstabil mint amire számítottam . Igy 1 hónap után siman visszamennék s24u-ra ha nem lenne pár dolog amit már most megszoktam.
-
Rob Rob
tag
Esetleg abban valaki tud segiteni,hogy hogyan tudom beállitani az akku monitorozást hogy a feltöltéstől számitsa ne az utolsó 24 órát mutassa?
Illetve egy erre való app is jöhet ami ajánlott.
-
Rob Rob
tag
Egy kis butus kérdésem lenne!
Videót pendrive vagy ssd-ről mivel v hogy lehet lejátszani?
Roboton ez nem okozott fejtörést. -
Rob Rob
tag
válasz
s.Oliv3r #2850 üzenetére
Lost Biker is használja a quadlock rendszert. Nem a motor a lényeg ebből a szempontból hanem hogy hol mész vele. Marokkó egy enduroval azért eleg jó teszt egy hétre quadlockkal. Emellett azóta nem esik szét a telefonban az OIS sem mert valamennyit csillapit a rezgésekből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest