- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulagy
tag
Sziasztok!
Duáal SIm-es telót keresek, P780-at néztem ki, de az oroszok eltántorítottak, ezért a huawei g700 vagy g710-et néztem ki. ha valakinek van valamelyik, kérem jelezze , mert nagy a csend hazánkban mindkettőről. -
gyulagy
tag
Huawei G700 nincs gorilla glass, hát ez nagyon lehúzza.
-
gyulagy
tag
A huawei G700 semmi infót nem találok, mármint felhasználói tapasztalat, hibák, erények semmit, valaki valamit tud ezzel kapcsolatban?
-
gyulagy
tag
Huawei Ascend G700-U00 erről olyan kevés infót találok , hogy szinte a paramétereken kívül semmilyen felhasználói tapasztalat nincs, vagyis nem találok.
Nektek lehetséges, hogy van valami infótok. -
gyulagy
tag
Sziasztok!
Szeretnék dual sim-es telefont, nem vagyok nagy mágus, a lenovó 780-at néztem ki, de eltántorított a kijelző anomália.
Huawei G700-U00 telefont néztem ki helyette, valakinek tapasztalat?[link]
Esetleg az oldallal kapcsolatban is?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged