- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
És szerinted 80 valahány százaléknál cseréltetni kell(ene) egy akksit, vagy bármilyen terméket?
84% és cseréltetni kell, kimondani is röhej az érték alapján. Ha valami nekem még 84%-os állapotú az teljesen mást jelent, vagyis azt, hogy még bőven van erő a termékben, bármi is legyen az. Kicseréltetni akkor kellene valamit, ha ez 20-25% alá esne. Szóval ez a % az ios rendszerben egy akkora ordas nagy bullshit, hogy nonszensz.Ha ezt az ios normálisan mutatná, a felhasználóknak a vétel után 1 hónappal már 90%-on volna ez az érték, ami folyamtosan csökkenne. De akkor óriási felháborodás lenne, ezért inkább átcseszik az iPhone tulajt ezzel a kamu százalékkal.
Komolyan, ki az az agymosott, aki elhiszi, hogy 1 év után az én akksim még mindig 100%-os? Holott ezt mutatja az 1TB 15 pro max-om...
Én én tapasztalom, hogy estére már 30%-on az egész hóbelevanc és normál használat mellett. Amikor megvettem ugyanilyen használat mellett két napot is bírt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest