Hirdetés
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirokipatrik
aktív tag
Pár napja kint van az iOS 26 RC. Egyenlőre pár nap után nálam sokkal jobban működik minden mint az előző béták alatt. Nem tapasztaltam akadozást, az üzemidő is teljesen szuper. Előző verzió után nem gondoltam volna hogy ebből hamarosan kész rendszer lesz 😀Akik bétáztak, nálatok hogy szuperál eddig?
-
sirokipatrik
aktív tag
Ha nem fontos a picit jobb kamera, akkor szerintem a 17et érdemes átgondolni. Sokkal fényesebb kijelző amit nyáron megfogsz hálálni, jobb üzemidő, frissebb hardver, karcállóbb elő és hátlap, lényegesen jobb előlapi kamera, sokkal könyebb a telefon, gyorsabb töltés.
Ha viszont kell a 4K 120fps videó, vagy sokat dugod rá gépre és kell a gyorsabb átviteli sebesség (gyári kábellel nem gyorsabb), az 5x nagyítás, akkor kiesik a 17. Én jelenleg biztosan az idei alapmodellt venném. Tárhelyből sem elhanyagolható, hogy 17ből 256gb a minimum, 16 Probol viszont volt 128. -
sirokipatrik
aktív tag
Vajon ez mikor fog eltűnni? Amióta frissített ott van, az meg lassan 1 hete történt [kép]
-
sirokipatrik
aktív tag
Amikor jön az előugró értesítés, rákattintok, és nem tölti be csak egy fehér képet és forog. Vissza kell menni aztán úgy nyitja csak meg. De érdekes mert van amikor jól megy. Mondjuk 10 alkalomból max 1-szer. De olyan is szokott mostanában lenni hogy rádugom a kocsira és nem érzékeli az USB-t, ha újra össze kapcsolom akkor meg működik, de ez lehet hogy kábel hiba, sőt valószínű.
-
sirokipatrik
aktív tag
Most nyomtam le 1 hetet Olaszországba, nem tapasztaltam semmi melegedést és fényerő visszavételt. A 15-nél sokszor elő fordult, itt még nem. A 11 meg kb használhatatlan volt kint. Csináltam rengeteg fotót és videót is 4k60-ba, eddig oké. Mondjuk én tok nélkül használom, az lehet hogy sokat számít (életembe nem használtam telefonon tokot). Én amit észre vettem, hogy az utazást nem bírja a telefon. Olasz-német-osztrák úton ha nem nyúltam hozzá akkor is lement több mint 20 százalék az akkuból 0 perc képernyő idővel. Eddig egy telefonnal sem tapasztaltam ezt. Mindezt egy 5 órás úton.
-
sirokipatrik
aktív tag
Üdv nektek! 😀
Csatlakoztam én is kb 1 hónapja egy sivatagi titán 256-ossal 😁 15-ről váltottam, ez idő alatt azért kijött hogy ez egy komolyabb telefon 🙂 Mondjuk amikor beállítottam az Apple Intelligence-t ott pislogtam nagyokat annyira használhatatlanul laggolt a telefon, de amikor beállt minden úgy jó. Viszont van egy probléma amire nem jövök rá mi az oka: miért nem működik az automatikus Dark mode? Nektek megy rendesen? Újraindítás után jó 1 napig, utána megint nem. Találkoztatok már ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest