- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Nem tudom még. Elég radom módon szokott újra indulni. Pl. Október 17 óta egyszer sem indult újra a 18.01-l előtte meg volt olyan hogy heti 2x-r. De akkor is általában ha NFC-t használtam azután, de ott is volt olyan egy alkalom a legelső hogy az NFC használata előtt vettem észre hogy újra indult.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért vicc mert nem sikerült előrendelned ...
Sokan ismernek itt a fórumon, tudják, hogy az angol az anyanyelvem, a feleségem miatt tanultam meg ezt a nyelvet (is) 10 év alatt tökéletesre, de szerintem teljesen érthetően leírtam, hogy három helyen redeltem elő. Az a vicc, hogy ebből semmi nem lett. Nem az a vicc, hogy nem sikerült előrendelnem.
-
7Heads Drago
veterán
Pedig van. Nagyon nem mindegy milyen az ország mentalitása. Az se véletlen hogy nálunk itthon így megszaporodtak az autógyártó cégek. A románoknál is van olcsó munkaerő, csak szar a szerelési minöség. A Mercinél konkrétan tudom hogy jobb volt a szerelési minöség mint Németországban. Legalább is nekünk ezt mondták. Na meg a lengyeleknél is jó, ha igaz.
-
Loik
tag
Ha igazak a pletykák, akkor megkapja az iPhone 14 házát és akkor már feltélezem OLED kijelzővel. Chipről nem szól a fáma, én A16-ra tippelek. 8 GB RAM-ról írnak, ami elég jól hangzik.
Na most ez így mind szép és jó, kérdés, hogy milyen vastagon fog majd a ceruza, mert az biztos, hogy az Apple nem akarja majd házon belül kannibeliálni a drágább modelleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest