- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirokipatrik
aktív tag
Vajon ez mikor fog eltűnni? Amióta frissített ott van, az meg lassan 1 hete történt [kép]
-
sirokipatrik
aktív tag
Amikor jön az előugró értesítés, rákattintok, és nem tölti be csak egy fehér képet és forog. Vissza kell menni aztán úgy nyitja csak meg. De érdekes mert van amikor jól megy. Mondjuk 10 alkalomból max 1-szer. De olyan is szokott mostanában lenni hogy rádugom a kocsira és nem érzékeli az USB-t, ha újra össze kapcsolom akkor meg működik, de ez lehet hogy kábel hiba, sőt valószínű.
-
sirokipatrik
aktív tag
Most nyomtam le 1 hetet Olaszországba, nem tapasztaltam semmi melegedést és fényerő visszavételt. A 15-nél sokszor elő fordult, itt még nem. A 11 meg kb használhatatlan volt kint. Csináltam rengeteg fotót és videót is 4k60-ba, eddig oké. Mondjuk én tok nélkül használom, az lehet hogy sokat számít (életembe nem használtam telefonon tokot). Én amit észre vettem, hogy az utazást nem bírja a telefon. Olasz-német-osztrák úton ha nem nyúltam hozzá akkor is lement több mint 20 százalék az akkuból 0 perc képernyő idővel. Eddig egy telefonnal sem tapasztaltam ezt. Mindezt egy 5 órás úton.
-
sirokipatrik
aktív tag
Üdv nektek! 😀
Csatlakoztam én is kb 1 hónapja egy sivatagi titán 256-ossal 😁 15-ről váltottam, ez idő alatt azért kijött hogy ez egy komolyabb telefon 🙂 Mondjuk amikor beállítottam az Apple Intelligence-t ott pislogtam nagyokat annyira használhatatlanul laggolt a telefon, de amikor beállt minden úgy jó. Viszont van egy probléma amire nem jövök rá mi az oka: miért nem működik az automatikus Dark mode? Nektek megy rendesen? Újraindítás után jó 1 napig, utána megint nem. Találkoztatok már ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged